Sayfa 309 / 439 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
9,241 ile 9,270 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Appiah+Alex+Kezman+Carlos+Lugano+Edu+Deivid+Matheu s=8 aradaki 3 fark nereye uçtu onu anlamadım ben
    wederson, aurelio ,kazım, önder

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    wederson, aurelio ,kazım, önder
    saydığın isimlerin hepsi türk o zaman bende sayayım Serkan Çalık,Barış Özbek,Ümit Karan vs.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben saviolanın geliceini tahmin etmyorum ayrıca kadroda yeterli diil bana göre bir sağ bek bir sağ açık bi forwet bir kaleci lasım bu takıma bu kadroyla fenerle baş edemyiz adamlar daha transfer yapıcak çünkü kontenjanın bekliolar bence bi lincoln bi linderoth yetmez admların ortasahada appiah aurellio alex war defanslarında carlos bence 3 4 tane adaha taransfer yapmamız lasım yoksa geöen seneden bi farkımız olmaz rakiplerde güçlendi çünkü...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    saydığın isimlerin hepsi türk o zaman bende sayayım Serkan Çalık,Barış Özbek,Ümit Karan vs.
    önder milli takımda oynayamıyor diğerleride yabancı zaten

federasyon 6+2 kararı almıışbugün açıklicaklarmış
    Yabancıda karar 6+2

Futbol Federasyonu yönetimi, bugün Trabzon'da yapacağı toplantıda Türk futbol kamuoyunu uzun süredir meşgul eden yabancı sınırı konusunu karara bağlayacak. Toplantı öncesinde, sınırın artı 2 formülüyle artırılması yönünde büyük ölçüde uzlaşma sağlandı. Bugün toplanacak olan yönetim kurulu, çok büyük aksilik olmazsa kararını bu yönde açıklayacak.

ULUSOY AĞIR HASTA
    Bu kararın ardından Süper Lig'de sahadaki yabancı sayısı yine 6'de kalıyor. Ama kulüpler, kulübede oturtmak şartıyla iki yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katabiliyor. Yabancı sınırı konusunda en büyük iki destekçisi karşı karşıya kalan Başkan Haluk Ulusoy'un ağır hasta olduğu ama bu toplantıya mutlaka katılmak istediği bildirildi. Kararın bu şekilde çıkması, bir anlamda Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın zaferi anlamına geliyor. Sürekli olarak Ulusoy'u destekleyen Aydın, yabancı sayısının 2 artırılarak 8'e çıkacağını ısrarla söylemişti.

KEÇECİ DE TACA ÇIKIYOR
    Yine Ulusoy'a çok yakın olan ama yabancı sayısının artmasına karşı çıktığını her fırsatta söyleyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ise şimdilik kaybetmiş gibi gözüküyor. Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci de Beşiktaş Başkanı ile aynı kaderi paylaşacak. Çünkü Keçeci geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Gündemimizde yabancı sayısının artmasıyla ilgili bir şey yok" demişti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alman View Post
    ben saviolanın geliceini tahmin etmyorum ayrıca kadroda yeterli diil bana göre bir sağ bek bir sağ açık bi forwet bir kaleci lasım bu takıma bu kadroyla fenerle baş edemyiz adamlar daha transfer yapıcak çünkü kontenjanın bekliolar bence bi lincoln bi linderoth yetmez admların ortasahada appiah aurellio alex war defanslarında carlos bence 3 4 tane adaha taransfer yapmamız lasım yoksa geöen seneden bi farkımız olmaz rakiplerde güçlendi çünkü...
    istersen kadroya bidaha bak. kalede orkun ve aykut yeterli. sağ bek için önceki sayfalarda yazdık 4-5 tane alternatifi var. kanatlar arda sabri hasan şaş bazen carrusca iyi.. sadece güzel bi forvet almamız lazım. o olmasa bile fener arkamızdan nalları toplar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

