Gerçekleri söylemiş, bence haklı.. Biz aldığımız ceza çok demiyoruz ki, çifte standart var diyoruz.. Buna benzer olaylarda daha az ceza alanlar oldu, hatta cezalar ödüle çevirildi.. Bize gelince objektiflik..
Sence 6 maç ceza alan Türkiye mi daha az madde attı sahaya 5 maç ceza alan GS mi?
Sahaya atılmayan tekbir cisim kaldı mı?
Koltuk,TAŞ,kesici aletler bunlar bi oyuncuya isabet etseydi ne olurdu? Bu öldürmeye,yaralamaya teşebbüs değil midir?
Tabii atılan demir para,petşişe,telefonları da söylemek gerekiyor.
Az öncede yazdım ama tekrar yazayım, bence bize gelen ceza yerinde.. Ama kızdığımız nokta daha önce hakettiği halde ceza alıpta sonrada düşürülen kulüpler olması.. Yani daha önce tahkim verilen cezaları düşürmese, bizde en ufak bir itirazda bulunmazdık.. En azından ben gelipte bu konuya bir kelime yazmazdım..
Umarım bundan sonra, kimsenin cezası haksız yere düşürülmez.. Herkese eşit davranılır..
Birinin cezasini pfdk veriyo digerinin cezasini fifa veriyor ...
Galatasaray macinin cezasini pfdk degilde fifa verseydi daha fazla verirdi ayni sekilde fb ye de cezasini fifa verseydi odul degil ceza alirdiniz ... aradaki farki anlamaman garip dogrusu verdigin ornek cok absult! nedense artik tff istifa sesleri de gelmiyor ... fb cephesinden cok ilginc ...