1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Iki Cisse arasındaki fark!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sen adını sanını duymamış olabilirsin ama bence Beşiktaş hiçte kalitesiz bir transfer yapmadı. İhtiyacı olan yere iyi bir oyuncu aldı.

Ben zaten takımımı bursa ile karşılaştırmam bile ama senin okadar problemlerin var ki aşağılamak adına Jimnastik yazıp duruyorsun. Merak etme biz bundan gocunmuyoruz aksine gurur duyuyoruz

karşınızdakiler karşısında kaybedebilirsiniz
    Ayrıca bunu bir bursalıdan duymakta enteresan oldu şimdi?Nerede kaldı intikam naralarınız? Ha tabii o imzanda kalmış senini?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sen adını sanını duymamış olabilirsin ama bence Beşiktaş hiçte kalitesiz bir transfer yapmadı. İhtiyacı olan yere iyi bir oyuncu aldı.

Ben zaten takımımı bursa ile karşılaştırmam bile ama senin okadar problemlerin var ki aşağılamak adına Jimnastik yazıp duruyorsun. Merak etme biz bundan gocunmuyoruz aksine gurur duyuyoruz

Ayrıca bunu bir bursalıdan duymakta enteresan oldu şimdi?Nerede kaldı intikam naralarınız? Ha tabii o imzanda kalmış senini?
    Bak sakin sakin mesaj çekiyorum ama iğnelemeye devam edersen bende senin gibi hakaret vari konuşacağım.Bana takıntılısın diyorsun ama aslında sen takıntılısın.Ben kaybetmek konusunda GS ve FBden bahsetmiştim bu transfer döneminde Jimnastik onlar karşısında bayağ ezildi.
    Birde biz intikam naraları atmadık intikam aldık.Beşiktaş maçından sorna futbolculardaki hesap görüldü tişörtlerini görmedin heralde.EE tabi haklısın bakmak istememiş olabilirsin....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri