1 ile 30 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim yanımda olan Genç Mohunlulara çok çok teşekkür ederim. Son dönemlerde pek iyi sonuçlar alamazsak da kazandığımız 4 kupa ile güzel günler geçirdik. Ben de onları hiç unutmyacağım.

Bu arada Mohun Bagan, Süper Kupa maçında East Bengal takımını 2-1 yendi ve üst üste 2. defa bu kupaya ulaştı. Maçtan sonra açılan "Yabancı bu kupa senin eserin" pankartı beni çok duygulandırdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benim yanımda olan Genç Mohunlulara çok çok teşekkür ederim. Son dönemlerde pek iyi sonuçlar alamazsak da kazandığımız 4 kupa ile güzel günler geçirdik. Ben de onları hiç unutmyacağım.

Bu arada Mohun Bagan, Süper Kupa maçında East Bengal takımını 2-1 yendi ve üst üste 2. defa bu kupaya ulaştı. Maçtan sonra açılan "Yabancı bu kupa senin eserin" pankartı beni çok duygulandırdı.
    Biz açtık o pankartı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Biz açtık o pankartı
    O zaman sizleri Çanakkale'ye bekleriz.

Hindistan'da 2 sezon geçiren ve bu süre içersinde 4 kupa kazanan ÖZIŞIK, Lig A'nın yeni ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor'la anlaştı.

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, hedefimiz öncelikle burada kalıcı olmak, sonrasında da Süper Lig, dedi.

Bakalım Özışık'ı yeni takımında neler bekliyor...

"YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri