Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: Kuzey Kutbunda Futbol Atesi

Exclamation Kuzey Kutbunda Futbol Atesi

Ozgur Ozdemir kendi kendine konusmaktadir...

Ozgur1: Ya bu nottingham kariyeri iyi guzel de bi seyler eksik.
    Ozgur2: Eksik tabi basari eksik nerdeyse birinci sezonda kovulacaktin.
    Ozgur1: Yok baska bi sey eksik ya benim FM2007 yle iliskim sanki heyecanini kaybetmeye basladi.
    Ozgur2: Nikahta keramet var. Istetelim istersen. Manyaga bak olum oyun bu ..
    Ozgur1: Tamam oyun iste ama sanki benim kaybettigim heyecani tekrar yakalamam gerek. Dunyanin baska bir ucunda.
    Ozgur2: Ac o zaman singapur ligini ya da japonya yi bak forumda asya ligi moda simdi.
    Ozgur1: Olmaz gozden irak bi yer bulmam lazim yeni heyecanlar ama tanidik isimler hatiralar canlanmali. Hedefim olmali anliyomusun.
    Ozgur2: Ya bi git ya zaten hava sicak sen iyisi git kuzey kutbunda lig ac eskimo super ligi. kafan serinler balatalar yancak yoksa.
    Ozgur1: Helal sana loo. Gel opecem seni. (ozgur bu arada aynada kendisini opmeye kalkmistir)
    Ozgur2: Olum adam ol biri gorcek simdi. Bi git alla alla hem eskimo ligi mi var manyak.
    Ozgur1: Yok ama kuzey kutbuna yakin bir lig var hem de orada tanidik bir isim var.
    Kisa bir bakisma
    Ozgur2: Iversen Iversen Steffen Iversen (Fenerin Anelka tezahurati bestesiyle)
    Ozgur1: Yaaa. Iste bu dostum. Kalk gidiyoz Norvece. Ilk hedefimiz Trondheim...
    Ozgur2: Olum ayip olur millete forumdakiler beceremedi birakti nottinghami der. 150 yillik klubu kendi kaderine terk edemezsin.
    Ozgur1: O da var de mi. off ya goztepe en azindan 2b de olsa hic heyecan aramicaktim simdi. Almadigim kupa kalmazdi be.. Lan bu FM 2008 icin yazi yazcam sigames e seneye turkiye amator ligini de alsinlar oyuna....
    Ozgur2: Tabi caniiim.
    Ozgur1: Olum buldum.. Birakmama gerek yok ki bi saat norvec bi saat nottingham oynarim her gun forumda 2 hikaye ye de devam ederim. Hem diger hikayeyi takip edenler de artar belki boylece nottingham da yitirdigim heyecani norvec ariyom zaten nottingham forest i da satmis olmam..
    Ozgur2: Hadi bakalim basarilar. Ama senin bu kariyere saglam bi baslik bulman lazim..
    Ozgur1: Evet dogru. `Rosenborg kariyeri` nasil.
    Ozgur2: Aradigin heyecani bu baslikla bulcaani mi saniyon. Daha carpici olmali.
    Ozgur3: Abi `Iversen nerede biz oradayiz` nasil.
    Ozgur1: Olum sen nerden ciktin ya sizofren mi oluyom ne. Bi git be deliye bak.
    Ozgur2: Kizma olum adam guzel soyledi bak iste.
    Ozgur1: Olum bu benim kariyerim mi yoksa iversenin kariyeri mi. tamam
    Iversen var diye rosenborg u alacam ama bu kadar da asagilatamam kendimi (Aslinda iyi fikirdi ama digeri daha carpici geldi ondan bunu secmedim)
    Ozgur3: Abi bu nasil bak..
    Ozgur1: Olum sen burda misin daha senin..
    Ozgur2: Dur bi soylesin belki bu kez olur. Soyle sen kocum korkma ben varim.
    Ozgur3: Kizmicaniz ama.
    Ozgur1: tamam tamam soyle hadi.
    Ozgur3: `Kuzey kutbunda futbol atesi` nasil abi.
    Ozgur1: Helal len gel bi opeyim.... SANGIRRRRR -ayna kirildi-
    2 dakka sonra.
    Ozgur1: Ben kimim nerdeyim.. Off basim. Olum ben birakiyom bu kariyer muhabbetini deliriyom galiba. FM CM bitmistir su an itibariyle.
    Ozgur4: DEVAAAAAAAAAAM.. DEVAAAAAAAAAAAM..
    Ozgur Ozdemir: HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR. -Uyandi kendine geldi- Iversen Iversen Steffen Iversen ..
    (Yine fenerin anelka tezahurati melodisiyle)

Ekran Kararir ve bir yazi belirir uzaktan.
    DEVAM EDECEK

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

konuşşmalar bomba olmuş takip edecem kariyerini şimdiden başarılar...

Çok güzel bir anlatımın var Özgür.Devamını bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

super olmus sana yeni kariyerinde basarilar
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cok guzel cok ılgınc cok harıka cok muthıs cok da basarılar dılerım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ilginçççç..ama güzel....

Başarılar... Kolay gelsiN...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Başlangıca bayıldım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

aga oyunbaz agaclarıda ihmal etme olurmu bu kariyerdede basarılar ama kendine dikkat et donmayasın kutup soguklarında

Default Saolun Varolun

Yorumlariniz icin cok tesekkurler arkadaslar.
    Yakinda kutup serinligini tasiyacagim evlerinize. Su anda iki kariyer oldugu icin ve ikisinde de transfer doneminde oldugum icin biraz uzun surebilir.
    Pek Yakinda burada Rosenborg a ise alinma hikayemle -senaryo yaziyom bi de bu arada- sizlerleyim desteklerinize tesekkurler sizlerin begenileriniz beni cok gercekten mutlu ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşallah taşıyabilirsin. Başarılar.

Thumbs up

işin zor ama sen o ligde şampiyon olabilirsin başarılar.....

Çok güzel başlamışsın. Özgür1 ile 2 konuşuyor. 3 girince şizofren mi oluyom diyon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basarılar...Anlatımın güzel

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

anLatım kLasık oLmus yanı basıt bıLınen esprıLer,konusmaLar faLan ben pek begenmedım kusura bakma

basarıLar ıkısını yapabıLıcenmı

Default Macera basliyor. Kisliklari cikarin.

Mademki iddia ettik evinize kutup serinligi tasiyacagiz diye. Once gidecegimiz yeri tanitalim kisaca.

Iste Trondheim yani Rosenborg un evi

Aslinda haritalarda kuzey kutbuna o kadar yakin gozukmese de Trondheim in kuzeyinde sadece penguenler yasadigi icin....
    Ozgur2: Abi penguenler guney kutbunda yanlis oldu eskimo dicektin.
    Tamam olum sirasi deil simdi aksam konusuruz seninle.
    Neyse ne diyodum ha kutup. Aslinda bu trondheime yakindan bakinca hic fena gozukmuyo deniz kenari, manzara, kizlar falan kendimi evimde izmirimde gibi hissettim valla

Resimdeki adada ev kiraladim Iversene komsu oluyom..

Norvec kizlarla ilgili tek giyinik fotograf buydu netteki

Kutuplari tanidiktan sonra simdi gelelim futbol atesine.

Rosenborg bu yil daha dogru oyundaki gelecek yil 90. yilini kutlayacak. 2yildiz 20 lig sampiyonlugunu simgeliyor. Bunlarin 13 u ustuste alinan sampiyonluk bu seriye gecen sene Valerenga son vermis biz de insallah bu sene tekrar basliyoz.