önder milli takımda oynayamıyor diğerleride yabancı zaten
    Kıstas milli takımda oynamaksa Aurelio'yu yabancı saymayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kıstas milli takımda oynamaksa Aurelio'yu yabancı saymayalım.
    özünde yabancı ama.. neyse öenmli bişey değil zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

özünde yabancı ama.. neyse öenmli bişey değil zaten
    Önder özünde Türk. Annesi Türk, babası Türk ama yabancı diyorsunuz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Önder özünde Türk. Annesi Türk, babası Türk ama yabancı diyorsunuz.
    Gazetelerde böyle yazıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sizin Kimlik kartınızın aynısından onlarda da var.. Türk olmasa bile Türk vatandaşı... Sen hangi hakka sahipsen o da aynı hakka sahip..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gazetelerde böyle yazıyo
    Gazeterlede her yazana inanırsak ooo?

Neyse herkes kendine göre yorumluyor olayları, şu anda kadroda 8 yabancı oyuncu var. Elinde Türk pasaportu veya Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği kimliği olmayanlar bunlar.

Federasyon geçen sezon kulüpleri dinleseydi şimdi önüne gelen vasıflı vasıfsız yabancılar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmazdı.

Ayrıca 6+2 çok saçma geliyor bana. Yedek oturtmak için yabancı alınacaksa bu kural hiç çıkmasın. Hem takım içersinde huzursuzluk çıkabilir hem de yedek oturacak yabancının katkısınınne olacağı tartışılır; geçen sezon Deivid yedek oturuyordu hatırlarsak...

Kural ya 6 kalsın ya da artacaksa +'sız olsun. Eğer 6+2 olursa bence bu kadroyla devam edelim, çünkü yabancı 8 oyuncumuz var, birinin gönderilip, başka birinin gelmesini yukarıda yazdığım nedenlerle istemem...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şuanki transferlerle Gs kadrosu rakiplernden daha iyi olarak görnyo ali şen bile şu ana kadar en iyi transferi gs nin yaptıgını söyledi..ki daha transferi noktalmadı cimbom

16'yla poz verdi ama...

Beşiktaş'ın, Fransa'nın Paris Saint Germain takımından transfer ettiği Edouard Cisse, 2007-2008 sezonunda 18 numaralı forma ile mücadele edecek.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların Cisse'nin 18 numaralı formasını Kartal Yuvası mağazalarından satın alabilecekleri bildirildi. Bu arada, Fransız futbolcu sözleşme imza töreninde basın mensuplarına 16 numaralı formayla poz vermişti.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Sizin Kimlik kartınızın aynısından onlarda da var.. Türk olmasa bile Türk vatandaşı... Sen hangi hakka sahipsen o da aynı hakka sahip..
    gercekten çok dogru bi yorum..bu yorumun üzerine konusmak yersiz

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Gazeterlede her yazana inanırsak ooo?

Neyse herkes kendine göre yorumluyor olayları, şu anda kadroda 8 yabancı oyuncu var. Elinde Türk pasaportu veya Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği kimliği olmayanlar bunlar.

Federasyon geçen sezon kulüpleri dinleseydi şimdi önüne gelen vasıflı vasıfsız yabancılar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmazdı.

Ayrıca 6+2 çok saçma geliyor bana. Yedek oturtmak için yabancı alınacaksa bu kural hiç çıkmasın. Hem takım içersinde huzursuzluk çıkabilir hem de yedek oturacak yabancının katkısınınne olacağı tartışılır; geçen sezon Deivid yedek oturuyordu hatırlarsak...

Kural ya 6 kalsın ya da artacaksa +'sız olsun. Eğer 6+2 olursa bence bu kadroyla devam edelim, çünkü yabancı 8 oyuncumuz var, birinin gönderilip, başka birinin gelmesini yukarıda yazdığım nedenlerle istemem...
    Ama Avrupa Kupalarında 8 yabancımızıda kullanabileceğiz 6+2 olduğu takdirde. Bu da bizim için avantaj olur. 6+2'nin Ulusal ligimizde pek bir avantajı oykmuş gibi gözükebilir ancak Avrupa'da çok avantajı olacaktır.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stoper almazsa avrupada işi çok çok zor Bjk nın umarm en kısa sürede oraya bi adam bulur ..bu arada kaç yabancı hakkı var Bjk nın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alamn kardes cok karamsarsin evet fenerbahce trnasfer yapti ama onlari hala eksiklikleri var bizim de eksiklikerimiz azaldi ayrica sen hic gs tv de idmani izliyonmu onu izle bak kim nasil oynuyor hakan bu sene forvette banko ilk onbir oynar necati gider kabze gider

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Ama Avrupa Kupalarında 8 yabancımızıda kullanabileceğiz 6+2 olduğu takdirde. Bu da bizim için avantaj olur. 6+2'nin Ulusal ligimizde pek bir avantajı oykmuş gibi gözükebilir ancak Avrupa'da çok avantajı olacaktır.
    Konu transfer haberleri, biraz dağılıyor ama neyse...

Sonuçta lig maçları avrupa maçlarından daha çok ve bu maçlarda yedek oturan bir oyuncuyu önemli bir avrupa maçında 11'e koymak ne kadar doğrudur? Ligde yedek oturacak yabancıyı da ben istemem, benim istediğim yabancı da yedek oturmak istemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Ancak Avrupa'da az sayıda maç oynayacağız şuan zaten 11'de banko oynayabilecek 6 yabancımız var Appiah-Alex-Carlos-Edu-Lugano-Kezman
    gelicek yabancı oyuncu Avrupa için alındığına göre iyi olacak ve ligdede oynayacak demek istediğim o oyuncu gelince bu oyunculardan hangisi kesilecek.

Bence 6+5 en mantıklı çözüm, ilk 11'de 6 yabancı + 5 yerli oynayabilecek ve yabancı kısıtlaması olmayacak. En mantıklı çözüm bence 6+5, toplam 11 yabancı alabilelim ama 6 tanesini 11'de oynatabilelim. Yabancı oyundan çıkar, yabancı girer böyle bir sistemle, Avrupa'da da başarı gelir.

Baskette 3+1 kuralı var mesela, ilk 5'te sadece 3 yabancı oynayabiliyor, şimdi 3+2 oldu gerçi. Futbolda da aynı şey olmalı, 11 yabancı alırız ama 6 tanesini oynatırız. Geriye kalan 5'i de kulübede oturur, veya 18'de olmaz, ama 6 tanesi oynatılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

uefa 6+5 yabancı hakkı çıkaracakmş dün star tv deki programda öyle diyordu..eger öyle olursa 4 büyük takım için avrupada büyük avantaj olur ama anadolu takımlarımz ligin kalitesni düşürecek yabancılar alabilr..umarm öyle olmaz umarm anadolu takımlarımz transfer yaparken genclerbirligini manisayı bursayı örnek alarak transfer yaparlar ..brezilya 2.liginden adam alacaklarna dogru tesptle gelecek vaadeden adamlar alsalar daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    stoper almazsa avrupada işi çok çok zor Bjk nın umarm en kısa sürede oraya bi adam bulur ..bu arada kaç yabancı hakkı var Bjk nın ?
    1 yabancı hakkımız var.Stoper veya santrafor alıncak.Ben gazetelerde stoperin yerli olarak alınıp yabancı hakkının forvet hattında kullanılabileceğini okdum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Türkiye'nin en iyi yerli stoperleri beşiktaşta.. halen neden stoper diye zorluyosunuz?? Size bek lazım bek, sağ bek ve sol bek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    uefa 6+5 yabancı hakkı çıkaracakmş dün star tv deki programda öyle diyordu..eger öyle olursa 4 büyük takım için avrupada büyük avantaj olur ama anadolu takımlarımz ligin kalitesni düşürecek yabancılar alabilr..umarm öyle olmaz umarm anadolu takımlarımz transfer yaparken genclerbirligini manisayı bursayı örnek alarak transfer yaparlar ..brezilya 2.liginden adam alacaklarna dogru tesptle gelecek vaadeden adamlar alsalar daha iyi
    UEFA'nın getireceği kural kadroda 6 yerli 5 yabancı oyuncu bulundurma kuralı. Ülkemizde bu yanlış anlaşılıyor. Bu kural kabul edilirse sahaya 5 yabancı ile çıkılacak...

Egemen, yedek oturmak için gelecek yabancının faydası olur mu? Bence 6 tane olsun, 6 tane kaliteli yedek oturmayacak adamı bul ya da sınırsız olsun, kim formayı hakediyorsa o giysin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede Stoperi yerli alsınlar yabancı iyi bi santrafor alsalar daha iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    1 yabancı hakkımız var.Stoper veya santrafor alıncak.Ben gazetelerde stoperin yerli olarak alınıp yabancı hakkının forvet hattında kullanılabileceğini okdum

kleberson hangi takıma gitti ?

en iyi yerli stoperler evet bjk da ama yinede tecrübeli bi yabancı lazm o bölgeye

santrafor 2.plan olmalı

ztn 6+2 çkyomuş

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

6+5 çok saçma bir sistem bana göre.5 tane yabancıyı yedek klübüsende oturtmak ne kadar akıllıcadır orası bilinmez.Basketbolla karşılaştırılmamalı basketbolda adamları istedğin zaman birbiri ile değiştirebiliyorsun ama futbolda böle değil.Bence yedek oturacak 5 tane yabancı alacağını orda türkleri oturt daha iyi.6+2ye de karşıyım aslında ama 6+5 den iyidir.En iyisi sınırsız aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

UEFA'nın getireceği kural kadroda 6 yerli 5 yabancı oyuncu bulundurma kuralı. Ülkemizde bu yanlış anlaşılıyor. Bu kural kabul edilirse sahaya 5 yabancı ile çıkılacak... SEKOPEJ

dün 6+5 i senin gibi açklamadılar o yzden öyle dedim

bana sorarsanz kontenjan öyle yada böyle bikaç yıla kadar tamamen kalkacak

6+2 smdilk geçici bi çözm

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    6+5 çok saçma bir sistem bana göre.5 tane yabancıyı yedek klübüsende oturtmak ne kadar akıllıcadır orası bilinmez.Basketbolla karşılaştırılmamalı basketbolda adamları istedğin zaman birbiri ile değiştirebiliyorsun ama futbolda böle değil.Bence yedek oturacak 5 tane yabancı alacağını orda türkleri oturt daha iyi.6+2ye de karşıyım aslında ama 6+5 den iyidir.En iyisi sınırsız aslında.
    İşte benim gibi düşünen biri. Artılarla bu iş olmaz, aldığın yabancı çıkıp oynamalı, yedek kulübesine oturtacaksan Türk oyuncular ne güne duruyor? Yedek oturacak yabancı istemiyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

6+5 bildiğim kadarıyla, 6 yabancı + 5 yerli.

Yedek oturmak için gelen yabancının hayrı olur mu gözüyle bakmamak lazım, mesela sağ beke yedek yabancı alabiliriz. Gideriz Fildişili, Ganalı bir iki adam alırız, yedek otururlar gerekirse, bu takımda hiç mi sakatlık olmayacak? Geçen sene Kezman sakatlandı, Deivid'e kaldık, eğer bu kural çıkarsa Kezman sakatlanırsa hemen alternatifi olur, Edu sakatlanırsa alternatifi olur, Appiah sakatlanırsa alternatifi olur, yükselen yıldızları alırız.

U20'de oynayan Arjantinli ve Brezilyalı genç oyuncular getiririz, böylece onları yıldız yaparız, bence iyi olur 6+5.

Mesaj Yetkileri