Sayfa 215 / 492 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
6,421 ile 6,450 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    muhtemelen 2 yıl sonra bir başka takımda kiralık olarak izleyeceğiz yada yedek kulubesinde çekirdek çitlerken.kulup futbol takımı değil değirmen mübarek.

djibril cisse
    fernando morientes
    robbie fowler
    el hadji diouf
    nicolas anelka
    luıs garcia

daha gider bu liste böyle...ki bunlar sadece forvet olanları...

bir de torresin istatistikleri bana biraz fazla şişirildiği izlenimi veriyor her nedense.atleticonun oynadığı defansif futbolun etkisi olabilir belki ama yine de bir raulun yarısı bile değildir gösterdiği performans.(22 yaşındaki rauldan bahsediyorum tabiki)
    bu söylediğin futbolcularun çoğu zaten liverpoolda değilki.fowler zaten bu yaştan sonra oynayamaz.cisse büyük ihtimalle ayrılacak.luis garcia atleticoda geriye ne kaldıki.
    bellamy,crouch
    liverpool yönetimi başarı istiyorsa torres gibi kaliteli transferleri daha çok yapmalı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Kingston konusuna gelirsek yavh Birmingham harbiden kaleciden anlamıyor.Ona Roney 10 tane atar.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Fernando Torres Anfield'de efsane Liverpool'lu isimler Ian Rush ve Robbie Fowler'dan boşalan 10 numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yakışır aslanıma 10 numara..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

10 numara Fowler da değildi Luis Garcia'daydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence 9 numara en iyisi

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Fernando Torres Anfield'de efsane Liverpool'lu isimler Ian Rush ve Robbie Fowler'dan boşalan 10 numaralı formayı giyecek.
    goal.com un haberine göre torres 9 giyecek, fowlerda 9 diye biliyorum ayrıca.

Nesil
    2006

Liverpool turnayı gözünden vurdu. Sonunda ilk kez iyi bir forvet ile maça çıkacaklar. Gol yolunda büyük bir adım atmış oldu Liverpool.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Henry transferinden sonra en büyük transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Henry'den daha büyük transfer.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Niye hepiniz başarısı olur dedediniz anlamadım

Quote Originally Posted by cekochan View Post

Haberde yanlış belirtilmiş 9 numara giyecek.

TORRES TO GET NUMBER NINE SHIRT
    Jimmy Rice 04 July 2007
    Fernando Torres has spoken of his pride after being told he will be handed the number nine shirt vacated by Robbie Fowler when he completes his move from Atletico Madrid later today.

Çok forma şansı bulacağını sanmıyorum, ama Kingston çok da kötü bir kaleci değil. En azından Dünya Kupası'nda son derece iyiydi.

Gene de bir sezon sonra alt liglerde kalecilik yapacağını düşünüyorum. Championship olabilir mesela.

Çok yetenekli bir oyuncu umarım sonu futbolları birbirine benzer van der Meyde gibi olmaz.

U-21 Avrupa Şampiyonasında izleme fırsatı buldum De Ridderi.Çok yetenekli bir futbolcu.İnşallah kariyeri için doğru bir adım atmıştır.

Pardon yahu,bu kadar üzerime gelmeyin.Ufak bi hata olmuş Sporx.comda gördüm copy/paste yapayım dedim

Haberin linkini verecektim sporx.com da ama sporxta düzeltme yapmış.

Torres Liverpool'da
    Premier Lig'in köklü kulüplerinden Liverpool, Atletico Madrid'in yıldız futbolcus Fernando Torres'i renklerine bağladı. Torres, Liverpool tarihinin en pahalı transferi oldu.

İngiltere Premier Ligi'nde gelecek sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen FC Liverpool, Atletico Madrid'in genç golcüsü Fernando Torres'i renklerine bağlayarak tarihinin en pahalı transferini yaptı.

FC Liverpool ile Torres arasındaki görüşmeler bugün tamamlanırken, 23 yaşındaki golcü, 6 yıllığına 49 milyon dolara İngiliz ekibine transfer oldu.

