Sayfa 304 / 439 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
9,091 ile 9,120 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Evet Kıvanç Oktay çok çok önemli işler yaptı... Bakalım 1transfer daha yaparız bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence yine de bir tane oyuncu gelecektir.Fakat bu oyuncu Navarro,Boumsong kadar faydalı olabilir mi bilemem.

Ayrıca bence Beşiktaş sırf kontenjan dolsun diye transfer yaparsa çok yanlış yapar.Beklesin bu şekilde bu kadro lig için yeterli ve Avrupa'da ilk dönemi götürebilir.

Ocak ayı geldiğinde eğer hala Avrupa'da ise ara dönemde geçmişteki girişimlerini devam ettirip bir tane oyuncu alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Herşey kampta belli olacakmış arkadaşlar, bu saatten sonra acele etmiyorlar.. Bence sadece forvet alınır, biraz beklemekte fayda var.. Artık transfer olmayacak diye düşünüp, takımımızı izlemeliyiz.. Bu kadroda hiç fena değil.. Ayrıca herkes Storelara.. (:
    Adnan Polat açıklama yaptı Gökhan ile anlaştık diye ve bununla birlikte takımda:
    Necati,Ümit Karan,Özgürcan,Hakan Şükür,Hasan Kabze,Gökhan Ünal

tam 6 tane oyuncu oldu ve bunların tamamı (Özgürcan hariç) Türkiye'de her takımda çok rahat oynayacak isimler..Eğer Gökhan gelirse Saviola falan yatar.

Ayrıca gerçekten Store'dan alışveriş yapmaya başlarsa eğer galatasaray'lı taraftarlar bu konuda çok gerisinde kaldığı Fenerbahçe'yi yakalar ve ilerleyen yıllarda aynen bu seneki gibi transferler yapar.Hemde sponsora falan ihtiyaç duymadan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bjk kadrosu Türkiye ligi için yeterli ama bi kaliteli stoper almaları gerekyor navarro gercekten süper olrdu ama olmadı umarm bjk iyi bi transfer yapacaktr stopere

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tüm fb li arklar sizce Gs kadrosu uefa ve tsl içn yeterlimi ?

FB li değilim ama Bence G.Ünal da gelirse yeterli...

Orkun
    Uğur
    Volkan
    Tomas(Servet)
    Song(Bouzaid)
    Linderoth
    Ayhan
    Arda
    Lincoln
    Ü.Karan
    G.Ünal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kardes sen fenerbahçelisn dolayısıyla bi fenerbahcelinin fikrini merak ettm sence Gs kadrosu lig ve uefa için yeterlimi ?
    Ben de Fenerbahçe'liyim bana sorarsan eğer bence lig için yeterli sayılır şampiyonluğu zorlar ama uefa için aynı şeyleri söyleyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    FB li değilim ama Bence G.Ünal da gelirse yeterli...

Orkun
    Uğur
    Volkan
    Tomas(Servet)
    Song(Bouzaid)
    Linderoth
    Ayhan
    Arda
    Lincoln
    Ü.Karan
    G.Ünal
    saol kardes senin de yorumn çk degerli benm kadrom şöyle

Aykut
    song(sag bek)
    bouzid
    servet
    volkan yaman
    arda ( sol açk)
    linderoth
    mehmet topal
    sabri (sag açk)
    lincoln
    ü.karan

benim sistemim tek forvettir de
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben de Fenerbahçe'liyim bana sorarsan eğer bence lig için yeterli sayılır şampiyonluğu zorlar ama uefa için aynı şeyleri söyleyemem.
    kardes bence tsl de şampyonlkta geçen seneden çk daha iddalıyz

uefaya gelince o belli olmaz ama takım oturursa ve bi yıldız forvet gelirse ( gökhan ünal) uefada da iş yapar bu kadro

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Eskişehirspor Sergen Yalçının Yanında Bir Süper Lig Golcüsüne İmza Attıracakmış Bunun Coşkun Birdal(Antalyaspor) Ve Ya Cenk İşler Den Biri Olacağı Söyleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

uefa'da bu sene bayern varken kimse bişey yapamaz ama en azından bir çeyrek final oynarız
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by emir cavak View Post
    Eskişehirspor Sergen Yalçının Yanında Bir Süper Lig Golcüsüne İmza Attıracakmış Bunun Coşkun Birdal(Antalyaspor) Ve Ya Cenk İşler Den Biri Olacağı Söyleniyor
    büyük bir ihtimalle cenk olacak
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bayern bu yıl büyük favori ama inanırsak bizde en az bi çeyrek final oynarz

katılıyorm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haydi es-es güvenyorz sana

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tüm fb li arklar sizce Gs kadrosu uefa ve tsl içn yeterlimi ?
    Önce bana sordun

Şimdi erdem bence kalede kesinlikle sorun yok.Avrupa tecrübesi falan onları geçeceksiniz herşey zamanla kazanılır.

Defansta solda problem var,hemde göz ardı edilemeyecek kadar var.Fenerbahçe'nin Beşiktaşın o bölgerinde daha güven verecek adamlar oynuyor.Volkan biraz arka planda kalıyor gibi ama bekleyip görmek lazım.

Göbekte ise kağıt üzerinde sağlam oyuncular var.Kendini kanıtlamış Tomas,Song.Güzel bir sezon geçiren Servet.İyi bir tekniğe sahip Bouzid,tecrübeli fena sayılmayan iyi bir alternatif Emre Aşık.Ancak dediğim gibi kağıt üzerinde...Bunlardan uyumlu,hem havada,hemde yerde etkili hızlı bir tandem oluşturmakta Kalli'nin marifetine kalmış..

Sağ tarafta yine Uğur ve Sabri bu sene Avrupayıda Ligi'de çok rahat götürür sorun çıkmaz.

Orta saha belki de son yılların en güzel dönemini yaşıyor.Saido,Petre,İnamoto gibi bırakın 2. sınıfı 3.sınıf liberolardan sonra çok daha iyi bir oyuncu var o bölgede..Avrupa deneyimi olan mücadeleci bir isim Linderoth.Sağda Hasan Şaş o kadar tartışmayla ve fırçayla hizaya gelecektir ve o bölgenin değişilmezi olur bence.Sağ taraftada problem yok.Sol tarafta Arda geçen senenin çok daha üstüne çıkacaktır çünkü o da biliyorki arkasında Serkan Çalık bu sene onu gerçekten zorlayacak.

Linderoth'un yanında ayrı bir paragraf açılması gereken Lincoln var.Şayet kendini Avrupa'ya göre hazırlarsa Amc olarak değilde mc-amc oynayacak şekilde kondisyonu olursa bu sene Galatasaray çok çok ilerilere gidecektir.Ancak Türkiye için düşünürse orta sahada sadece Linderoth az kalacaktır dolasıyla 2li forvet biraz suya düşer bu durumda.

Son olarak forvet hattına gelirsek.Son yıllarda ülkemizin en iyi hattı hep Galatasaray'daydı bu sene de aynı şekilde.Çalışmalarda hep en önde olan Hakan Şükür sanırım orda banko isim olacak.Ve yanına herşeye rağmen bence Ümit Karan geçecek.

Son olarak toparlarsak bence ligde hep şey olurya son şampiyon favori olur..Geçen sene Galatasaray şampiyondu ama bu seneye girilirken yine Fenerbahçe gösterildi işte şu anda bakarsak bu sene favori Galatasaray'dır.Tabiki ilerleyen günler ne getirir bilinmez bu dediklerimiz sadece kağıt üstünde bunları unutmamak gerekir.Sonuçta takımdan çok isim gitti!!

Avrupa'da ben çok ümitliyim.En az çeyrek final olabilir daha sonrası lige ve motivasyona bağlıdır.

Okuyanlara Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ben eskişehirspor, erciyesspor ve antalyanın çıkmasını isterim senye

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Önce bana sordun

Şimdi erdem bence kalede kesinlikle sorun yok.Avrupa tecrübesi falan onları geçeceksiniz herşey zamanla kazanılır.

Defansta solda problem var,hemde göz ardı edilemeyecek kadar var.Fenerbahçe'nin Beşiktaşın o bölgerinde daha güven verecek adamlar oynuyor.Volkan biraz arka planda kalıyor gibi ama bekleyip görmek lazım.

Göbekte ise kağıt üzerinde sağlam oyuncular var.Kendini kanıtlamış Tomas,Song.Güzel bir sezon geçiren Servet.İyi bir tekniğe sahip Bouzid,tecrübeli fena sayılmayan iyi bir alternatif Emre Aşık.Ancak dediğim gibi kağıt üzerinde...Bunlardan uyumlu,hem havada,hemde yerde etkili hızlı bir tandem oluşturmakta Kalli'nin marifetine kalmış..

Sağ tarafta yine Uğur ve Sabri bu sene Avrupayıda Ligi'de çok rahat götürür sorun çıkmaz.

Orta saha belki de son yılların en güzel dönemini yaşıyor.Saido,Petre,İnamoto gibi bırakın 2. sınıfı 3.sınıf liberolardan sonra çok daha iyi bir oyuncu var o bölgede..Avrupa deneyimi olan mücadeleci bir isim Linderoth.Sağda Hasan Şaş o kadar tartışmayla ve fırçayla hizaya gelecektir ve o bölgenin değişilmezi olur bence.Sağ taraftada problem yok.Sol tarafta Arda geçen senenin çok daha üstüne çıkacaktır çünkü o da biliyorki arkasında Serkan Çalık bu sene onu gerçekten zorlayacak.

Linderoth'un yanında ayrı bir paragraf açılması gereken Lincoln var.Şayet kendini Avrupa'ya göre hazırlarsa Amc olarak değilde mc-amc oynayacak şekilde kondisyonu olursa bu sene Galatasaray çok çok ilerilere gidecektir.Ancak Türkiye için düşünürse orta sahada sadece Linderoth az kalacaktır dolasıyla 2li forvet biraz suya düşer bu durumda.

Son olarak forvet hattına gelirsek.Son yıllarda ülkemizin en iyi hattı hep Galatasaray'daydı bu sene de aynı şekilde.Çalışmalarda hep en önde olan Hakan Şükür sanırım orda banko isim olacak.Ve yanına herşeye rağmen bence Ümit Karan geçecek.

Son olarak toparlarsak bence ligde hep şey olurya son şampiyon favori olur..Geçen sene Galatasaray şampiyondu ama bu seneye girilirken yine Fenerbahçe gösterildi işte şu anda bakarsak bu sene favori Galatasaray'dır.Tabiki ilerleyen günler ne getirir bilinmez bu dediklerimiz sadece kağıt üstünde bunları unutmamak gerekir.Sonuçta takımdan çok isim gitti!!

Avrupa'da ben çok ümitliyim.En az çeyrek final olabilir daha sonrası lige ve motivasyona bağlıdır.

Okuyanlara Teşekkürler.

evet ilk sana sormştm

öncelikle yorumn için çok teşekürler....

bence galatasarayda belli başlı bi sorn yok ama sol bek için orhan kalırsa daha iyi olacak gibi nolur nolmaz...forvet hattında da bi yabancı transfer olursa olr olmazsa da bu da yeterli bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan polat bile uefa en az ceyrek final dedi zaten hic bir turk takimi suanda sampiyonlar liginde grubtan cikamaz en iyisi uefa gitmek cok iyi olur daha fazla puan toplariz

Suanda Galatasaray kadro olarak en iyi kadroya sahim bir takim ortasaha cok kosan olacak yuruyene forma yok su kadro kurmayi da birakalim kalli eniyisini bilir antremanda sanki onlari siz izliyorsunuz hakan bile forvette banko oynayabilir.....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Rica ederim.Kontenjan sorunu olmazsa bence de alınsın.Zaten Necati satılacak diye birşey duymuştum ama hadi bakalım.

Orhan olursa ne kadar hazır olur kafa olarak bilmiyorum ama bugün Malatya teklif götürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adnan polat bile uefa en az ceyrek final dedi zaten hic bir turk takimi suanda sampiyonlar liginde grubtan cikamaz en iyisi uefa gitmek cok iyi olur daha fazla puan toplariz

Suanda Galatasaray kadro olarak en iyi kadroya sahim bir takim ortasaha cok kosan olacak yuruyene forma yok su kadro kurmayi da birakalim kalli eniyisini bilir antremanda sanki onlari siz izliyorsunuz hakan bile forvette banko oynayabilir.....
    Zaten bence hakan orda banko olacak çünkü çalışmalarda testlerde hep o önlerde ayrıca zaten Kalli onunla özel olarak ilgileniyor.

Hepsinin yanında Hakan'da artık bazı şeylerin farkında..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Star Spor'da Ali Çamdalı'nında imza attığı söylendi.Tv8'de ise Zigic ile prensipte anlaşıldığı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaten bence hakan orda banko olacak çünkü çalışmalarda testlerde hep o önlerde ayrıca zaten Kalli onunla özel olarak ilgileniyor.

bencede hakan da artık daha farklı, bişeylern farkına varmş kral

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

6+5 diye bi karar çkarsa anadolu klüpleri ligi brezilya 2.ligine çevirirlerdi..küçümsemek için söylemyorm ama çk kalitesz olmasna ragmen brezilyalı diye alınan çk futbolcu var bana kalırsa 6+2 yeterli olur ama senin fikrinede saygm var
    Katılıyorum bunun son örneği Ç.Rizespor.Adamlar Brezilya 2.liginden 2 oyuncuyla anlaşmışlar

Muhtemelen 6+2 kuralı çıkacak.Bunun sebebi hem sınırsız yabancı isteyen hem de aynı kalsın diyen kulüplerin gönlünü yapmak.Bi bakıma "istediniz artırdık kontenjanı" diyecek TFF.

Kalemizde geçen sene ona verilen şansı çok iyi değerlendiren Serdar oynayacaktır.Serdar zaten iyi kaleci ama yan toplarda eksiği var.Bunu da giderirse ŞL ayarında bi kaleci bence.Volkan Demirel ve Babacan ,Serdar'ın yedeği olur.Herhangi bir sakatlık ya da form düşüklüğü-ki bu Serdar'da pek yok- olduğı takdirde Serdar kaleyi diğerlerine devreder.Ben Zico olsam tüm FTK maçlarında Babacan'ı oynatırdım ki tecrübe kazansın,kendini göstersin

Defansımız belkide en oturmuş bölgemiz.Solda Carlos,göbekte Edu-Lugano,sağda Önder tüm sezonu taşıyabilirler.Edu ve Lugano geçen senenin başında uyum sorunu çektiler.Ama zaman geçtikçe kumaşlarını belli ettiler ve birbirlerine çok alıştılar.Carlos'un sakatlık durumlarında solbekte Vederson oynayacaktır.Önder'in ise alternatifi yok.Bunun için sağbeke bir alternatif oyuncu gerekiyor.Bu oyuncu Uğur Kavuk olabilir.

Ortasaha da oyuncu bolluğu çekiyoruz.Ama hangi mevkii de hangi oyuncunun oynayacağı meçhul.Benim görüşüm 2 önlibero 2 açık ile oynamak.Bu önliberolr Aurelio ve Appiah olmalı.ikiside çift yönlü oyuncular hem oyunu kurabilirler,hem pres,hem de hücuma yardımcı olabilirler.Sağ açıkta ise Ali Bilgin olmalı.Sol kanatta Vederson olursa sol kanadımız hem hücum hem defansif açıdan çok iyi olur.

Forvet hattı ise çift kişiden oluşmalı.Benim takımımda AMC'ye yer yok.Onun görevini 2 önlibero ve açık'lar yapabilir.Kezman'ın her zaman oynaması gerekiyor.Yanına uzun boylu bir pivot santrafor lazım.Kezman ile çok iyi uyum sağlarlar.Böylece her iki oyuncununda form grafiği artar.Eğer bir transfer yapılmaz ise Colin Kazım veya İlhan Parlak ,Kezman'ın yanına monte edilmeli.Hangi oyuncunun fizik gücü ve bitiriciliği daha iyise o oynatılmalı.Kafa vuran bir forvet kanatlarımızın iyi orta açtığını düşünürsek çok etkili olur.

Ben Alex'in oynatılması taraftarı değilim.Çünkü onun oynaması hem ortasahanın görevini hem de forvetin görevini çok aksatıyor.Avrupa maçlarında ortasahamız çabuk geçiliyor.Defans gücümüz zayıflıyor.

Biraz uzun bir yazı oldu ama uzun süredir düşündüklerimi aktardım

Benim düşündüğüm kadro:

GK:Serdar
    DC:Edu
    DC:Lugano
    DR:önder
    DL:R.Carlos
    DMC:Appiah
    DMC:Aurelio
    MR:Ali Bilgin
    ML:Vederson
    FC:Kezman
    FC: X (İlhan,Colin)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    ben eskişehirspor, erciyesspor ve antalyanın çıkmasını isterim senye
    Deniz bosver bu senede biz cikalim super lige hep ayni takimlar olunca sikiyor

Eskisehir-Orduspor- mesela bir boluspor bunlar ne guzel olurdu deme insallah oftas istanbul bld falan duserde lig bunlarla daha cok kizisir oftas zaten transfer yapmadiki adam gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Yaw savıola lıstemızde değıl ılgılenmıyoruz dendı duymadın heralde??
    Ama sag gosterıp sol vurabılırler ..Eger alınmazsa bılınkı bunun nedenı Kallı dır...Bi vazgecemdı su carruscadan ...Eger gondersın deseydı gelcektı ozamn Savıola .... Hanı nerde Yıldız Transsfer???
    Ben bugun takıma katkı olsun dıye forma atkı vb urunler aldım gs store dan daha da ıyı bır kadro kurabılelım dıye ...Kombıne de almayı dusunuyorum hatta...
    Ama sozunde durman gerekıyor ılk oncelıkle Kallı de 07.07.07 den sonra oyuncu alınmasın dıye yarın dan sonra transfer yapılsa bıle hayrı olmaz takıma...
    Umarım ne yaptıklarını bılıyordur klubumuz ..Adnan Polat almayacagız dedı bakalım ne olacak umarım alırız...En azından sozlerınde durmus olrlar...
    Eger nuno gomes gelcekse hıc gelmesın ...
    Gundem de olan ısımler:
    Savıola ( Adnan polat almıyacagız demıs ama bellı olmaz lıncolndede belırsızlık vardı..) + ( super olur)
    Santa Cruz Cok kısı pesınde bence alamayız .. ( ıdeal)
    Nuno Gomez: ALınmasın !!!
    Elmander : Seneye 20 mılyon dolara Barca ya satarız ... ama bonservısı cok fazla takımı abartıyor bırazda...
    Romehdall : 6 Temmuzda sozlesmesı bıttı ... Sag kanat ıcın hızlı kosan ıyı orta acan bırı ( Abdullah 2 bana gore )
    Lima : Bonservısı sıkıntı yaratıyor alınmazsa uzulmem yanı ... Gereksız olur bence Avrupada ıs yapamaz...
    Sen oyle her listemizde degil diyenlere inanma dedigin sag gosterip sol vururlarsa karismam bu kadar medya yabanci medya ile uyduruyormu hatta klub icinden bile soyleniyor hersey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

andriy kardes bişeyi merak ettm alex yokmu senin kadronda ?? çift ön liberodan şaşmaz benm bildigm zico orda haklsn

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla Türkiye'de ne olursa olsun Alex oynamalıdır.Avrupa için ise tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende saviola konsnda polatn söyledklerne bi anlam veremedm açkçası bütn dünya yalanmı söylyor..sag gösterp sol vurmak budur umarm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Helal sana nihayet antremanlari izleyen biri cikti bazi fenerli ve besiktasli arkadaslarda hakan forvette bunlar varken forma sansi bulamaz gibisinden konusuyorlar yani hep ezbere konusuyorlar mesela forvette serkan var oda antremanda gizli yildiz necati ve kabzeye gelirsek ilk 18 zor gibi bana gore kabze satilmasi lazim necatide iyi paraya gitmesi lazim zaten forvette gelecek isleri zor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

türkiyede avrupada hangi organizasyonda olursa olsun alex her zmn fb de ilk 11 de oynamalıdır

skor yükünü bu kdr sırtlanan bi oyncu kolay kolay hç kimse yedek bırakamaz

benm fikrm bu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Türkiye'de Alex'in oynaması lazım ama Avrupa maçlarında ise tartışılır.Türkiye'de zaten yaptıkları ortada ama Avrupa için şuana kadar birşey verdi diyemeyiz.

Mesaj Yetkileri