Sayfa 217 / 492 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Boro'ya genç Hollandalı!

Milli futbolcularımızdan Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Premier League ekiplerinden Middlesbrough, Sparta Rotterdam'ın 20 yaşındaki oyuncusu Marvin Emnes'i 3.2 milyon Pound karşılığında renklerine bağladı. Sağlık kontrolünden de geçirilen Emnes'le 4 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

2007/08 Sezonu'nda Sparta Rotterdam formasıyla ligdeki son 10 maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Marvin Emnes 3.2 milyon Pound karşılığında Middlesbroughlu oldu.

Sağlık kontrolünden de geçirilen Emnes'le 4 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Middlesbrough menajeri Gareth Southgate kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada "Takıma çok önemli ve yetenekli bir gebç oyuncu kazandırdığımıza inanıyorum" dedi.

ajansspor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kedi uzanamadı ciğere ....

genç yaşta bunamış adam yazık. saçma sapan konuşmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence doğruyu söylemiş Ronaldo'nun her söyleminde ( beyaz forma bana çok yakışıyor ... ) Real Madrid aşkı belli oluyor Real Madrid'e gitme şansı olsa bunu bir saniye bile düşünmez ama Sir baştayken bunu pek dile getiremiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok gereksiz bir transfere imzasını attı Liverpool

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

degen'ın ardından dossena liverpool gümbür gümbür geliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

neden korksun yahu döver diye mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    neden korksun yahu döver diye mi?
    Korkudan ziyade çekiniyor bence Sonuçta Onu yıldız yapan ve Bu günlere getiren bir teknik direktör Ona büyük saygısı var ama bir yanda da profesyonel düşünüyor Ferguson'la da ters düşmek istemez Parker'in bu tespitine katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben katılmıyorum. Ozaman saygısından dolayı bu düşüncesini açıklamıyordur korktugundan değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ronaldo bağıra bağıra ben real madride gitmek istiyorum desin daha sonra transferi gerçekleşmez ise ronaldo manchester lı taraftarların suratına nasıl bakar sonra.

ayrıca ronaldo bana kalırsa sırf saygılı olcam diye real madrite gitmemezlik yapabilecek bir oyuncu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Boş konuşmalar bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Klasnic Wigan’a mı gidiyor?

Klasnic Wigan’a mı gidiyor?

Ivan Klasnic cephesinden çok farklı haberler geliyor. Oyuncunun menajeri, Hırvat futbolcunun Wigan’a gideceğinin kesin olduğunu söylerken, başka bir menajerse Klasnic’in %50 ihtimalle Torino’ya gideceğini iddia etti.

Werder Bremenli yıldızın Mallorca’ya gitmeyeceği kesin gözükürken oyuncunun kendisi de İspanyol bir kulübe transfer olacağı yönündeki haberlerin tamamen hayal mahsülü olduğunu dile getirmişti.

Marca’nın haberine göre 28 yaşındaki oyuncu Çarşamba günü Madrid’e gelmiş ve Mallorcalı yöneticilerle görüşmelerde bulunmuştu. Oyuncunun Menajerlerinden Alejandro Camano “Ivan, Mallorca’ya gitmeyecek. Oyuncum İngiltere’nin Wigan takımına transfer olacak” diye konuştu. Wigan’a gitmek istemediği yönündeki haberleri de yalanlayan Klasnic “Bunlar sadece uydurma” diyerek tepki göstermişti.

Klasnic Mallorca’ya gittiği yönündeki haberlere de “Gazeteleri okuyorum ve Hamburg’dayken nasıl Mallorca’da olabilceğimi merak ediyorum. Elbette geleceğim hakkında düşünüyorum ve teklifleri değerlendiriyorum. Ancak henüz hiçbir karar vermedim ama Mallorca’ya gitmem zor görünüyor” diye cevap vermişti.

Klasnic’in diğer menajeri Marko Naletiliç Hırvat oyuncunun Torino’dan gelen ciddi bir teklifi değerlendirdiğini ve bu transferin şansının %50 olduğunu kaydetti. Klasnic, geçirdiği iki ciddi böbrek nakli ameliyatına rağmen Euro 2008’de forma giymiş ve ülkesi adına iki gol atmıştı.

Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bir yanda R.Madrid diğer yanda Sir Alex Ferguson..çekingen açıklamalar yapması doğal bence.herşey bir yana Sir ronaldo'yu ne zaman şutlayacağını bilir.tıpkı Beckham'da olduğu gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ronaldo bağıra bağıra ben real madride gitmek istiyorum desin daha sonra transferi gerçekleşmez ise ronaldo manchester lı taraftarların suratına nasıl bakar sonra.

ayrıca ronaldo bana kalırsa sırf saygılı olcam diye real madrite gitmemezlik yapabilecek bir oyuncu değil.
    Tamam işte bağıra bağıra söyleyememesi yani bu isteğini rahatça dile getirememesinin nedeni Sir Alex'e duyduğu saygı değil mi Bence Ronaldo Ferguson'u ManUtd taraftarlarından daha çok önemsiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Brezilya'dan yediği gol hala akıllarda...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Tevez Man U'da

Tevez'i ManU kapıyor!

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez'in, 20 milyon sterlin karşılığında Manchester United'e transfer olacağı açıklandı.

The Daily Mail gazetesi, geçen sezon West Ham'da forma giyen oyuncunun kendisini Manchester United'a bağlayan sözleşmeye gelecek hafta imza atacağını yazdı.
    Gazetenin haberinde, imzanın, futbolcunun kendisine ait olduğunu iddia eden West Ham kulübünden gelebilecek bir itiraz nedeniyle geciktiği belirtildi, ancak West Ham ile Tevez veya Tevez'in haklarına sahip olan işadamı Kia Zorobçıyan arasında yazılı bir anlaşma bulunmadığı hatırlatıldı.

05.07.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu haberden sonra Man Utd'nin hücum etmesi için şunu yapması gerek:

Tevez, Rooney, Anderson, Nani, Ronaldo'yu sal sahaya, kafanıza göre takılın de, gerisine karışma.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Del Piero_10 Misafir

Avrupada başarının anahtarı avrupalıların elindedir takımı güney amerikalılar üzerine kurmak başarılı olmayı zorlaştırır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Newcastle United Gutierrez ile imzaladı

Newcastle United Gutierrez ile imzaladı

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın, Real Mallorca'nın Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Newcastle United, İspanya'dan Real Mallorca'nın Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez'i renklerine bağladı.

İngiliz kulübü, ''Örümcek Adam'' lakaplı 24 yaşındaki Gutierrez ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıklarken, transfer ücretine ilişkin bilgi vermedi.

İngiltere medyasında yer alan haberlerde ise 6,3 milyon Euro bir ücret telaffuz edildi. Arjantinli oyuncu yaptığı açıklamada, yeni takımına katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirirken, ''Premier ligde oynamak çok önemli. Takım arkadaşlarımla tanışmak ve taraftarlara kendimi ispatlamak için
    sabırsızlanıyorum'' dedi.

Newcastle çalıştırıcısı Kevin Keegan da Jonas ile anlaşmanın kendileri için bir şans olduğunu belirtirken, ''Birçok kulübün onunla ilgilendiğini biliyorum, takıma katkısı büyük olacak'' diye konuştu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bu haberden sonra Man Utd'nin hücum etmesi için şunu yapması gerek:

Tevez, Rooney, Anderson, Nani, Ronaldo'yu sal sahaya, kafanıza göre takılın de, gerisine karışma.
    Zaten bunlara taktik versende uymazlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güney Amerikalılar savunma yönünden zayıflar yalnızca, hücumda çok iyiler. Ayrıca Ronaldo, Rooney ve Scholes gibi oyuncuları da var, arkalarında Hargreaves var, Carrick var...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nani ve Anderson bu ikisi değişmeli oynayacak kanımca Ronaldo'yu keseceğini sanmıyorum Ferguson'un.Tek forvet oynanırsa benim terchim her zaman için Rooney olur Tevez çift forvette şans bulabilir.

