Palacio Nilmar Alves olabilir
Palacio Nilmar Alves olabilir
cumhur iyi birini alacak![]()
Dogru ben babel le huntelaari karistirdim haklisin. Forvet kesin lazim iversen i al dicem ama cok klasik olacak zevki kaciyo o zaman da basarilar FORZA AJAX.Özgür kardeş, Babel'i ben AML'de oynatıyorum. Forvete de Huntelaar'ın yanına iki kişi alacağım.![]()
yaptığınız bütün transferleri yazar mısınız?
Forvete BENT'i öneririm Charlton'dan...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir tek Deniz biliyor. Aklımda tek bir isim var desem yalan olur. İki tane var. Deniz en iyisini biliyor. Görünce çok şaşıracaksınız. Süper bir genç yıldız gelecek.
Hadı favorım Ajax
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Cumhur transferde bombayı patlatacak gibi.Berkten de birşeyler bekliyoruz.
Deniz Deniz, sus artık.Ama onun yerine Palacio'yu düşünmeye başladım. Yine de gençlere yönelmek lazım...
Yok tabii ki. Berk'e yoksa nasıl kabul ettirebilirdim...![]()
Haklısın.. Host kim oluyor oyunda?
Berk tabii ki. Benim bilgisayar berbat. Bu arada transfer edeceğim isim 17 yaşında ve Kuzey Amerikalı.![]()
bence de carlos vela
insallah adu deildir.
Tamam tamam açıklıyorum.
Transferde Ajax'ın ilk hedefi Carlos Vela!!! (FC)
İkinci hedef Nigel de Jong!!! (DM)
Üçüncü hedef ise Ezequiel Garay!!! (SW,DC)
bombaları açıklamış çabuk al ama
Vela ilk sezon kirada değil mi? Salamanca diye bir takımda..
Ilk sezon kırada ama anlasılınca ılk sezon kırayı bırakıp gelıyor guzel transfer lıstesı Cumhur basarılar
Ama transfer ettiğinde geliyor hemen... Zaten artık bir işe yaramayacak.
------------
FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Leandro Lima Ajax'a Transfer Oldu!!!Carlos Vela transferinden Vela ile Deportivo'nun da ilgilenmesi sebebiyle Ajax farklı forvetlere yöneldi. Hedefini değiştiren Korkut, 4.8 milyon dolara Leandro Lima transferini bağladı. Lima yaptığı açıklamada böylesine çok destek gören bir kulüpte oynamanın heyecan verici olduğunu belirtti.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Ezequiel Garay Ajax'a Doğru!!!İyi bir DC arayışını sürdüren Ajax'ın çözümü Garay mı? Racing'e Garay için ne istediğini soran Ajax, 5 milyon dolar cevabını alınca biraz şaşırdı, ama Korkut'un ısrarı üzerine bunu kabul etti ve Garay'a sözleşme önerdi. Garay'ın sözleşmeyi kabul edip imza atması bekleniyor.
Guzel transferler basarılar
daa bomba ısımLer bekLıom![]()
Balazs Dzsudzsak Ajax'ta!
20 yaşındaki genç Macar ile İngiliz ve İtalyan takımları ile Anderlecht ve Ajax da talip. Genç oyuncu sol kanatta ve orta alanın ortasında görev yapabiliyor. 1,90 metre boyundaki yıldız adayı en iyi olduğu mevkiinin sol açık olduğunu ancak gerekirse ofansif orta saha olarak da görev alabileceğini bildirdii.
Ayrıca düşük bonservis bedeli de oyuncunun transferini kolaylaştıracaktır. Hollanda ve Macar basınında çıkan haberler bu transferin yakın zamanda biteceği yönünde. İddialara göre Ajax $850Bin karşılığında bu transferi bitirecek.
Hollanda basını ve Ajax taraftar sitelerinden bir haber:
http://www.ajaxfanz.nl/?p=lees&id=2699
güzel transferler