5 subat 2006 Vaerness havalimani
Ozgur kisliklari almadigina pisman olur aslinda internetten trondheim sitesindeki gunluk guneslik fotgraflara kanmistir. Bu norvecli kizlarin bu havada yari ciplak gezmelerine bir anlam veremez ve Gorevimiz Tehlike muzigi esliginde yalnizca ayaklarini gordugumuz esrarengiz kisinin yaninda durur.
Ozgur: Bilader bura buz gibi yav.
Esrarengiz kisi: Abi biz aliskiniz kisakolluyla dolaniyoz. Gidelim mi hanim yemege bekliyo.
Ozgur: Patlicanlari tuzlu suya yatirdi mi
Esrarengiz kisi: Evet abi istedigin gibi komurle degil mese odunuyla yaktim mangali yanliz efe raki bulamadim export yeni raki var.
Ozgur: Yapma yaa. Naapcaz. Tuh be bilsem ben getirirdim. Neyse senin hatirina katlanacaz. Hadi gidelim.
Ikili kendilerini izleyen foto muhabirini farketmeden otoparktaki volvo marka arabaya binerken..
FLAS PATLAR...
Ozgur: Napiyon la dur cekme lan dursana. Hop kaciyo la yakala.....
Gazeteci yakalanamaz hizla eve dogru yola cikilr.
ERTESI GUN GAZETELER
FLAS.. FLAS..
Sevgili kariyerseverler dun trondheim havaalaninda Steffen Iversen ile nottingham forest teknik direktoru ozgur ozdemir bulusmasi norvecli gazeteciler tarafindan goruntulendi.
Olayla ilgili herhangi bir ayrinti ogrenilemezken. Steffen Iversenin menejeri goruntulerin once fotoshop oldugunu iddia etti sonra da resimdeki kisinin iversen olmadigini soyledi.
Norvec gazeteleri de gelismeyle ilgili bir yorum yapamazken futbol camiasinda merakli bir bekleyis hakim..
Resimde iversenin saskinligi acikca goruluyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu Arada Iversenin Evinde
Ozgur: Olum gel dedin geldik. Ortami gordum tamam ben sana manchester de kralini ayarlarim. Yenge sen de musterih ol saglam yer bizim sozumuzde gecer oralarda hepiniz el ustunde tutulursunuz.
Steffen: Abi tamam iyi soyluyonda ben de trondheim cocuguyum soguga alistim. hem oglani da acik ogretime yazdirdim.
Ozgur: ohooooooo. Olum ne kolpa misin sen istemiyom demiyon da.. Acik ogretim televizyondan veriliyo zaten olum sen ne diyon. Ben digiturk te alirim sana hem. Bak bunca yillik hukukumuz var seninle romada yasadigimiz gunleri. Sonra benim sayemde forumda seni alan arkadaslari ne cabuk unuttun hic mi hatirim yok be..
Steffen: Abi valla zor durumda birakiyon beni ben de seninle calismayi cok istiyom ama.. Ya Cenifir dur bi sofrayi sonra toplarsin ya.
Ozgur: Bi saniye koc telefon caliyo....Evet robin soyle canim.. yooo okumadim internete de girmedim..... Yapma ya....Olum nasil istemezmis ya. ben getircem o istemiyomus ha. Demek taraftarlar dernegini de gaza getirmis. Tamam aga ben oyunu su anda tatile aliyom benim norvecli asistani da cagircam yanima kasap naycil yonetsin takimi bi sure bakalim ne olcak... Ne biliim ne zaman donceeemi tatilden ..donmuyom ula..cat -telefonu kirarak kapatir-
Steffen: Ne oldu abi niye sinirlendin.
Ozgur: Yenge gelirken dolaptan rakiyi da getiriver sana zahmet...Olum dun bizi cekti ya gazteci butun nottingham duymus muhabbeti baskan meydani bos buldu yok ben iverseni istemem yasli diye herkesi gaza getirmis.Bana karsi geliyo ya adama bak.. saol yenge buz istemez..
Steffen: Hadi yaa
Ozgur: Hemen sevinme olum ben seni kesin goturcem hele bi kac hafta takilayim burda mangali kesince o cocuklar top mop oynamaz kopek gibi beni ararlar o zaman da seninle beraber ucariz nottinghama.
Steffen: Abi sen bi kafa dinle burda sonra konusuruz hadi serefine.
Ozgur: hadi sagligina.
Muhabbet koyulasir.
Ozgur: Olum benim gibi adama yapilir mi be...hick.. yakarim ule sherwood ormanlarini..hick..
Steffen: Abijim sen birak bak burda da orman var hem bak deniz var mi nottingham da sen gel rosenborg u avrupaya goturelim..hickk..
Ozgur: Ne diyon oolum senj.. Olmaz.
Steffen: Olur olur gel he de be abijim bak ben ariyom baskani ..
Ozgur: Olum sarhos kafa arama adami len.
Steffen: Alo jorgen abi kusura bakma abi gec oldu ama rahatsiz ediyom. Beni simdi milandan aradilar abi gel diyolar hatirli bi abim var ozgur diye gazetelerde gormusundur fotoraflari...Hee abi iste o da teknik direktor olcakmis oraya eski gunlerdeki gibi gel diyo. ben gidiyom sen milan la anlas artik....Yok abi para mevzu degil arkadas hatiri var kiramam...Ozgur abi seni istiyo jorgen abi rosenborg baskani.
Ozgur: Ne yapiyon sen olum tuh ya rezil olacaz simdi.. Evet jorgen bey buyrun benim.....Arkadasim uslubuna dikkat et misafiriz diye susuyoz....Sen benim kariyerime laf edemezsin bilader...Yok yaa. len bi tek steffeni gotururum baska transfer yapmadan 10 yil tum kupalara ambargo koyarim milanda... Neeeee.. Du bi dakka abicim..
Steffen: Abi ne oldu ne diyo.
Ozgur: O zaman bize gel sana milanin verdiginin iki katini veririm.
Steffen: Tamam iste kabul et.
Ozgur: olum nottingham ne olcak. birakamam orayi seref mucadelesi bu artik.
Steffen: Birakma sende burda ligler yazin oynaniyo kisin da oraya gidersin uzatma abi hadi kabul et.
Ozgur: tamam ulen hem bi onlara da ders olur... Jorgencim hemen sozlesmeyi al gel bak mangali yeniden yakiyom uskumrulari atiyom hemen gel..bekliyoz.
Steffen: Helal abime hos geldin abicim..
Ozgur: Olum adama da yalan soyledik bi demilan diye ya. bindik bi alamete gidiyoz kiyamete hadi hayirlisi..Sakin caktirayim deme ha ona gore..Hadi serefe..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ERTESI GUN
FLAS FLAS FLAS
Son dakika surprizi ile Ozgur Ozdemir Rosenborg`un sicak koltuguna oturdu. Kendisyle yapilan ilk gorusmede
`OHHHHHHH. Sicacik kemiklerim isindi valla insanin kalkasi gelmiyo bu sogukta ` dedi. Birazdan basin toplantisi yaparak medyaya bilgi verecekler...
BASIN TOPLANTISI VE ILK HAZIRLIK MACI ILERLEYEN SAATLERDE