6+2 olursa 1 forvet alınacak takıma yani takıma 3 türk forvet 3 yabancı forvet olacak deivide hiç gerek yok hemen gönderilmeli
Sergen Yalçını kimse küçümsemesin.Eskişehir çok güzel bir transfer yaptı bana göre
Deivid gönderilsin de hangi mevkiiye adam alınırsa alınsın.
lincoln transferi gündeme geldiginden beri hiçbi zaman ilgilenmyorz listemzde degil falan demediler..bazı belirszlkler vardı ama çlşyorz falan diyolardı..ama saviola için ilgilenmyorz dedi bence bu çk açk ve net saviola işi yattı..hatta adam bu isim nerden çktı demş o derece..ilgilendiysek de zamanında ilgilenmşz kapanmş o konu..lima konusuna gelnce kulübü bonservisi içn 5 milyon falan istemş..limada yatabilr..onu geçtm eger forvet diye nuno gomesi alacaklarsa hiç almasnlar necatiye razıyım ben
Umut ezbere oynayan bir golcü.Bakayımda öyle vurayım atayım yok.Kafa önde vur girerse girer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
arkadslar sizde deivid bizdede (gs) tomas başa bela oldu.klüplermz bu oyncuları göndermeye çalşyor ama olmyor...bi oyncuyu gnderme yolları nelerdir peki ??
1- en kısa çözm alacaklarnı vereceksn serbest bırakacaksn( deivid fb den 4 yıl içn 7.5 alacaktı bi yılı gitti , tomasında 1.4 alacagı var )
2- ilgilenen bi takım olr da satarsn makul bi fiyata ama yok yok yok devidle bi santos ilgilenyomş tomasla ilgilenenlerde tomasa bizm verdigmz parayı veremyolar
3- karsıklı olarak fesh edersn ama buna ne deivid yanasır ne tomas alacakları dünya kadar para var
hangisini yapacaksn da göndereceksn arkadaslar ??
Devid'i isteyen brezilyalı çok klüp var düşük bonservis ile gönderilebilir
Sergen eski Sergen olsa 4 büyüklerin birinde banko oynardı ama yaş 34 özel hayatı futoblun önünde o yüzden sergenden bir şey beklenenemz bu saaten sonra
Yarın kontenjan kararı veriliyor eğer bir erteleme olmazsa, 6+2 kararı çıkacak büyük ihtimalle. Bence 6+5 kararı çok iyi olurdu, ilk 11'de 6 yabancı oynayabilecek ama kadroda sınırsız yabancı bulunabilecekti.
6+2 çıkarsa bence yönetimin yapması gereken Deivid'i gönderip Edmar'ı da bir kulübe kiralamak ve yabancı olarak bir forvet ve "genç" bir sağ bek alınmalı, ya da Edmar kalır, Deivid gider, Deivid yerine de yabancı forvet alınır.
Peki Şöle Düşün:
Fenerbahçe Deivid sattı yerine Misal Adriano Ronaldo Zigiç veya başka bir yıldız alıcak bundan kimsenin şüphesi yok... alınacak bu yıldızın forma satışları reklamları kombineleri deivid zararını kesinlikle kapatır...
hemde fenerbahçe için mali konular sorun olmamalı
4milyon euroya aldık en az 2ye satarız zaten gelen teklifler 3-3.5 arası
6+5 diye bi karar çkarsa anadolu klüpleri ligi brezilya 2.ligine çevirirlerdi..küçümsemek için söylemyorm ama çk kalitesz olmasna ragmen brezilyalı diye alınan çk futbolcu var bana kalırsa 6+2 yeterli olur ama senin fikrinede saygm var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gelen teklifler dedigin gibi 3milyonları buluyosa Fb nin bi saniye bile düşünmeden satması lazm deividi..
Sadece kLebersonu aLsınLar gitsinLerde diğer adamLarımıza dokunmasaLar.Ben böyLe bişey oLacağını sanmıyorum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bugün Santa Cruz haberi verildi mi??
Copa America'da Galatasarayın aradığı adam bu demiştim ama değerini yükseltti taliplisi artar.
Ergün Teber Sol bek değil mi ??
Santa Cruz işi çok çok zor.Adam kupada iken bir kere transfer için görüşmez....
o ali turan değildir zaten öyle diyorlarsa futboldan anlamıyorlardır erciyes ikinci yarı neden bu kadar az gol yedi sence ali turan, orkun ve kürşat geldi.Benden demesi bu adam kayseride düzenli oynarsa milli trakıma çağrılacak
evet sol bek oda takımdan ayrılacak denizlisporla anlaşmış sanırım
Navarro Sevilla'da kaldı
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Sevilla'nın defans oyuncusu Javi Navarro, İspanyol kulüple olan sözleşmesini uzattı.
Beşiktaş'ta Javi Navarro defteri resmen kapandı.
Yabancı oyuncu hakkını savunmadan yana kullanmak isteyen siyah-beyazlıların görüşüp prensip anlaşmasına vardığı Sevilla'nın 32 yaşındaki defans oyuncusu, kulübüyle yaptığı görüşmelerden sonra İspanya'da kalmaya karar verdi.
Navarro ile her konuda anlaştıklarını açıklayan Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido, "Kaptanımız kariyerini Sevilla'da noktalamaya karar verdi. Resmi sözleşmeyi önümüzdeki hafta imzalayacağız" dedi.
Taraftarın da çok sevdiği tecrübeli oyuncuyla anlaştıkları için mutlu olduğunu söyleyen Del Nio, Navarro'nun yıllık ücretinde artırıma gittiklerini belirtti.
İspanyol kulüple son 2 yılda UEFA Kupası'nı kaldıran Javi Navarro, 6 yıldır formasını giydiği Sevilla ile 168 maça çıkıp, 4 gol atmıştı.
NTVSpor
carruscayı gönderemezsek ne santa cruz ne lima hçbrini alamayz çnkü tomas belası gitmyo bi trlü![]()
Navarro ilerleyen yaşına rağmen çok güzel olurdu.Avrupa tecrübeside 2 senedir yeterince vardı.
Sağlık olsun.
Zaten Tomas'a kapntanlık verilmedi mi ee neden gönderilmeye çalışılıyor hala ??
Tomas o kadar defans arasında aldığı ücret ile gerçekten yük oluyor.
Ayrıca Carrusca bence Kalli ile çıkış gösterebilir ama sakatlığı çıktı.
Navarro gelmedi , Boumsong gelmedi.... gazeteler yeni isimler sallamaya başlar artıkbeşiktaşın kontejyanı var kampa kadar oyuncu almalıydı bence
Herşey kampta belli olacakmış arkadaşlar, bu saatten sonra acele etmiyorlar.. Bence sadece forvet alınır, biraz beklemekte fayda var.. Artık transfer olmayacak diye düşünüp, takımımızı izlemeliyiz.. Bu kadroda hiç fena değil.. Ayrıca herkes Storelara.. (:
bakma kaptanlk verildi ama bgn bi yazı okdm bu konuda iyi bi gs li yazar yazmştı..indrm yapmazsa tomas yolcuymş nsl olcak bende bilmyorm ama öyle dedi...
bu arada haklsn abi hersey kampta belli olr
store lara hücum edecez de burdaki store kapandıbi çaresini bulacaz
![]()
Navarro yılın transferi olurdu ama Celal Kolot verdiği sözü tutamadı, yönetim hatası diye düşünüyorum. Boumsong işi de yattı.
Yönetime Kıvanç Oktay gibi biri lazım veya Murat Aksu gibi birisi...
Kıvanç Oktay çok önemli bi isimdi bjk için