Arkadaslar profilime baktm hersey 20 19 falan ama yonetime el atma 1 nasil yonetime el atarm bileniniz varmi yardmci olursanz sewinirm
Arkadaslar profilime baktm hersey 20 19 falan ama yonetime el atma 1 nasil yonetime el atarm bileniniz varmi yardmci olursanz sewinirm
Arkadaslar scouting nasil yapiliyor bir turlu cozemedim. nasil yapildigi konusunda yardimci olursaniz sevinirim.birde fm 2007 de oyuncu sayisi fm5 ve fm6 ya gore daha azmis gibi geldi bana.databaseyi large yaptigim halde . yoksa banami oyle geliyor
Yönetimden ne kadar istek yaparsan o kadar artıyor sanırım.
elini alacan yönetimin....şaka bir yana sanırım şu yönetim odası bölümüde maaş bütçesi,stadyum filan isteyince yönetime EL ATMIŞ oluyon
![]()
genç futbolcuyu eğitmek için nasıl istediğim bi futbolcunun eğitimine verebilirim.yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden tşkler...
Oyuncu porfiline gel "Player İnt... diye başlayan yer var tıkla ona alta görürseün zaten istediğin futbolcuyu seç oradan" şu an fm oynamadğımı için tam olarak yeri söyleyemiyormancak bu kadar kusura bakma
![]()
bende denemedim ama futcoluya çok karışılması taraftarı değilim yılmz vural gibi![]()
Bu sorun herkeste var kardeş nedense hep düşüyor şu ana kadar kimse gerçek cvbını veremedi![]()
oyuncu etkileşiminden ayarlanıyor gardaş
hangi yıldasın ?? ve çıkması ilginç genelde düşüyorda![]()
Kardeş valla 3,700,000 e aldım yalan yok
Galiba 24 yaşındaydı ve chelsea de yedekti ben de teklif yaptım hemen geldi.
4 sene sonra Şampiyonlar ligi şampiyonu oldum o zaman da cristiano ronaldo manchester da mutsuzdu 30,000,000 teklif yaptım hemen kabul etti manchester sonra ronaldo da kabul etti (gerçi gol bonusu fln verdik ronaldoya tabi kabul etcek maaşı da takımdaki en yüksek maaştı).
Diyeceğim o ki c.ronaldo bile gs ye geldi yani eski fm lerden çok daha gerçekçi bence bu.Hem haftalık ödeme de 3-4 sene içinde avrupa klüplerininki kadar oluyo ama fm 2005 te asla yükselmezdi...
wayy be 11 bence süper![]()
Sağolun yahu bunu bende arıyodum...
Ben denedim gercekten ise yariyor
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu oyunun tamamen gerçekçiliğinden kaynaklanan bir özellik bence.(Bkz.Recep Mamur-Mehmet Topuz)
Ya bu baskanlar kulubun gelecegini hic dusunmuyorlar bendede Kayseri baskani Recep Mamur(ADI BATASICA)Gokhan Unal 27mnytl yeverdi ben reddettim o verdi
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi adam daha temmuz 2008 de ben ocak 2017 deym denedm bir suru istek yaptm hala 1 benmde temmuz 2008 de 10 du yani baslarda hepsi 10 oluo
İşte ss:http://imajr.com/Original.aspx?Idr.bmp_154504
bide 11 dediğimde temmuzdaydım..şimdi ağustosdayım..
Yönetime El Atma özelliğinin yüksek olması iyi birşey değil. Nasıl oyuncularda Agresiflik vs. gibi özellikler iyi değilse sende de bu iyi değil. Senin görevin yönetim değil, takımını idare etmek, sportif başarılar almak. Yönetim senin değil başkanın ve yönetim kurulu üyelerinin işi. Bu konuya pek takma derim...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ya peki arkadaşlar bu Turkiye liginde yabancı sınırı 6 oyuncuları türk statüsüne geçirme fln bişey varmıı
Hayır yok ama 5 sene sonunda Türk statüsünde oynayabiliyor oyuncular.
ya peki arkadaşlar bu Turkiye liginde yabancı sınırı 6 oyuncuları türk statüsüne geçirme fln bişey varmıı