Manu çoştu valla ne diyelim... A.Smith ayrılı takımdan... Tevez neler yapar merak ediyorum...

Nesil
    2006

Manu'nun gidişatı iyi değil,Ferguson Joga Bonito'ya kaptırdı kendini iyice
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Tottenham, Auxerre'den Kaboul'u transfer etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Fransa Birinci Ligi takımlarından Auxerre’in savunma oyuncusu Younes Kaboul ile sözleşme imzaladı.
    Sözleşmenin detayları açıklanmazken, İngiliz basını transferin 8 milyon pounda malolduğunu yazdı.
    Daha önce Fransa 19 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen 21 yaşındaki Kaboul, Auxerre’de forma giydiği 52 maçta 2 gol attı.
    Tottenham geçen ay da tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirerek, Charlton’da forma giyen İngiltere Milli Takımı’nın golcü oyuncusu Darren Bent’i 16.5 milyon pounda transfer etmişti.

peluk'un yorumu:

Ülkemizin en büyük 3 takımının transfere harcadığı toplam para, maalesef İngiltere'nin 5. büyük kulübünden daha az... Dawson ile yanyana oynamak zevk olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Birde Ledley King var defansta ama ön libero da oynayabiliyor o. Tottenham'a yarayacakmı bakalım?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Abi bu adam 3-5-2 diamondmu yapacak iyi tranfer ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Manu Tevezi de alırsa kimse durduramaz onları.

Tottenham ilginç işler yapıyor bu yaz...Bakalım neler yapıcak Kaboul...

Nesil
    2006

Tottenham İngiltere'nin 4. büyük klubü değildir,ilk dört Arsenal,Chelsea,Liverpool ve Man Utd'dir -tartışma çıkmasın diye alfabetik sıraya göre dizdim-

Tottenham hep böyle bol keseden oyuncu alır,yarısı kaybolur
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Liverpool: Çılgın kulüp bu sezon başarıya erişebilecek mi? [Bireysel İnceleme]

Öncelikle bütün arkadaşlara merhaba;

Transfer dönemindeki suskunluğuyla taraftarlarını endişelendiren Liverpool, geçtiğimiz gün sessizliğini bu sezonun en pahalı transferini gerçekleştirerek bozdu. Ben de Ada'nın büyük ekiplerinden Liverpool'un şampiyonluk şansını sizler için değerlendireceğim.

Öncelikle pozisyonlara göre değerlendirme yapalım.

Kaleci: Bu mevki, geçtiğimiz sezon iki önemli isme emanetti: Dudek ve Reina. Bu sezon Dudek gitti, ancak Reina Liverpool'un ihtiyacını karşılayacak bir kaleci. Carson gibi gelecek vaat eden bir yedeği var. Yani kale sağlam. Nikolay Mihaylov bu mevkinin bir diğer ismi.

Defans: Geçtiğimiz sezon ligde 27 gol yiyen savunmanın başarılı olduğu söylenebilir. Ortada tecrübesi ile takımın önemli isimleri olan Hyppia ve Carragher var. Daniel Agger de gelecekte Avrupa'nın sayılı oyuncularından biri olacak. Bu mevki için ayrıca bu sezon Deportivo'dan Arbeloa ve Banfield'tan transfer edildi. Gerçekten çok sağlam bir "göbek"...

Sağda ise Finnan'ı görüyoruz. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu ne kadar yavaş olsa da topu oyuna sokma becerisi üst düzey. Carragher da o pozisyonda oynayabilen bir oyuncu. Ancak kanımca transfer isteyen bir bölge. Bakalım, önümüzdeki günler neyi gösterecek?

Solda ise hem hızı, hem hırsı, hem de tekniği ile komple bir oyuncu var: Riise. Riise solda ise sorun yok demektir, hem ofansta, hem de defansta takımına çok yardımcı olur. Ayrıca yüksek top tekniği ile Fabio Aurelio bu bölgede oynayabilecek bir isim.