Bu kadromuz. En ust sirada sagdan ikinci steffen iversen ne guzel gulmus. Allah aglatmasin. Yanindaki zenci de braaten. Bizim milli takim grubunu takip edenler bilir cok yetekli. Ama zenci hem de norvecli yeni carew gibi bisey.

Bu da evimiz ocagimiz Lerkendal stadi. 21 166 kisilik. tabii ki alttan isitmali koltuklari bile.. 150 bin kisilik sehir icin mukemmel stad zaten fule yakin cekiyoz.

Valla klubun tarihiyle de ilgili bi seyler anlatcaktim ama resmi site sadece norvecce ben de az biliyom norvecce kisa ozet geceyim.
    Anladigim kadariyla Bu trondheim da 1917 ye kadar yapilan tek spor kayakmis. Kaymasini pek beceremeyen trondheimli bir kac sportmen genc futbol oynamak amaciyla bu klubu kurarlar ancak buz kapli sahada oynamaya calistiklari futbol beklenmedik bir sekilde sehirde buz hokeyinin gelismesi saglar. Kuresel isinmanin etkisini gostermesiyle sahalarin buzu cozulur ve futbol oynanmaya baslanir ardindan da basarilar pesi sira gelir. Ancak avrupa da basarilara hasret kalan klub yeni bir arayis icine girer bizim hikayemiz de burada basliyor..

AZ SONRA

Vaernes havalimanina inis ve film basliyor....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    anLatım kLasık oLmus yanı basıt bıLınen esprıLer,konusmaLar faLan ben pek begenmedım kusura bakma

basarıLar ıkısını yapabıLıcenmı
    Niye kusura bakayim kardes elestiriye her zaman acigim. Devam edecem ama biraz yavas ilerler herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ya ben soLeyım ddm yınede kusura bakma die bazıLarı artıstLık yapıoda
    oLe seyLer diince

bekLıoruz dewamını

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    ya ben soLeyım ddm yınede kusura bakma die bazıLarı artıstLık yapıoda
    oLe seyLer diince

bekLıoruz dewamını
    estagfurullah kardes elestiriye saygin var. Ben de zaten kendi yazimi okudugumda bazen cok uzun oldugunu bazi yerlerin sikici oldugunu farkediyom.

valla kardes abartıosam namerdim gunde en az 5 kere bakıom siteye yeni bişiler yazmıssmısın die ne yalan soleyim ben okurken cok egleniom hele nottingham dayken mangal muhabbetlerinde yerlere yatıodum.. bence anlatımda mukemmel yapılan acıklamlar ve suslemelerde eminim baya vakit alıodur emege saygı...

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    valla kardes abartıosam namerdim gunde en az 5 kere bakıom siteye yeni bişiler yazmıssmısın die ne yalan soleyim ben okurken cok egleniom hele nottingham dayken mangal muhabbetlerinde yerlere yatıodum.. bence anlatımda mukemmel yapılan acıklamlar ve suslemelerde eminim baya vakit alıodur emege saygı...
    eyvallah kardes ben cok mutlu oldum simdi ya. Sana ozel bir bolum yapalim ilerde beraber bak sevindirik oldum be.
    Bu arada nottingham kariyerine bir iki gun ara veriyom cunku bu kariyere hizli gizmek istiyom simdi de ise alinma hikayesini hazirliyom

eyw. kardesim lafı olmaz..işe alınısını meraklan beklioz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence bu işi çok iyi beceriyorsun arkadaşım devam et takip edicem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harika gidiyorsun devam

Default Ve iste vaerness havalimani

5 subat 2006 Vaerness havalimani

Ozgur kisliklari almadigina pisman olur aslinda internetten trondheim sitesindeki gunluk guneslik fotgraflara kanmistir. Bu norvecli kizlarin bu havada yari ciplak gezmelerine bir anlam veremez ve Gorevimiz Tehlike muzigi esliginde yalnizca ayaklarini gordugumuz esrarengiz kisinin yaninda durur.

