valla baya hızlı gidiyor benim locayıda yapmışlar![]()
Büyük oluyor baya bir.
helal be, ulkem ne guzellesiyo boyle spor acisindan
bir de Aziz Yildirim turk futboluna ne katti diyorlar, al iste.
Aziz Yildirim Fenerbahcenin basinda boyle degisiklikler yapmasaydi,
Stadyumu buyutmeseydi, ne GS ne Kayseri ne de Diger Anadolu takimlar birsey yapar, herkes hala Fenerbahce'de dahil YERINDE SAYARDI...
Koltukların rengi Sarı Kırmızı olacakmış,,,
Tam olarak ne zaman bitecek bir bilgisi olan var mı?Herhalde ligin 2.yarısına yetişir.
keşke bu statta bu sene bi avrupa takımını agırlasaydı kayserispor..erciyeste bu stattamı oynayacak maçlarını onlar avrupa maçını yetişirse bu statta yapabilirler..
Ortalama bir stad olur.
Bu ülkemiz adına sevindirici olay..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tamamlanınca göreceğiz.İlk yorumum bu şekilde.
az kaldı 29 ekime stadada bekleriz(:
İnşallah yolumuz düşerse uğrarız Deniz..(:
stadin bitmesine az kalmis umarim bir an önce biter.. kayseri yeni stadina kavusur.
3 buçuk ay kalmış şurda 29 Ekim'e ama bu stadyum kaba inşaat resimdeki kadarıyla, umarım yetiştirirler ben pek zannetmiyorum ama...Dilerim beni yanıltırlar...
600 küsür adam çalışıyor şuanda stadı bitirmek için(:
Gercekten cok tebrik ediyorum, Kayserili taraftarlar icinde cok gurur verici bir olay olsa gerek
Darısı bütün takımların başına. Böyle güzel sahalarda mac izlemek bu oyuna gercek tadını verecektir. Tabiki dileğimiz yapıldıktan sonra parcalanmaya terkedilmemesi de![]()
Stada ait bir resim
![]()
Çok güzel bir stada kavuşuyor Türk futbolu
Evet süper bir stad olacak resime bakınca.Kayseri halkı bunun hakkını vermesi lazım..
So what?
Saike
Hadi stad bit artık sabırsızlanıyoz
Stadı yapan firma değişecek bu aralar inşallah değişince daha hızlı bir şekilde ilerleyecek.En geç Ligin 2. yarısına yetişir.Saırım 1 Ocak 2009da açacaklar.Yalnız stad mükemmel oluyor onu söyleyim
İçinde süpermarket, cafeler, Kayserispor Store falan hep olacak inşallah.Localar falan mükemmel olmuş zaten.Ayrıca yanında yapılan Basketbol Stadı Paf takım sahası ve Yüzme havuzu bitti sayılır.
Bence klasik bir stad olacak.Yani öyle ahım şahım bir stad olmasını beklemiyorum..
Kadir Has Stadı ihaleye çıkıyor
Kayseri'nin 32 bin 500 kişilik, doğalgaz ısıtmalı ilk stadı, 31 Temmuz'da yeniden ihale edilecek. Yapımcı Paşalı firmasının işi bırakmasının ardından yeni sezona yetiştirilemeyen Kadir Has Stadının yeni şartnamesinde, Türkiye'nin en modern stadı olacak spor tesisininin 100 gün içinde tamamlanması zorunluluğu yer alacak.
Kadir Has Stadının bir yıllık sürede yüzde 75 seviyesine geldiğini, kalan 3-4 parça iş olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, "Paşalı grubununun işi bırakması üzerine,stadın yeni seona yetişmesi, mümkün olmadı. Kadir Has Stadımızın kalan işlerininin tamamlanarak, 2008 yılı sonuna kadar hizmete girebilmesi için 31 Temmuz'da yeni ihale yapacağız. İhalede stadın 100 gün içinde tamamlanması maddesi de yer aldı. Şu anda stadın çimi,skorbordu dahil tüm malzemeler hazır. "dedi.
Paşalı firmasının işi önce yavaşlatması ardından ödeme güçlüğüne girerek işten ayrılması üzerine sorunlar yaşayan Kadir Has Stadında incelemelerde bulunan Hürriyet Gazetesi spor yazarları Erman Toroğlu ile Altan Tanrıkulu, tamamlanması halinde Türkiye'nin en modern stadı olma özelliği taşıyan ,spor tesisinden çok etkilendiler. Erman Toroğlu " Stad çok güzel olacak. Keske yeni sezona yetişebilseydi, daha da iyi olurdu. Ama bu stadı yapan, yaptıran, bağışta bulunan herrkesin eline sağlık, Ülkemize harika bir spor tesisi kazandırmışlar. Gecikmeli de olsa stadın en kısa sürede hizmete girmesiyle birlikte sadece Kayserililer değil, ülkemiz insanı gerek milli maçlar gerekse Avrupa Kupalarında burada oldukça rahat ve konforlu bir ortamda maç izleyebilecek" şeklinde konuştu
Kadir Has Stadının yılbaşına kadar tamamlanması halinde Kayserispor ve Erciyesspor ikinci yarı müsabakalarını , doğalgaz ısıtmalı, localı, led sistemi ile ısıklandırılmış, tavanının yüzde 60'ı kapalı yeni stadda oynama olanağına sahip olacak.
23.07.2008Kaynak : DHA
bir işide düzgün yapalım yahu niye sezona yetiştiremedilerki...