1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Question Kötü dönemi nasıl atlabiliriz ?

Her manejerin inişli çıkışlı grafiği vardır. Örneğin ben Bursasporu yönetiyorum ve takımım ikinci yarının başlamasıyla Trabzonspora 3-2 yenildi. Daha sonra medyada yazan bir habere göre " Bursasprun bu puan kaybı kötü gidişe dogru yol açtı" ...
    Takımımın temposu ardında ki 4-5 maç çok düştü hatta her maç biterken "çok sıkıcı bir maçtı" yazısını gördüm.
    Tempoyu,hücumu,presi arttırıyorum gene atak yapamıyorum, durmadan atak yiyip golde yiyorum. Bu dönem nasıl atlatılır ?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.
    Bursasporla gayet başarılıyım 5 maçtır galibiyet alamama ragmen ligde 4. sıradayım. Düşüşe başladığımda ligde Galatasarayın ardından 2. sıradaydım.

İlk maçı kaybettiğimde cabanız iyiydi dedim. sonra ki 2-3 maçta duygularını paylas butonuna bastım en son maglup oldugum maçta artık basarı icin yetersizsiniz dedim. daha ne kadar yumusak olayım yeni 2-3 oyuncu aldım takıma ondan olabilir kötü gidiş

Bu Dönemde En önemli şey sabır iyi bi taktik yap ama BEKLE hemen o hafta maç kazanamassın takm konuşmasında duygularını paylaş yada moral verr en fazla 3-4 hafta sonra çıkışa geçersin ha bu arada iyi bir antreman yaptır. cvplarını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bazen sert olacaksın işte ama dozunu ayarlamayı da bileceksin

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

İstifa et ve hayatında bembeyaz yeni bir sayfa aç..ancak böle atlatırsın..
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beklemen lazım bır gun duzelır
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Maç konuşmalarını ben hep kapatıyom... Kötü döneme girince de toparlayamıyom... Aslında önemli bundan sonra hep açıcam maç konuşmalarını...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımında eğer her zaman aynı 11 ile maça çıkıyorsan bu bir süre sonra takımın çözülmesine yol açar. Örneğin sana maçtan önce Asistanından bir maç raporu gelir. Orada rakip takımın gol silahı, taktiği ve de zayıf noktası söylenir. Aynı şekilde bu raporlar senin oynayacağın takımda da var. Bu nedenle arada sırada farklılık yapıp, taktiğinde ve dizilişinde ufak değişiklikler yapacaksın. İlk 11'de şans vermediğin iyi sayılabilecek oyunculara şans vereceksin ki moralleri iyi olsun takımın. Böylece kötü dönemi atlatır, eski hallerine dönüş yaparsın.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takım konuşmalrına bak bence...
    yaşlı oyuncuları yedeğe çek
    veya biraz tatile git

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik degisikligine git...