Ozgur: Bilader bura buz gibi yav.
    Esrarengiz kisi: Abi biz aliskiniz kisakolluyla dolaniyoz. Gidelim mi hanim yemege bekliyo.
    Ozgur: Patlicanlari tuzlu suya yatirdi mi
    Esrarengiz kisi: Evet abi istedigin gibi komurle degil mese odunuyla yaktim mangali yanliz efe raki bulamadim export yeni raki var.
    Ozgur: Yapma yaa. Naapcaz. Tuh be bilsem ben getirirdim. Neyse senin hatirina katlanacaz. Hadi gidelim.

Ikili kendilerini izleyen foto muhabirini farketmeden otoparktaki volvo marka arabaya binerken..
    FLAS PATLAR...

Ozgur: Napiyon la dur cekme lan dursana. Hop kaciyo la yakala.....

Gazeteci yakalanamaz hizla eve dogru yola cikilr.

ERTESI GUN GAZETELER

FLAS.. FLAS..
    Sevgili kariyerseverler dun trondheim havaalaninda Steffen Iversen ile nottingham forest teknik direktoru ozgur ozdemir bulusmasi norvecli gazeteciler tarafindan goruntulendi.
    Olayla ilgili herhangi bir ayrinti ogrenilemezken. Steffen Iversenin menejeri goruntulerin once fotoshop oldugunu iddia etti sonra da resimdeki kisinin iversen olmadigini soyledi.
    Norvec gazeteleri de gelismeyle ilgili bir yorum yapamazken futbol camiasinda merakli bir bekleyis hakim..

Resimde iversenin saskinligi acikca goruluyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu Arada Iversenin Evinde

Ozgur: Olum gel dedin geldik. Ortami gordum tamam ben sana manchester de kralini ayarlarim. Yenge sen de musterih ol saglam yer bizim sozumuzde gecer oralarda hepiniz el ustunde tutulursunuz.
    Steffen: Abi tamam iyi soyluyonda ben de trondheim cocuguyum soguga alistim. hem oglani da acik ogretime yazdirdim.
    Ozgur: ohooooooo. Olum ne kolpa misin sen istemiyom demiyon da.. Acik ogretim televizyondan veriliyo zaten olum sen ne diyon. Ben digiturk te alirim sana hem. Bak bunca yillik hukukumuz var seninle romada yasadigimiz gunleri. Sonra benim sayemde forumda seni alan arkadaslari ne cabuk unuttun hic mi hatirim yok be..
    Steffen: Abi valla zor durumda birakiyon beni ben de seninle calismayi cok istiyom ama.. Ya Cenifir dur bi sofrayi sonra toplarsin ya.
    Ozgur: Bi saniye koc telefon caliyo....Evet robin soyle canim.. yooo okumadim internete de girmedim..... Yapma ya....Olum nasil istemezmis ya. ben getircem o istemiyomus ha. Demek taraftarlar dernegini de gaza getirmis. Tamam aga ben oyunu su anda tatile aliyom benim norvecli asistani da cagircam yanima kasap naycil yonetsin takimi bi sure bakalim ne olcak... Ne biliim ne zaman donceeemi tatilden ..donmuyom ula..cat -telefonu kirarak kapatir-
    Steffen: Ne oldu abi niye sinirlendin.
    Ozgur: Yenge gelirken dolaptan rakiyi da getiriver sana zahmet...Olum dun bizi cekti ya gazteci butun nottingham duymus muhabbeti baskan meydani bos buldu yok ben iverseni istemem yasli diye herkesi gaza getirmis.Bana karsi geliyo ya adama bak.. saol yenge buz istemez..
    Steffen: Hadi yaa
    Ozgur: Hemen sevinme olum ben seni kesin goturcem hele bi kac hafta takilayim burda mangali kesince o cocuklar top mop oynamaz kopek gibi beni ararlar o zaman da seninle beraber ucariz nottinghama.
    Steffen: Abi sen bi kafa dinle burda sonra konusuruz hadi serefine.
    Ozgur: hadi sagligina.

Muhabbet koyulasir.
    Ozgur: Olum benim gibi adama yapilir mi be...hick.. yakarim ule sherwood ormanlarini..hick..
    Steffen: Abijim sen birak bak burda da orman var hem bak deniz var mi nottingham da sen gel rosenborg u avrupaya goturelim..hickk..
    Ozgur: Ne diyon oolum senj.. Olmaz.
    Steffen: Olur olur gel he de be abijim bak ben ariyom baskani ..
    Ozgur: Olum sarhos kafa arama adami len.
    Steffen: Alo jorgen abi kusura bakma abi gec oldu ama rahatsiz ediyom. Beni simdi milandan aradilar abi gel diyolar hatirli bi abim var ozgur diye gazetelerde gormusundur fotoraflari...Hee abi iste o da teknik direktor olcakmis oraya eski gunlerdeki gibi gel diyo. ben gidiyom sen milan la anlas artik....Yok abi para mevzu degil arkadas hatiri var kiramam...Ozgur abi seni istiyo jorgen abi rosenborg baskani.
    Ozgur: Ne yapiyon sen olum tuh ya rezil olacaz simdi.. Evet jorgen bey buyrun benim.....Arkadasim uslubuna dikkat et misafiriz diye susuyoz....Sen benim kariyerime laf edemezsin bilader...Yok yaa. len bi tek steffeni gotururum baska transfer yapmadan 10 yil tum kupalara ambargo koyarim milanda... Neeeee.. Du bi dakka abicim..
    Steffen: Abi ne oldu ne diyo.
    Ozgur: O zaman bize gel sana milanin verdiginin iki katini veririm.
    Steffen: Tamam iste kabul et.
    Ozgur: olum nottingham ne olcak. birakamam orayi seref mucadelesi bu artik.
    Steffen: Birakma sende burda ligler yazin oynaniyo kisin da oraya gidersin uzatma abi hadi kabul et.
    Ozgur: tamam ulen hem bi onlara da ders olur... Jorgencim hemen sozlesmeyi al gel bak mangali yeniden yakiyom uskumrulari atiyom hemen gel..bekliyoz.
    Steffen: Helal abime hos geldin abicim..
    Ozgur: Olum adama da yalan soyledik bi demilan diye ya. bindik bi alamete gidiyoz kiyamete hadi hayirlisi..Sakin caktirayim deme ha ona gore..Hadi serefe..
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    ERTESI GUN

FLAS FLAS FLAS
    Son dakika surprizi ile Ozgur Ozdemir Rosenborg`un sicak koltuguna oturdu. Kendisyle yapilan ilk gorusmede
    `OHHHHHHH. Sicacik kemiklerim isindi valla insanin kalkasi gelmiyo bu sogukta ` dedi. Birazdan basin toplantisi yaparak medyaya bilgi verecekler...
    BASIN TOPLANTISI VE ILK HAZIRLIK MACI ILERLEYEN SAATLERDE

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cooook guzel basarılar

abi boyna mangal mangal bi yere kadar kanser olcaksiniz takimca
    cilingir sofrasi falan hazirlayin artik dengeli beslenin abi

çok güzel hikaye başarılar

Artik komurle yakmiyoz mangali mese odunuyla yakiyoz. Mese odunu kanser yapmiyo.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    8 subat 2006

Jorgen:
    evet sevgili spor yazarlari ve kariyerseverler ozgur beyle 30 kasim 2006 tarihine kadar sozlesme imzalamis bulunmaktayiz camiamiza hayirli olsun.