''El Nino'' lakabıyla anılan ve 11 yaşında Atletico Madrid'in altyapısına giren İspanya Milli Takımı'nın golcüsü, Polenezya'daki tatilini kısa keserek Liverpool ile 133 bin dolar haftalık ücret karşılığında anlaşmaya vardı.

Torres, anlaşmanın ardından, ''Teklifi aldıktan sonra kulübümle de görüştüm, fakat son kararı kendim verdim. Zor bir karardı ama benim için çok büyük bir adım. Reddedilmesi zor bir teklifti. Kalbim her zaman Atletico ile birlikte'' dedi.

FC Liverpool, böylece 2004 yılında Fransa takımlarından Auxerre'den Djibril Cisse'yi alırken ödediği 14 milyon sterlinlik bonservis bedelini geçerek Torres'in transferinde kulüp tarihi rekoru kırdı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstemeden gelmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BEBEK YÜZLÜ GOLCÜ

Çocuksu suratından dolayı kendisine ‘El Nino’ yani ‘Çocuk’ lakabı takılan Fernando Jose Torres Sanz 20 Mart 1984 yılında, İspanya’nın genellikle Real Madridlilerin yaşadığı bölge olarak bilinen Fuenlabrada’da doğar. Herkesin aksine, küçüklüğünden beri kırmızı-beyaz formaya ilgi duyan Fernando, ileride bir gün hayallerini süsleyen takımın en önemli yıldızı olacağından habersizdir…
    Fernando Torres 1994 yılında, 10 yaşındayken Rayo takımı’nda bir sezonda 55 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeker. Atletico Madrid tarafından denemeye alınan genç oyuncu, Madrid ekibinde etkileyici bir izlenim yaratır ve 1995 yılında Atletico’nun futbolcusu olur. Birkaç sezon burada gösterdiği başarılı performanstan sonra 1998 yılında ilk önemli kupasını kazanır. Real Madrid, Barcelona, Milan, Manchester United ve Juventus gibi takımların U-14 takımlarının da mücadele ettiği Nike Avrupa Kupası’nda Atletico Madrid, Fernando Torres’in önderliğinde bu kupayı kazanır ve Torres o yaş grubunda Avrupa’nın en iyi oyuncusu ödülüne aday gösterilir. Bu başarılar onun, 1999 yılında Atletico Madrid’le ilk sözleşmesini yapmasını sağlar. Fernando Torres artık küçükken hayalini kurduğu takımın resmi futbolcusudur. Ancak bu mutluluk fazla uzun sürmez ve 2000 senesinde genç yıldızın ayağı kırılır. Bir süre sahalarda uzak kalmak zorunda kalan ‘El Nino’ (Çocuk) 2001’de sahalara fırtına gibi döner. Şubat ayında, İspanya U-16 takımı ile katıldığı Algavre Turnuvası’nda birinci olan Torres, Mayıs ayında da 2001 UEFA Avrupa 16 Yaş Altı Şampiyonası’nda boy gösterir ve final maçında tek golü atarak takımını şampiyon yapar. Turnuva boyuncu oynadığı 6 maçta attığı 7 golle en golcü isim olmasının yanında turnuvanın en iyi oyuncusu da seçilir. Genç oyuncunun artık ‘büyükler’ arenasında da boy gösterme zamanı gelmiştir…

