Evet Kıvanç Oktay çok çok önemli işler yaptı... Bakalım 1transfer daha yaparız bence...
Evet Kıvanç Oktay çok çok önemli işler yaptı... Bakalım 1transfer daha yaparız bence...
Bence yine de bir tane oyuncu gelecektir.Fakat bu oyuncu Navarro,Boumsong kadar faydalı olabilir mi bilemem.
Ayrıca bence Beşiktaş sırf kontenjan dolsun diye transfer yaparsa çok yanlış yapar.Beklesin bu şekilde bu kadro lig için yeterli ve Avrupa'da ilk dönemi götürebilir.
Ocak ayı geldiğinde eğer hala Avrupa'da ise ara dönemde geçmişteki girişimlerini devam ettirip bir tane oyuncu alabilir.
Adnan Polat açıklama yaptı Gökhan ile anlaştık diye ve bununla birlikte takımda:
Necati,Ümit Karan,Özgürcan,Hakan Şükür,Hasan Kabze,Gökhan Ünal
tam 6 tane oyuncu oldu ve bunların tamamı (Özgürcan hariç) Türkiye'de her takımda çok rahat oynayacak isimler..Eğer Gökhan gelirse Saviola falan yatar.
Ayrıca gerçekten Store'dan alışveriş yapmaya başlarsa eğer galatasaray'lı taraftarlar bu konuda çok gerisinde kaldığı Fenerbahçe'yi yakalar ve ilerleyen yıllarda aynen bu seneki gibi transferler yapar.Hemde sponsora falan ihtiyaç duymadan.
bjk kadrosu Türkiye ligi için yeterli ama bi kaliteli stoper almaları gerekyor navarro gercekten süper olrdu ama olmadı umarm bjk iyi bi transfer yapacaktr stopere![]()
tüm fb li arklar sizce Gs kadrosu uefa ve tsl içn yeterlimi ?
FB li değilim amaBence G.Ünal da gelirse yeterli...
Orkun
Uğur
Volkan
Tomas(Servet)
Song(Bouzaid)
Linderoth
Ayhan
Arda
Lincoln
Ü.Karan
G.Ünal
saol kardes senin de yorumn çk degerlibenm kadrom şöyle
Aykut
song(sag bek)
bouzid
servet
volkan yaman
arda ( sol açk)
linderoth
mehmet topal
sabri (sag açk)
lincoln
ü.karan
benim sistemim tek forvettir de
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardes bence tsl de şampyonlkta geçen seneden çk daha iddalıyz
uefaya gelince o belli olmaz ama takım oturursa ve bi yıldız forvet gelirse ( gökhan ünal) uefada da iş yapar bu kadro
Eskişehirspor Sergen Yalçının Yanında Bir Süper Lig Golcüsüne İmza Attıracakmış Bunun Coşkun Birdal(Antalyaspor) Ve Ya Cenk İşler Den Biri Olacağı Söyleniyor
uefa'da bu sene bayern varken kimse bişey yapamazama en azından bir çeyrek final oynarız
![]()
I'm back...
bayern bu yıl büyük favori ama inanırsak bizde en az bi çeyrek final oynarz
katılıyorm![]()
haydi es-es güvenyorz sana
Önce bana sordun
Şimdi erdem bence kalede kesinlikle sorun yok.Avrupa tecrübesi falan onları geçeceksiniz herşey zamanla kazanılır.
Defansta solda problem var,hemde göz ardı edilemeyecek kadar var.Fenerbahçe'nin Beşiktaşın o bölgerinde daha güven verecek adamlar oynuyor.Volkan biraz arka planda kalıyor gibi ama bekleyip görmek lazım.
Göbekte ise kağıt üzerinde sağlam oyuncular var.Kendini kanıtlamış Tomas,Song.Güzel bir sezon geçiren Servet.İyi bir tekniğe sahip Bouzid,tecrübeli fena sayılmayan iyi bir alternatif Emre Aşık.Ancak dediğim gibi kağıt üzerinde...Bunlardan uyumlu,hem havada,hemde yerde etkili hızlı bir tandem oluşturmakta Kalli'nin marifetine kalmış..
Sağ tarafta yine Uğur ve Sabri bu sene Avrupayıda Ligi'de çok rahat götürür sorun çıkmaz.
Orta saha belki de son yılların en güzel dönemini yaşıyor.Saido,Petre,İnamoto gibi bırakın 2. sınıfı 3.sınıf liberolardan sonra çok daha iyi bir oyuncu var o bölgede..Avrupa deneyimi olan mücadeleci bir isim Linderoth.Sağda Hasan Şaş o kadar tartışmayla ve fırçayla hizaya gelecektir ve o bölgenin değişilmezi olur bence.Sağ taraftada problem yok.Sol tarafta Arda geçen senenin çok daha üstüne çıkacaktır çünkü o da biliyorki arkasında Serkan Çalık bu sene onu gerçekten zorlayacak.
Linderoth'un yanında ayrı bir paragraf açılması gereken Lincoln var.Şayet kendini Avrupa'ya göre hazırlarsa Amc olarak değilde mc-amc oynayacak şekilde kondisyonu olursa bu sene Galatasaray çok çok ilerilere gidecektir.Ancak Türkiye için düşünürse orta sahada sadece Linderoth az kalacaktır dolasıyla 2li forvet biraz suya düşer bu durumda.
Son olarak forvet hattına gelirsek.Son yıllarda ülkemizin en iyi hattı hep Galatasaray'daydı bu sene de aynı şekilde.Çalışmalarda hep en önde olan Hakan Şükür sanırım orda banko isim olacak.Ve yanına herşeye rağmen bence Ümit Karan geçecek.
Son olarak toparlarsak bence ligde hep şey olurya son şampiyon favori olur..Geçen sene Galatasaray şampiyondu ama bu seneye girilirken yine Fenerbahçe gösterildi işte şu anda bakarsak bu sene favori Galatasaray'dır.Tabiki ilerleyen günler ne getirir bilinmez bu dediklerimiz sadece kağıt üstünde bunları unutmamak gerekir.Sonuçta takımdan çok isim gitti!!
Avrupa'da ben çok ümitliyim.En az çeyrek final olabilir daha sonrası lige ve motivasyona bağlıdır.
Okuyanlara Teşekkürler.
ben eskişehirspor, erciyesspor ve antalyanın çıkmasını isterim senye
Adnan polat bile uefa en az ceyrek final dedi zaten hic bir turk takimi suanda sampiyonlar liginde grubtan cikamaz en iyisi uefa gitmek cok iyi olur daha fazla puan toplariz
Suanda Galatasaray kadro olarak en iyi kadroya sahim bir takim ortasaha cok kosan olacak yuruyene forma yok su kadro kurmayi da birakalim kalli eniyisini bilir antremanda sanki onlari siz izliyorsunuz hakan bile forvette banko oynayabilir.....
Rica ederim.Kontenjan sorunu olmazsa bence de alınsın.Zaten Necati satılacak diye birşey duymuştum ama hadi bakalım.
Orhan olursa ne kadar hazır olur kafa olarak bilmiyorum ama bugün Malatya teklif götürdü.
Star Spor'da Ali Çamdalı'nında imza attığı söylendi.Tv8'de ise Zigic ile prensipte anlaşıldığı
Katılıyorum bunun son örneği Ç.Rizespor.Adamlar Brezilya 2.liginden 2 oyuncuyla anlaşmışlar
Muhtemelen 6+2 kuralı çıkacak.Bunun sebebi hem sınırsız yabancı isteyen hem de aynı kalsın diyen kulüplerin gönlünü yapmak.Bi bakıma "istediniz artırdık kontenjanı" diyecek TFF.
