1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Total Dominasyon [Taktik ve Antreman Paketi]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tekrar teşekkür ediyorum ilhan bey önceki taktiğinizde başarılı oldum demek olay team talklardaymış bu taktiğide deniyecem başarılı olacağımdan şüphem yok yalnız bi kaç sorum olacak ilki taktikte 2 mc var onlardan defansif olanı dm ofansif olanı amc yapsam bi sorun olur mu? ikincisi ise tarafsız sahada oynanan maçlarda hangi taktiği kullanmalıyım?Cevaplarsanız memnun olurum şimdiden sağolun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Exclamation

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Tekrar teşekkür ediyorum ilhan bey önceki taktiğinizde başarılı oldum demek olay team talklardaymış bu taktiğide deniyecem başarılı olacağımdan şüphem yok yalnız bi kaç sorum olacak ilki taktikte 2 mc var onlardan defansif olanı dm ofansif olanı amc yapsam bi sorun olur mu? ikincisi ise tarafsız sahada oynanan maçlarda hangi taktiği kullanmalıyım?Cevaplarsanız memnun olurum şimdiden sağolun
    Olmaz. Aynen kalsın. Formasyon çok önemli
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    bence tarafsız sahadaki maçlarda rakibin durumuna göre taktik kullanmalısın. Yani rakipten çok üstünsen iç saha, değilsen deplasman taktiği daha başarılı olabilir bence ama tabiki İlhan abi daha iyisini bilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

goruntuler herseyi anlatiyo

Mesaj Yetkileri