2000-01 sezonunun sonunda Fernando Torres, Atletico Madrid ile ilk resmi maçına çıkar. 21 Mayıs 2001’de Vicente Calderon’da, Leganes ile oynanan maçta oyuna giren ‘El Nino’ gol atmayı başaramaz. Bir sonraki hafta deplasmanda oynanan Albacete maçında ilk golünü atan Torres artık gerçek bir Atletico’lu olmuştur. Atletico Madrid 2001-02 yılında tekrar La Liga’ya yükselir. Torres artık 17 yaşına gelmiştir ve takımı ondan patlama beklemektedir. Fakat o, beklenen patlamayı gerçekleştiremez ve 36 maçta sadece 6 gol atabilir. Aynı yılın Kasım ayında ‘El Nino’ İspanya’yı FIFA U-17 Dünya Şampiyonası’nda temsil eder. Genç futbolcu 3 maçta 1 gol atar ancak İspanya gruptan çıkmayı başaramaz. 2002’nin Temmuz ayında ise Fernando, UEFA U-19 Avrupa Şampiyonası’nda final oynar ve kupayı kaldırır. Bir kez daha finaldeki tek golü kaydeden genç oyuncu, 4 maçta attığı 4 golle en golcü isim olur ve turnuvanın en iyi oyuncusu ödülüne layık görülür. Bir sezon aradan sonra ikinci ligde düşen Atletico Madrid, o sezon ligi 12. sırada bitirir. Fernando Torres, 1. ligde gösterdiği performansı burada sergileyemez ve sadece 13 gol atabilir. Genç yıldız, o yıl aynı zamanda İspanya U-21 takımına da seçilir.
    En genç kaptan
    2003-04’te Torres artık parlamaya başlamıştır ve 1. ligde çıktığı 35 karşılaşmada 19 gole imza atar. Fernando aynı zamanda 19 yaşında Atletico Madrid’in kaptanı olarak, kulüp tarihinde kaptan olan en genç oyuncu unvanını kazanır. Ancak onun bu performansı Madrid ekibini UEFA Kupası’na sokmaya yetmez. Tıpkı 2006-07 sezonunda olduğu gibi yarışa son hafta havlu atan Atletico, gol averajıyla Sevilla’nın gerisinde kalır ve ligi 7. tamamlar. Bu 7.’lik onları Intertoto Kupası’na sokar ve Torres ilk kez Avrupa arenasında boy göstermiş olur. Finale kadar yükselen Madrid ekibi, penaltı atışları sonucunda Villarreal’e elenerek kupaya veda etmek zorunda kalır.

Eylül ayında İspanya Milli Takımı’na seçilen Torres, 6 Eylül’de Portekiz’le yapılan maçta ilk kez forma giyer. Genç yıldızın, milli takım adına ilk golü 28 Nisan 2004’te İtalya’ya karşı gelir. Sezon sonunda EURO 2004 için İspanya Milli Takım kadrosuna çağırılır. İlk iki grup maçında son dakikalarda oyuna giren Torres, grubunda son maçında Portekiz’le oynanan kader maçında ilk 11’de forma şansı bulur ancak 62. dakikada topu direğe nişanlayınca İspanya sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılır ve İspanya kupaya veda eder. Geçtiğimiz yıl yapılan 2006 Dünya Kupası’nda, Almanya’da ilk kez mücadele eden Torres, turnuvanın açılış maçında Ukrayna’yı 4-0 yendikleri maçta son gole imza koyar. Grubun 2. maçında Tunus ile karşılaşan İspanya maçı Fernando Torres’in attığı 2 golle, 2-1 kazanır eve bugünlere kadar gelir.
    Son olarak altın çocuğun İngiltere’de başarılı olup olamayacağını değerlendirelim. Öncelikle İngiliz futbolunun karakteristik özellikleri, Fernando Torres’in özelliklerine birebir uyuyor. ‘El Nino’nun sürati ve kafa vuruşlarındaki ustalığı onun belirgin özellikleri, ki bu iki özellik aynı zamanda İngiltere futbolunun da yıllardır süre gelen özelliklerinden... Buna ek olarak, ortasaha Steven Gerrard ve Xabi Alonso gibi kaliteli ve akıllı iki oyuncunun, Torres’e atacakları paslarla onu sürekli pozisyona sokacaklarına hiç şüphe yok. Robbie Fowler ve Michael Owen’dan sonra o bölgede bir türlü istediği oyuncuyu bulamayan Liverpool’da Fernando Torres’in gol yollarındaki sıkıntıya ilaç olup, KOP Tribününün sevgilisi olup olamayacağını zaman gösterecek.

Bu transfere bir de Atletico Madrid cephesinden bakacak olursak, tabi ki Liverpool kadar şanslı olmadıklarını söyleyebiliriz. Madrid ekibi maddi anlamda çok büyük bir gelir elde edecek olsa da, manevi açıdan Torres’in yerini doldurabilecek bir oyuncu bulabilir mi bu büyük bir soru işareti. Atletico Madrid ile özdeşleşmiş olan ve taraftarların adeta taptığı genç yıldızın yeri bence çok zor dolar. Fernando’yu bilmem ama Vicente Calderon Tribünleri onu çok ama çok özleyecektir.
    Umut ÇELİK

04.07.2007
    Kaynak : Sporx.com

Liverpool yılın transferini yaptı gerçekten, iyi de para verdi, yılın transferi listesinde de 1 numara zaten, Klose, Nani, Anderson, Henry transferlerinin hepsini solladı. Liverpool seneye Premiership için de iddialı olmak istiyor anlaşılan.

9 TORRES çok yakışır ona ama bakalım kaç numara giyecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Futbolunu çok çok beğenmesemde forması alınacak karizmaya sahip

Default Arshavin Chelsea’ya döndü

Arshavin Chelsea’ya döndü

Rusya’dan gelen haberlere göre Andrei Arshavin son tekliften sonra Chelsea’ye yöneldi.

Arshavin, Euro 2008’de Rusya formasıyla oynadığı İsveç ve Hollanda maçlarındaki performansıyla büyük kulüpleri etkilemişti.

Her ne kadar Barcelona transferde seribaşı olsa da Chelsea’nin yaptığı son dakika teklifi ibreyi Stamford Bridge’e çevirdi.

Çarşamba gecesi yapılan açıklamada Chelsea başkanı Roman Abramovich’in teknik direktör Luiz Felipe Scolari’den savaşan bir takım istediği ve bu yapıya en uygun oyunculardan biri olan Arshavin'in transferi için de harekete geçileceği belirtildi.

Rusya’dan gelen son haberlere göre Zenitli oyuncu sağlık kontrolünden geçmek için Londra’ya gitti bile. Bu dedikodu İngiliz basını, Chelsea ve oyuncu tarafından doğrulanmadığı için biraz uçuk bir haber olarak nitelendirilebilir, ancak önümüzdeki günlerde gerçeğe dönüşürse de şaşırmamak lazım

Her ne kadar Zenit transferde aceleci davranmayacağını söylese de Chelsea’nin astronomik teklifi 27 yaşındaki oyuncuyu kulüpten koparabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henry'den daha büyük transfer.

İngiltere'de coşacağından eminim.

Güzel günler Liverpool'u bekliyor..

Nesil
    2006

Default Ferguson: "Ronaldo, Dizimin Dibinde Merak Etmeyin."

Daily Express gazetesinin haberine göre, Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, sansasyonel futbolcuları Cristiano Ronaldo’nun takımda kalacağına inandığını söyledi.

23 yaşındaki futbolcunun adı yaz başından beri Real Madrid’le anılırken, Portekiz’in Almanya’ya EURO 2008 çeyrek final maçında elenmesinden sonra Ronaldo’nun yaptığı “Artık iki tarafın anlaşmasını bekliyorum” açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. 2-3 gün içinde son kararın verileceği söylenmiş, ancak bir haftadan fazla geçmesine rağmen henüz bir açıklama yapılmamıştı.

Manchester United’ın İskoç hocası Ferguson’un yakın çevresine Portekizlinin, onu süperstar yapan kulübünden ayrılmayacağından emin olduğunu belirttiği bildirildi.

Kaynak: GOAL TR

İngiltere'de Arsenal ve Liverpool bu işi yapıyor sadece ciddi ciddi.

Arsenal bazı faydalar sağladı ama Liverpool yeni girdiği için yetiştiricilik işine henüz gelmedi alttakiler.

Yakındır fırlarlar..

İçimden bir ses premier lig'in temposuna ayak uyduramayacak diyor.

Bir sitede 16.000.000 Pound'a transfer edildiğini gördüm.

Yanlız solak olması kötü olmuş.. Persie de solak çünkü.

Anderson'u Brezilya - Şili maçında ilk kez izledim ve beğenmedim.

Nani için c.ronaldo'nun sıska hali diyorlar o da balon o zaman.

Tomasz Kuszczak'u beğeniyorum çok iyi bir kaleci bence.

Çok komple bir futbolcu..

Manu'da oldukça başarılı sezonlar geçirecektir.

Mesaj Yetkileri