1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Iki Cisse arasındaki fark!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aşağılamak adına söylenen herşey illegaldir [senin tabirinle]...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Aşağılamak adına söylenen herşey illegaldir [senin tabirinle]...
    İllegal bir şey olduğunu kanıtla beni siteden bile banlatabilirsin ama yok ayrıca aşşağılamak için söylediğimide kanıtlıyamazsın.Biz bütün Bursa halkı olarak Jimnastik diyoruz ve demeye devam ediceğiz....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Senin milleti sinir etmek hoşuna mı gidiyor?Tamam Beşiktaş düşmanısınız onu biliyoruz ama burası bir forum burda olay çıkartmayın bari.Biz gereken cevabı seneye sahada vereceğiz.Hesap daha bitmedi yeni başlıyor...
    Kimsenin sinir olup olmamasıyla ilgilenmiyorum.Ben hakaret etmiyorum küfür etmiyorum sadece isminizle hitap ediyorum.Hı yok ben bu isimden utanıyorum söyleme derseniz söylemem.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    İllegal bir şey olduğunu kanıtla beni siteden bile banlatabilirsin ama yok ayrıca aşşağılamak için söylediğimide kanıtlıyamazsın.Biz bütün Bursa halkı olarak Jimnastik diyoruz ve demeye devam ediceğiz....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kimsenin sinir olup olmamasıyla ilgilenmiyorum.Ben hakaret etmiyorum küfür etmiyorum sadece isminizle hitap ediyorum.Hı yok ben bu isimden utanıyorum söyleme derseniz söylemem.
    Bizim de size hitap şeklimiz var ama söylersem banlanırım şimdi.Beşiktaşla uğraşmayı bırakın artık.

Mesaj Yetkileri