1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.
    Bursasporla gayet başarılıyım 5 maçtır galibiyet alamama ragmen ligde 4. sıradayım. Düşüşe başladığımda ligde Galatasarayın ardından 2. sıradaydım.

İlk maçı kaybettiğimde cabanız iyiydi dedim. sonra ki 2-3 maçta duygularını paylas butonuna bastım en son maglup oldugum maçta artık basarı icin yetersizsiniz dedim. daha ne kadar yumusak olayım yeni 2-3 oyuncu aldım takıma ondan olabilir kötü gidiş

Mesaj Yetkileri