Sayfa 321 / 439 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yabancı kaleciye ihtiyaç varsa neden orkun alındı fevzi gönderildi?? bende doğru değil

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

O halde ortada bi karışıklık var.Herkes farklı birşey söylüyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Biz bizim yonetime bakacak olursak ruyamizda Avrupa karmasini GS olarak gorecegiz galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Aynı şey sizin başkan içinde geçerli sanırım....
    Bana dedin galiba, ama bunun yeri burasımıdır.. Kolot hakkındaki görüşünü sordum sadece, bizim başkanla ilgili olan şeyin konuşulacağı yer Galatasaray konusu değil midir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bana dedin galiba, ama bunun yeri burasımıdır.. Kolot hakkındaki görüşünü sordum sadece, bizim başkanla ilgili olan şeyin konuşulacağı yer Galatasaray konusu değil midir ?

Yoo hayır sen gelip nasıl beşiktaş konusuna gelip kolotu eleştirebiliyosan kendi başkanına yapılan eleştriyide burası yeri değil gibi mazaretlerle geçiştiremezsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Savunmaya geçmek yerine fikrini söyleyebilseydin keşke.. Ayrıca bizim başkanı bilen biliyor, kaç sene oldu.. Celalettin Kolot yeni gelen birisi ve ben Beşiktaşlı arkadaşların ne düşündüğünü merak ettim..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayseri'den Gökhan açıklaması! Galatasaray'a transferi konusu bir süredir spor gündemini işgal eden Kayserisporlu Gökhan Ünal'la ilgili yazılı bir açıklama yapan menajeri Batur Altıparmak, golcü oyuncunun kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi olduğunu vurgularken, Galatasaray ile ön anlaşma yapıldığı haberlerini ise yalanladı. Gökhan Ünal ile ilgili transfer haberlerinin yanlış anlamalara neden olacak biçimde kamuoyuna aksettirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Bilindiği gibi Gökhan Ünal'ın sözleşmesi Kayserispor Kulübü ile 31 Mayıs 2009 tarihine kadar devam etmektedir. Bu şartlar altında basında sözü edilen ön anlaşma imzalanması ne Galatasaray Kulübü ile ne de başka bir futbol kulübüyle mümkün değildir. Hiçbir doğruluk payı taşımamaktadır. Türkiye'nin 4 büyük takımında veya Avrupa'da oynamak her oyuncunun hedefidir. Ancak böyle bir hedefin gerçekleşebilmesi için Kayserispor'un onayı gerekmektedir. Yapılan görüşmeler neticesinde Kayserispor, Gökhan Ünal'ın bir başka kulübe transferine sıcak bakmamaktadır. Kayserispor ve Gökhan Ünal, aralarında yaptıkları sözleşme gereği yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edeceklerdir. Basın organlarında yer alan haberler asılsızdır.'' 08.07.2007 Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos'ın şanında transfer yapcaz diyip Cisse'yi alan bir adam için ne düşünülebilir ki ??

Burak Kıvanç Oktay ı mumla arıyom desem yeterli galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Savunmaya geçmek yerine fikrini söyleyebilseydin keşke.. Ayrıca bizim başkanı bilen biliyor, kaç sene oldu.. Celalettin Kolot yeni gelen birisi ve ben Beşiktaşlı arkadaşların ne düşündüğünü merak ettim..
    Savunmaya geçtiğim filan yok evet baya oldu sizin başkan geleli ama el birliğiyle feneri düşürdüğümüz sezon şampiyon oldu o kadar benim galatasaraylı arkaaşım çok hepside canaydın'dan nefret ediyolar bi sen savundun , ayrıca ben beşiktaşlıyım buraya gelip mesaj atıp sonrada ben beşiktaşlı arkadaşlara söyledim demen çok yanlış beşiktaş konusu hakkında herkesin yorum yapma hakkı vardır ayrıca burada özhan canaydınıda konuşurum aziz yıldırımıda buna sen karar veremezsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O bu hikayede Sinan Engin bu görevde olmalıydı bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sinan Engin Olsaydı Eğer Beşiktaş Dış Transferi Çoktan bitirmişti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Ünal'ı zorla kadroda tutuyorlar ... Bu sene ne kadar verim alabilirler ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Savunmaya geçtiğim filan yok evet baya oldu sizin başkan geleli ama el birliğiyle feneri düşürdüğümüz sezon şampiyon oldu o kadar benim galatasaraylı arkaaşım çok hepside canaydın'dan nefret ediyolar bi sen savundun , ayrıca ben beşiktaşlıyım buraya gelip mesaj atıp sonrada ben beşiktaşlı arkadaşlara söyledim demen çok yanlış beşiktaş konusu hakkında herkesin yorum yapma hakkı vardır ayrıca burada özhan canaydınıda konuşurum aziz yıldırımıda buna sen karar veremezsin
    Başkanı savunacak son kişi benim bu dünyada, mesajlarımı nasıl okuyorsun anlamadım doğrusu.. Ayrıca Beşiktaşlı arkadaşlar derken seni de bu grubun içinde düşündüm ama Kolotla ilgili tek cümle yazmadın nedense.. Her konuyu her yerde konuşacaksak, birden çok konuya ne gerek var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    O bu hikayede Sinan Engin bu görevde olmalıydı bence
    Bencede Sinan Engin cok iyiydi...

G.Ünal ı satmamakta epey bi kararlı Kayserispor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bulunmaz hint kumaşı değil, bu kadar abartmanın bir anlamı yoktu zaten..

Gençlik aşısı!

30 kişilik kadro
    Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 30 kişilik geniş bir kadro hazırladı. Siyah-Beyazlılar’da Altay’dan kiralanan genç file bekçisi Atilla ile birlikte Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut, Serdar Özkan, Koray Şanlı ve Can Erdem de kamp kadrosunda yer alıyor. Kartal’ın genç hocası Sağlam, kamp sonrasında bazı isimlerin İstanbulspor’a kiralanması kararını verecek.

4 maç oynanacak
    Teknik Direktör Sağlam, birçok Süper Lig takımının talip olduğu Mehmet Sedef ile Gökhan Güleç de kafilede yer aldı. Ayrıca takımdan ayrılması beklenen Mustafa Doğan da İstanbul’da bırakılmadı. Kara Kartallar, 14 günlük Avusturya kampı süresince 4 özel maç oynayıp, yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Siyah-Beyazlılar yeni sezonun ilk karşılaşmasına 1 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi ön elemesinde çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tartışma Bitsin.. Konumuz Transfer Haberleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Başkanı savunacak son kişi benim bu dünyada, mesajlarımı nasıl okuyorsun anlamadım doğrusu.. Ayrıca Beşiktaşlı arkadaşlar derken seni de bu grubun içinde düşündüm ama Kolotla ilgili tek cümle yazmadın nedense.. Her konuyu her yerde konuşacaksak, birden çok konuya ne gerek var ?

Daha kolot geleli 2-3 ay oldu ne yorumu beklyosun benden , ayrıca beşiktaşa gelen bütün oyuncuların sebebi kolotmu bu takımın herşeyi kolotmu ki
    yapılacak transferler hakkında herşey onunlamı bitiyo ki kolot şöyle kolot böyle diye eleştriyosunuz sinan enginide gördük zamanında

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gençleri kampa almak iyi bi şey ama bunları ligde kullanilecek mi orası önemli zaten ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yapılacak transferler hakkında herşey onunlamı bitiyo ki kolot şöyle kolot böyle diye eleştriyosunuz sinan enginide gördük zamanında
    Roberto Carlos'un şahında transfer yapıcaz diyip cisseyi getiren adamı eleştirmemek lazım doru diyorsun ona gülüp geçmek gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Gençleri kampa almak iyi bi şey ama bunları ligde kullanilecek mi orası önemli zaten ...
    Kampa alıyoki gencleri kullanıp kullanamıyacagına karar veriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Can Erdem Müthiş Bir Forvet Bence..... Bobo ile iyi işler çıkarır...ama Önce Pişmesi Lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Fernando Gago'dan
    Roberto Carlos'un şahında transfer yapıcaz diyip cisseyi getiren adamı eleştirmemek lazım doru diyorsun ona gülüp geçmek gerekir
    Tabi ya herşeye kolot karar veriyo, bu takımda başka kimse yok ,tek merci kolot belki önemli biri vardı listemizde anlaşamadık ,herşey kolotlamı bitiyo belki parası fazla geldi bilemeyiz öyle bir açıklama yapmış olabilir, dediklerine göre beşiktaş kulübünü kolot yönetiyo sanırım, herşey kolotun elindeymiş gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nerden biliyosun Roberto Carlos sahında bir transfer yapmıycagımızı daha transfer dönemi bitmedi ! Nerden biliyosun Cisse'ni Carlos'a karsılık alındıgını ? Ayrıca bizim öyle bir takıntımız yok 34 yasında yıldız getirmek gibi.Gerekli yerlere gereken transferi yapmak bizim için daha önemli belkide !

‘Kale emin ellerde’

Milli file beçkisi, “Sadece Beşiktaşlılar değil, tüm Türkiye benim performansımı merak ediyor. Herkesin hayalindeki Rüştü’den daha iyi bir şekilde oynayacağım. Birlikte çalıştığım Hakan ve Murat kardeşlerim ile uyum içinde rekabet edeceğiz” dedi. Ayrıca Rüştü bundan böyle eski takımı Fenerbahçe hakkında yorum yapmayacağının altını çizdi.

Kara: Rüştü’ye destek olun
    Azerbaycan’ın Karabağ takımının teknik direktörü Rasim Kara, Türkiye’den ayrılmasının en büyük sebebinin, yabancı oyuncu ve antrenörlere verilen değerin Türklere gösterilmemesi olduğunu söyledi. Kara, “Milli Takım’da çalıştığım dönemde Rüştü’yü Beşiktaş’a getirmiştim, ama o zaman almayıp 12-13 yıl sonra transfer ettiler. Süleyman Seba ve Gordon Milne, sakatlık geçirdiği için riske girip Rüştü’yü takıma dahil etmek istemediler. Ben Beşiktaş taraftarlarından Runje’ye vermiş oldukları desteğin yarısını Rüştü’ye vermelerini istiyorum” diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ümit Karan'dan kaliteli değil.Fazla çırpınmayalım..

Yabancı forvet istiyoruz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Bugün NTVdeki programda Gökmen Özdemir Galatasaray Tomas ve Carruscayı gönderip 3 yabancı almak istiyor dedi.. Kaleye, orta sahanın sağına ve forveti.. Tabii ne kadar doğru bilemiyorum..
    Tomas ve Carrusca gönderilip yerine 3 yabancı alınırsa, ve bu kaleci, sağ açık ve forvet olursa, muhtemelen +1 kaleci veya sağ açık olur. Alınan kaleci, genç bir kaleci de olabilir, 2. kaleci olarak düşünülebilecek birisi veya Orkun as kaleci olur, ona yedek olarak bir kaleci alınır, 6 tane de yabancı 11'de oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Onları göndermesi bi para + alınacak adamlar bi para.. 3'ünü birden yollamaları zor gibime geliyo..

Ayrıca Carrusca'nın söz hakkı Ülker Grubunda diye biliyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tomas için kulüp aranıyormuş, ama maliyeti çok geliyormuş bir çok takıma.. Gönderip ücretinin bir kısmını GS karşılayacakmış.. Böyle bir formül bulmuşlar galiba.. Carrusca olayı da bonservis Ülkerde.. 3 milyon dolar civarı para veren takıma gidecekmiş..

Mesaj Yetkileri