Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 182 / 422 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Barcelona O'nun peşinde

Barcelona O'nun peşinde

Yeni sezon öncesi yaptığı yıldız transferlerle dikkatleri üzerine çeken İspanyol ekibi FC Barcelona'nın, Real Zaragoza'nın savunma oyuncusu Gabriel Milito'yu da transfer etmek için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran ve kupasız bir sezon geçiren FC Barcelona, yeni sezon öncesi hızlı girdiği transfer borsasını hareketlendirmeye devam ediyor. Barcelona'nın yeni hedefinin ise, La Liga ekiplerinden Real Zaragoza'da top koşturan savunma oyuncusu Gabriel Milito olduğu bildirildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Barcelona'nın sportif direktörü Txiki Begiristain, 26 yaşındaki Arjantinli yıldız Milito'nun da Nou Camp'a gelemeye niyetli olduğunu söyledi. Begiristain açıklamasında, "Milito'nun transferi bitme aşamasında, çalışmalar sürüyor ancak yine de alternatiflerimiz var. Bu transferi bitirmek için uğraşıyoruz ve her şeyin iyi gideceğini ümit ediyorum" dedi. 2003 yılından beri Real Zaragoza forması giyen Milito, 138 maçta 5 gole imzasını attı. Milito, futbol kariyerine Arjantin Ligi takımlarından Independiente'de 1997 yılında başladı ve 2003 yılına kadar da bu ekipte forma giydi. Arjantin Milli Takımı'nda da top koşturan Milito, 2000 yılından beri 22 kez milli formayı giydi.

Begiristain, Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını giyen bir başka savunma oyuncusu Cristian Chivu'yla transfer haberleriyle ilgili olarak ise, Barcelona'nın her zaman üst düzey oyuncuları hedeflediğini ve onları Nou Camp'a getirmeye çalıştığını söyledi. Begiristain, hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşma zemini aradıklarını da sözlerine ekledi.

07.07.2007

Kaynak : İHA

Çok sevdiğim bir oyuncu CassaNo şu anki durumu inş... en kısa zamanda düzelir... Süreklilik sağlayacağı bir takıma transfer olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

RoMA'ya dönmeli bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Türkiyede 3 büyük takıma da forvet lazım.Birine gelsin işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

5.5 m € az gibi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    -

FENERE niye bunu almaz anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    -

Gabriel Milito için fazla para istiyormuş Zaragoza AMa Barça isterse alır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi bir transfer politikası izliyor Barcelona. R. Madrid'de ses yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Milito Puyolun yanına iyi gider.Bu transfer gerçekleşirse Barca defansı sağlama almış olur.Ayrıca Marquez de var.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

marquez takımdan ayrılabilir.atletico onla ilgileniyor.marquez kalsa bile milito yu kesemez.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

transfer kesinleşti

Nesil
    2006

Çok sevdiğim bir oyuncudur,umarım böyle bir hata yapmaz
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Cassano'nun bundan sonra gideceği takım son şansı olacak.Tencere kapak misali kendi gibi sorunlu bir takıma giderse bitecek.
    Kapak=Inter
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

Siz inanmaya devam edin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milito gelirse çok iyi olur marquez istikrarlı bir oyuncu değil çoğu zaman yedek oturuyor zaten thuramda çok yaşlandı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cassano ya Romaya yada İnter'e gider bence

Gabriel Milito'ya çok bonservis istiyo Zaragoza... Ama alırsa Barcelona güzel transfer olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

"O" biraz zor canım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Saviola Yolcu

Real Madrid, talipleri bulunan Javier Saviola'yı satmak istediğini açıkladı.

Saviola, Barnebau'da kalmak ve kendini ispatlamak istediğini belirtmişti. Barcelona günlerinde ve Real Madrid formasıyla geçirdiği geçtiğimiz sezonda istediği forma şansını bir türlü yakalayamayan Arjantinli, gelecek sezon için oldukça ümitliydi.

Yıldız futbolcunun tüm bu hayalleri, Real Madrid cephesinden gelen açıklamayla alt üst oldu. Bernd Schuster, yönetimden bu oyuncaya yeni bir kulüp bulmasını istedi. Alman teknik adam kulüpler kamplarına başlamadan bu transferi noktalamalarını istedi.

Talipler sırada

Basında yer alan dedikodulara göre; Arjantinli hücumcuyu transfer etmek isteyen kulüpler arasında Wolfsburg, Juventus, Fiorentina ve Napoli bulunuyor.

Barcelona'nın 7 yıl önce 18 milyon € karşılığında River Plate'ten transfer ettiği Saviola'yı elinden çıkartmak isteyen Real Madrid, oyuncunun bonservis bedelini 5 milyon € olarak belirledi. Bu fiyat böylesi bir futbolcu için az olsa da La Liga şampiyonu kadrosundaki fazlılıktan en kısa zamanda kurtulmak için böyle bir yol seçiyor.

Şartlarını hafifletmeli

Bu son haberlere bakılacak olursa Real, Barca'dan transfer ettiği hücumcunun üzerini çizmiş durumda. Saviola da bu durumun farkında ve önümüzdeki yılı da Mor Menekşeler'in kulübesinde geçirmemek için harekete geçmeyi planlıyor. Bunun içinse ilk adım olarak kendisini almak isteyen kulüplere daha hafif sözleşme şartları sunmayı planlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Valencia'nın Transferi Listesi Kabarık

Sevilla’yla kaleci Palop için anlaşması zor görünen Valencia, yeni arayışlara yöneldi.

Valencia’nın Mallorcalı Miguel Angel Moya ve Valladolid’de oynayan Sergio Asenjo ile ilgilendiği belirtildi. Bu futbolculardan Moya’nın bonservisi İspanyol ekibi düşündürüyor. Nitekim Atletico Madrid onun için yaptığı 8 milyon avroluk teklif reddedilince Coupet’yi transfer etmişti. Mallorca’nın hem Moya hem de Güiza’dan ciddi paralar kazanıp kasasını doldurması bekleniyor.

İspanyol kulüplerinin takip ettiği başka bir oyuncu da Sergio Asenjo. Onun için de Valencia 9.6 milyon avroyu gözden çıkarmışa benziyor. Kaliteli bir kaleci peşinde olan İspanyol ekibi aynı zamanda Real Zaragozalı ön libero Alberto Zapater’yı transfer etmek istiyor. Zapater’in da alınırsa 10 milyon avroya mal olması bekleniyor.

Transferde sınır tanımayan Valencia, forvet hattı için de ciddi bir yatırım yapması bekleniyor. Hatırı sayılır bonservis ücretleri bulunan Diego Milito ve Luis Garcia,Valencia’nın yakından izlediği isimler.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Valencia'dan bu senede bişey olmaz diyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Valencia'da bence Deportivo gibi olacak..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

viva valencia

Atletico zirveye oynamak için bomba transferler yaptı.Tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bilmiyorum ama ben Valenica'ya hep en çok Pablo Aimar'ı yakıştırırdım, bir nevi idolümdü. Onun neden yolladıklarını bir türlü anlayamadım yada öğrenemedim.
    Ben tek nedeni David Silva diye biliyorum.David Silva'yı oynatmak için Aimar'ı sattılar.Bende çok beğenirdim.Ayrıca Albelda bence çok kötü bir ön libero Baraja ondan iyi.Anelka yapamaz Valencia'da

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Öncelikle iyi bir teknik adam lazım.Bu kadar yıldızlardan kurulu bir kadro nası bu kadar başarısız oluyor anlamış değilim doğrusu.

Villa'yı satıp kaunakyaratmaları lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben tek nedeni David Silva diye biliyorum.David Silva'yı oynatmak için Aimar'ı sattılar.Bende çok beğenirdim.Ayrıca Albelda bence çok kötü bir ön libero Baraja ondan iyi.Anelka yapamaz Valencia'da
    baraja iyi ama yaşlandı ve artık formsuz.onun yerine portodan luis gonzazlez le 15 milyon euro ya anlaşmaya vardılar diye biliyorum.albelda konusunda yanıldığını düşünüyorum.pablo aimar çok sempatik ve mütevazi biri.zaragozayı hiç küçümsemedi ve oraya gitti.valencianın aimara yaptığı saygısılık bence.uefa kupası ve 2 lig şampiyonluğunda çok büyük payı var.neyse geçmişte kalmış bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anelka Valencia'da yapamaz gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

barcelona defans hattına Garay, Sol Bek ve İdris Kameni alsa bu takımı kimse tutamaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon sol bek almıştı abidalı

Mesaj Yetkileri