Kalemizde geçen sene ona verilen şansı çok iyi değerlendiren Serdar oynayacaktır.Serdar zaten iyi kaleci ama yan toplarda eksiği var.Bunu da giderirse ŞL ayarında bi kaleci bence.Volkan Demirel ve Babacan ,Serdar'ın yedeği olur.Herhangi bir sakatlık ya da form düşüklüğü-ki bu Serdar'da pek yok- olduğı takdirde Serdar kaleyi diğerlerine devreder.Ben Zico olsam tüm FTK maçlarında Babacan'ı oynatırdım ki tecrübe kazansın,kendini göstersin
Defansımız belkide en oturmuş bölgemiz.Solda Carlos,göbekte Edu-Lugano,sağda Önder tüm sezonu taşıyabilirler.Edu ve Lugano geçen senenin başında uyum sorunu çektiler.Ama zaman geçtikçe kumaşlarını belli ettiler ve birbirlerine çok alıştılar.Carlos'un sakatlık durumlarında solbekte Vederson oynayacaktır.Önder'in ise alternatifi yok.Bunun için sağbeke bir alternatif oyuncu gerekiyor.Bu oyuncu Uğur Kavuk olabilir.
Ortasaha da oyuncu bolluğu çekiyoruz.Ama hangi mevkii de hangi oyuncunun oynayacağı meçhul.Benim görüşüm 2 önlibero 2 açık ile oynamak.Bu önliberolr Aurelio ve Appiah olmalı.ikiside çift yönlü oyuncular hem oyunu kurabilirler,hem pres,hem de hücuma yardımcı olabilirler.Sağ açıkta ise Ali Bilgin olmalı.Sol kanatta Vederson olursa sol kanadımız hem hücum hem defansif açıdan çok iyi olur.
Forvet hattı ise çift kişiden oluşmalı.Benim takımımda AMC'ye yer yok.Onun görevini 2 önlibero ve açık'lar yapabilir.Kezman'ın her zaman oynaması gerekiyor.Yanına uzun boylu bir pivot santrafor lazım.Kezman ile çok iyi uyum sağlarlar.Böylece her iki oyuncununda form grafiği artar.Eğer bir transfer yapılmaz ise Colin Kazım veya İlhan Parlak ,Kezman'ın yanına monte edilmeli.Hangi oyuncunun fizik gücü ve bitiriciliği daha iyise o oynatılmalı.Kafa vuran bir forvet kanatlarımızın iyi orta açtığını düşünürsek çok etkili olur.
Ben Alex'in oynatılması taraftarı değilim.Çünkü onun oynaması hem ortasahanın görevini hem de forvetin görevini çok aksatıyor.Avrupa maçlarında ortasahamız çabuk geçiliyor.Defans gücümüz zayıflıyor.
Biraz uzun bir yazı oldu ama uzun süredir düşündüklerimi aktardım
Benim düşündüğüm kadro:
GK:Serdar
DC:Edu
DC:Lugano
DR:önder
DL:R.Carlos
DMC:Appiah
DMC:Aurelio
MR:Ali Bilgin
ML:Vederson
FC:Kezman
FC: X (İlhan,Colin)
andriy kardes bişeyi merak ettm alex yokmu senin kadronda ?? çift ön liberodan şaşmaz benm bildigm zico orda haklsn
Valla Türkiye'de ne olursa olsun Alex oynamalıdır.Avrupa için ise tartışılır.
bende saviola konsnda polatn söyledklerne bi anlam veremedm açkçası bütn dünya yalanmı söylyor..sag gösterp sol vurmak budur umarm
Helal sana nihayet antremanlari izleyen biri cikti bazi fenerli ve besiktasli arkadaslarda hakan forvette bunlar varken forma sansi bulamaz gibisinden konusuyorlar yani hep ezbere konusuyorlar mesela forvette serkan var oda antremanda gizli yildiz necati ve kabzeye gelirsek ilk 18 zor gibi bana gore kabze satilmasi lazim necatide iyi paraya gitmesi lazim zaten forvette gelecek isleri zor
türkiyede avrupada hangi organizasyonda olursa olsun alex her zmn fb de ilk 11 de oynamalıdır
skor yükünü bu kdr sırtlanan bi oyncu kolay kolay hç kimse yedek bırakamaz
benm fikrm bu
Türkiye'de Alex'in oynaması lazım ama Avrupa maçlarında ise tartışılır.Türkiye'de zaten yaptıkları ortada ama Avrupa için şuana kadar birşey verdi diyemeyiz.