Bu saydığım isimlerin dışında; Lee Peltier, Stephen Darby, Emiliano Adrián Insua gibi isimler Liverpool'un kadrosundaki defans oyuncuları.

Orta Saha: Orta sahanın ortası tam bir kaynayan kazan. Çok fazla aday olan bu bölgede bu sezon büyük bir kapışma yaşanacak. Bu bölgenin en önemli ismi artık sembol haline gelmiş bir isim: Steven Gerrard. Topu alıp istediği yere dağıtabilen, baskı altında bile çok rahat pas atabilen, harika uzun paslar çıkarabilen ve aynı zamanda oyunun defansif yönünde de harika olan bir adam. Liverpool herhalde onu 80 milyon dolara bile satmaz. Çünkü yeri asla dolmaz. Yanında oynayabilecek pek çok kalite isim var. Top tekniği ve çok koşması ile bilinen Mascherano, İspanya milli takımın vazgeçilmezi Xabi Alonso, savaşçı ruhlu Sissoko, ve Brezilyalı Lucas bu bölgenin diğer isimleri. Benitez bu sene bu bölgede çok zorlanacak ama bu savaştan kesinlikle Liverpool karlı çıkacak. Kanımca Benitez bu yıl Gerrard'ı sağ kanatta da oynatacak.

Sağda ise geçtiğimiz sezonlar skandallarla gündeme gelen bir isim var: Pennant. Ama sürati ve içeri kat etmeleri ile bu sene büyük bir koz. Bu bölgede ayrıca Gerrard'ın da oynayabildiğini belirtmiştim. Ayırca ümit vaat edene genç yetenek Paul Anderson da bu bölgede oynayabilen bir isim.

Solda göze batan isimler Kewell ve Zenden. Bu bölgenin de transfere ihtiyacı var bence. Bakalım, önümüzdeki günler neyi göstrecek? Ancak Benitez elindeki isimleri yeterli bulabilir, bu bölgede suskun da kalabilir Ada ekibi. Ama şampiyonluk isteniyorsa mutlak transfer gerek.

Orta sahanın diğer isimleri ise; Miki Roque, Francis Durán ve Jay Spearing.

Forvet: Ateş altında bir bölge. Çok fazla isim var gerçekten, çoğu da önemli isimler. Ama en önemlisi bu sezon Avrupa'nın en pahalı transferi Torres. Top ayağında iken ne yapacağını kestiremiyorsunuz, çok hızlı ve seri, ayrıca rakibe korku salan bir oyuncu. Daha evvel gitmek istediini açıklayan Cisse de çok önemli bir isim. Ancak Torres'in gelişi ile bu ismin kalacağını zannetmiyorum. Ayrıca gol yollarında çok etkili Andriy Voronin de bu bölgenin önemli oyuncularından. Peter Crouch da hava toplarındaki kabiliyeti ile bu bölgede iddialı adaylardan. Ayrıca güçlü fiziği ve yırtıcı oyunu ile Kuyt, ben de varım diyor. Craig Bellamy gibi bir hızlı oyuncu az evvel saydığım 5 isim arasında yer alabilir mi, bekleyip göreceğiz. Fransız forvet Le Tallec'in bu saydığım isimler arasında şansı çok çok az. Ben Bellamy, Le Tallec ve Cisse'nin bu sezon gönderileceğine inanıyorum. Bu bölgenin diğer isimleri şunlar: Dani Pacheco, Craig Lindfield ve Nabil El Zhar.

Liverpool'un bu sezon transfere bütçesi kaldı mı, bilinmez. Ancak sağ bek ve sol kanatlarının transfere ihtiyaç duyduğu kesin. Şampiyonlar Ligi profesörü Benitez bakalım bu sezon takımını Premiership'te de mutu sona ulaştırabilecek mi? Bence Liverpool halen Manchester, Chelsea ve Arsenal'in gerisinde. Ama Benitez Şampiyonlar Ligi'nde kullandığı sihirli değneğini bu sezon lige de değdirecek gibi gözüküyor çünkü kadroları çok geniş...

İlhan Aydoğan

Mesaj Yetkileri