Ozgur Ozdemir kendi kendine konusmaktadir...
Ozgur1: Ya bu nottingham kariyeri iyi guzel de bi seyler eksik.
Ozgur2: Eksik tabi basari eksik nerdeyse birinci sezonda kovulacaktin.
Ozgur1: Yok baska bi sey eksik ya benim FM2007 yle iliskim sanki heyecanini kaybetmeye basladi.
Ozgur2: Nikahta keramet var. Istetelim istersen. Manyaga bak olum oyun bu ..
Ozgur1: Tamam oyun iste ama sanki benim kaybettigim heyecani tekrar yakalamam gerek. Dunyanin baska bir ucunda.
Ozgur2: Ac o zaman singapur ligini ya da japonya yi bak forumda asya ligi moda simdi.
Ozgur1: Olmaz gozden irak bi yer bulmam lazim yeni heyecanlar ama tanidik isimler hatiralar canlanmali. Hedefim olmali anliyomusun.
Ozgur2: Ya bi git ya zaten hava sicak sen iyisi git kuzey kutbunda lig ac eskimo super ligi. kafan serinler balatalar yancak yoksa.
Ozgur1: Helal sana loo. Gel opecem seni. (ozgur bu arada aynada kendisini opmeye kalkmistir)
Ozgur2: Olum adam ol biri gorcek simdi. Bi git alla alla hem eskimo ligi mi var manyak.
Ozgur1: Yok ama kuzey kutbuna yakin bir lig var hem de orada tanidik bir isim var.
Kisa bir bakisma
Ozgur2: Iversen Iversen Steffen Iversen (Fenerin Anelka tezahurati bestesiyle)
Ozgur1: Yaaa. Iste bu dostum. Kalk gidiyoz Norvece. Ilk hedefimiz Trondheim...
Ozgur2: Olum ayip olur millete forumdakiler beceremedi birakti nottinghami der. 150 yillik klubu kendi kaderine terk edemezsin.
Ozgur1: O da var de mi. off ya goztepe en azindan 2b de olsa hic heyecan aramicaktim simdi. Almadigim kupa kalmazdi be.. Lan bu FM 2008 icin yazi yazcam sigames e seneye turkiye amator ligini de alsinlar oyuna....
Ozgur2: Tabi caniiim.
Ozgur1: Olum buldum.. Birakmama gerek yok ki bi saat norvec bi saat nottingham oynarim her gun forumda 2 hikaye ye de devam ederim. Hem diger hikayeyi takip edenler de artar belki boylece nottingham da yitirdigim heyecani norvec ariyom zaten nottingham forest i da satmis olmam..
Ozgur2: Hadi bakalim basarilar. Ama senin bu kariyere saglam bi baslik bulman lazim..
Ozgur1: Evet dogru. `Rosenborg kariyeri` nasil.
Ozgur2: Aradigin heyecani bu baslikla bulcaani mi saniyon. Daha carpici olmali.
Ozgur3: Abi `Iversen nerede biz oradayiz` nasil.
Ozgur1: Olum sen nerden ciktin ya sizofren mi oluyom ne. Bi git be deliye bak.
Ozgur2: Kizma olum adam guzel soyledi bak iste.
Ozgur1: Olum bu benim kariyerim mi yoksa iversenin kariyeri mi. tamamIversen var diye rosenborg u alacam ama bu kadar da asagilatamam kendimi (Aslinda iyi fikirdi ama digeri daha carpici geldi ondan bunu secmedim)
Ozgur3: Abi bu nasil bak..
Ozgur1: Olum sen burda misin daha senin..
Ozgur2: Dur bi soylesin belki bu kez olur. Soyle sen kocum korkma ben varim.
Ozgur3: Kizmicaniz ama.
Ozgur1: tamam tamam soyle hadi.
Ozgur3: `Kuzey kutbunda futbol atesi` nasil abi.
Ozgur1: Helal len gel bi opeyim.... SANGIRRRRR -ayna kirildi-
2 dakka sonra.
Ozgur1: Ben kimim nerdeyim.. Off basim. Olum ben birakiyom bu kariyer muhabbetini deliriyom galiba. FM CM bitmistir su an itibariyle.
Ozgur4: DEVAAAAAAAAAAM.. DEVAAAAAAAAAAAM..
Ozgur Ozdemir: HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR.-Uyandi kendine geldi- Iversen Iversen Steffen Iversen ..
(Yine fenerin anelka tezahurati melodisiyle)
Ekran Kararir ve bir yazi belirir uzaktan.
DEVAM EDECEK