1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: Kanım Kırmızı Kemiklerim Sarı (Galatasaray Kariyeri)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sadece burasına cevap vermem gerektiğini düşünüyorum.
    Şimdi; ben bu oyunu oynuyorum. Ama artık sadece oynamak beni kesmiyor. Burada anlatınca biraz da vakit geçirmiş oluyorum. Aynı mesajı sürekli editlemeyi de sevmiyorum. İlgi olacak ki benim anlattığım havaya gitmeyecek. Bir yerde kesilince ya da sert bir eleştiri gelince oyun oynama isteğim de kalmıyor. Acaba yeterli değil mi diye şüphem oluyor. Daha iyisini yapmak için yeni kariyer açıyorum.
    Bilmem anlatabildim mi

Anladım ben senin amacını...

Sitede kariyerlerin çok fazla okunduğu zaman ne elde edeceksin ???

Şunu mu istiyorsunuz ?
    - Her yazdığın mesajın altına "süpersin","devam et","işte bu","bu transferler harika","sen bir nuamarasın","Şu şu adamı da al" bunu mu arıyorsun her yazdığın mesajda...???

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Anladım ben senin amacını...

Sitede kariyerlerin çok fazla okunduğu zaman ne elde edeceksin ???

Şunu mu istiyorsunuz ?
    - Her yazdığın mesajın altına "süpersin","devam et","işte bu","bu transferler harika","sen bir nuamarasın","Şu şu adamı da al" bunu mu arıyorsun her yazdığın mesajda...???
    Yooo. Aslında bana yönetici arkadaşların açtığı konulara yazılan yaorumların yarısı bile yeter. Fakat ben bi sezona 5 sayfada bitiriyorsam yönetici arkadaşlar 20 sayfada bitiriyor. Ne elde edeceğime gelince, illa birşey mi elde etmem gerekiyor? Sadece takip edilmesi beni mutlu ediyor. Ama sen bir artniyet arıyorsun galiba (Kimse alınmasın. Sadece benim konularımın yeterli ilgiyi görmediğini açıklamaya çalıştım)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ha birde, Murat Özdemir arkadaşım, lütfen bu konuyu uzatma artık. Konuya attığın her mesaj benim aleyhime mesaj.

Mesaj Yetkileri