Gazeteci: Sayin baskan bu degisiklik biraz ani olmadi mi. sebebini aciklar misiniz.
    Jorgen: Pek de ani sayilmaz cunku camiamiz uzun zamandir bir taze kan arayisindaydi. Ulen steffen boyle bi adami taniyon da niye soylemiyon haylaz.
    Iversen: aman baskanim mahcup ediyorsunuz beni.
    Gazeteci: Sayin ozgur ozdemir rosenborg hakkindaki dusuncelerinizi ve burada yapacaklarinizi anlatirmisiniz.
    Ozgur: Oncelikle sunu belirtmek isterim ki iversen le calismak benim icin buyuk zevk ancak jorgen baskanim da cok kral adammis. dun sozlesmeyi imzaladik sicacik koltuga oturdum o ara sarhos kafa transfer butcesini arttirmasini istedim o da hemen 16.5 milyon euroyu al gule gule harca dedi.Helal olsun.

salondan VAOUUUUUUUUUUW

Jorgen:
    Hadi yaa tuh... Onemli deil rosenborg a canim feda. Para nedir ki Ben sahsen ozgur beyin bu parayi en iyi sekilde takimin yararina kullanacagina eminim.

Gazeteci: Takimda yapmak istedikleriniz neler ozgur bey.
    Ozgur: Arkadaslar oncelikle takimi ve norvec futbolunu tanimam ve kendime acil eldiven atki bere almam lazim. 2 hazirlik maci yapacagiz yarin ve ertesi gun norvec 2. liginden iki takimla ayrintilari o toplantilarda konusuruz
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    9 subat 2006 lerkendal stadi mac oncesi

Gazeteci: Ozgur bey rosenborg kadrosu hakkinda ne dusunuyorsunuz takviye yapacaniz mi.

Ozgur: Valla ilk bakista kadroda sol acik olmadigini gordun oncelikle o mevkiye daha sonra da kaleye.defansa.orta sahaya ve forvete birer tane kaliteli transfer yapmayi dusunuyorum. Bi de iversene sordum onun istedigi southamptonlu lundekvami alcam nese kaynagi olarak.
    Gazeteci: Iversen ile araniz cok iyi. Onu nasil kullanmak istiyorsunuz.
    Ozgur: Valla istedigim gibi kullanirim o bana kalmis. `Ah be steffen ne var di nottinghama geliversen` bak iste cumle icinde bile kullandim cok kullanisli adam vesselam.. Neyse arkadaslar maca gecelim sonra devam ederiz.

Gazteci: Ozgur bey ilk hazirlik macindaki performansi nasil buldunuz.
    Ozgur: Valla takim duzeni iyi de hava hep boyle mi olcak onu merak ediyom. Son dakkaya kadar mucadele eden topculari tebrik ederim. Ayrica bu golu atan cocuk perjiscji mi skljkjlajlksd mi persilcan gibi bisey neyse o da yildiz olcak ama adini degistirmek lazim. Bu arada persilcan da guzel oldu sanki. Hadi gencler yarinki macta gorusuruz.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 subat 2006 lerkendel stadi mac sonrasi.

Gazteci: Evet ozgur bey 2. hazirlik macinda kalecinizin performansiyla maci kazandiniz.
    Ozgur: Valla arkadas ben bu norvec futbolunu takdir ettim bugun. Hazirlik maci falan demiyo songdal kalecisi son bes dakkadaki 3 kornerde de bizim ceza sahasina geliyo gol icin iste mucadele aski bu.
    Gazteci: Takimin taktik anlayisindan memnun kaldiniz mi.
    Ozgur: Mactan once cocuklara da dedim hazirlik maci olcu deil ancak benim tekli forvet uclu defans anlayisimda kalecini onemi buyuk kalecim guven verdi bugun bana.

Ozgur: Bi de bilader 16 milyon var gozum donuyo bana bi kac topcu onersenize alayim hemen.

Sonraki bolum: Transferler ve Hazirlik maclari devami..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Konuşmalar yüne güzel olmuş.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri