1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: Kanım Kırmızı Kemiklerim Sarı (Galatasaray Kariyeri)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    herkes mesaj yazsın benim konuma diye kariyer yazılmamalı diye düşünüyorum...
    Arkadaşım gece gece seninle tartışacak halim kalmadı. Ama bakıyorum sen hala formundasın. O zaman ben de kendimi toparlayıp cevabımı yazacağım.
    Hala aynı şeyin üstünde durman bir bakıma komik. Çünkü sıkılmanı bekliyordum. Ama sıkılmamışsın. Ama ben sıkıldım aynı cevabı vermekten. AMACIM O DEĞİL. Herkes yazsın demiyorum. Ama en azından biraz takip edilsin diyorum...... Amaaaan kime anlatıyorum ki. Herkes benim konuma yazsın arkadaş. Hatta gazete ilanı verecem. Herkes bu konuya yazsın diye.
    Tövbe Tövbe yaaaaa.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Murat abicim yeter ya gerginlik yapma.Arkadaşın hoşuna ne gidiyorsa onu yapsın.Kimseyi ilgilendirmez bu..
    Abcim gerginlik yaratmıyorum ama sen devam edersen böyle sürekli yakında o da olacak

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    herkesn keyfi yernde bi muratı memnun edemedk galiba neyse göktug uzun soluklu bi kariyer açtı bu sefer o yüzden herkes bi zaman sonra kabullencek
    Erdemcim inşallah öyle olur ben tüm kariyerlerin uzun soluklu olmasını istiyorum zaten

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Arkadaşım gece gece seninle tartışacak halim kalmadı. Ama bakıyorum sen hala formundasın. O zaman ben de kendimi toparlayıp cevabımı yazacağım.
    Hala aynı şeyin üstünde durman bir bakıma komik. Çünkü sıkılmanı bekliyordum. Ama sıkılmamışsın. Ama ben sıkıldım aynı cevabı vermekten. AMACIM O DEĞİL. Herkes yazsın demiyorum. Ama en azından biraz takip edilsin diyorum...... Amaaaan kime anlatıyorum ki. Herkes benim konuma yazsın arkadaş. Hatta gazete ilanı verecem. Herkes bu konuya yazsın diye.
    Tövbe Tövbe yaaaaa.
    Ben sabaha kadar buradayım merak etme

Ben senin derdini anladımda sen beni anlamadın galiba...

herneyse SERKAN'ın dediklerinin aynısını demek istiyordum ama galiba anlatamadım...

İyi kariyerler...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri