hayırlı olsun
Luis Garcia Atletico'da yedek kalabilecek bir oyuncu değil. Sakatlanmadan önce Liverpool'da bile ilk 11'deydi. Liverpool alırsa Quaresma'yı sol kanattaki boşluk giderilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Liverpool isterse alır..Rahat rahat izleriz...
Alsın bakalım o zaman..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Luis Garcia'ya kesin oynar, kanımca, Petrovda gider ama Raul Garcia nerede oynatr bu benim için ???
Arsenal Sagna’yı Bitiriyor Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger’in uzun zamandır peşinde koştuğu Auxerreli savunma oyuncusu Bakary Sagna’nın transferinin bu hafta resmiyet kazanabileceği bildirildi.
![]()
Haberlere göre, oyuncu Arsenal’e 11 milyon avroya mâl olacak.
24 yaşındaki Sagna, daha önce yaptığı açıklamalarda, İngiltere’de, özellikle de birçok Fransız oyuncunun ilk tercihi olan Arsenal’de oynamak istediğini ifade etmişti.
football365.fr sitesine bir açıklama yapan oyuncu, “Gelecek sezon Arsenal’de oynamayı çok istiyorum. İngiliz futbolu tam benim futbol tarzıma göre. Arsenal hem efsanevi bir takım olduğu için, hem de oradaki Fransızlar’ın çokluğundan ötürü benim için bir rüya,” demişti.
Savunmanın sağında oynayan Sagna, Arsenal’de Justin Hoyte ve Emmanuel Eboue’yle sıkı bir rekabete girecek.
Fransız milli oyuncunun beş yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.
kaynak:goal
Tribünler birazda yıldız izlemek için gelir... Arsenal böle giderse Emirates geçen seneki kadar dolmaz...
Wenger en iyisini bilir.
Bengisu iyi diyosunda Arsenal büyük bir takım elbette herkes 18yaşında kimsenin tanımadığı oyuncularla dolu bir takımı izlemeye can atarak gitmez... Arsene Knows iyi güzelde inş... bu seneki gibi boş geçmez... Arsenal altyapı değil kupa takımı ismi olan oyucuları da alması lazım...
Ben bu transferi bitti diye biliyorum![]()
Ben ilk defa duydum adını, cahilliğime verin..![]()
Ama Bengisu'nun da dediği gibi, Wenger bu işin uzmanı kesin vardır bir bildiği..
Chelsea Lampard’ın transfer dedikodularına son noktayı koydu.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, son zamanlarda ortaya atılan ve özellikle de Chelsea’nin eski hocası Jose Mourinho’nun başında bulunduğu Inter’in Frank Lampard’ı alacağı yönünde yoğunlaşan söylentilerin asılsız olduğu kaydedildi.
Ayrıca Chelsea kulübü, İnter’e yaptığı diğer açıklamada da Frank Lampard’ın satılık olmadığını ve ve kulübün bu oyuncunun hiçbir transfer konusunun gündeme gelmesini istemediğini belirtti.
Bu arada Chelsea’nin çiçeği burnunda teknik direktörü Luiz Felipe Scolari, yaptığı basın toplantısında Frank Lampard hakkında şöyle konuştu:
"Lampard ile 15 dakikalık bir görüşme yaptım ve bu görüşmeden mutlu ayrıldım. O'na Chelsea’de kalacak mısın diye sordum, “evet” yanıtını aldım.
Lampard Chelsea ile bütünleşmiş,sembolleşmiş bir oyuncu.Gitmeyecek olması iyi olmuş.
Adam 24 yaşında sanırım Fm dede Drl/Wbrl gibi birşeydi, teknik yokta fizik bakımdan çok iyi bir oyuncu. Bence sol bekte oynayacak çünkü Eboue ondan daha iyi Flaminin gerçek yeri ora değil, Gallas zaten stoper oyynamak için buraya geldi(?).
Takımda kanat sorunu var -hücum bölgesinde- Sagna sağ bek oynarken Eboue sağ açık oynayabilir
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Lampard kalsa daha iyi olucak 8 numaranın efsane ismi olucak bu gidişle Chelsea'de...
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Chelsea'yle her konuda anlaştıklarını söyledi. Aulas, transfere ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Artık sadece Chelsea Sportif Direktörü Peter Kenyon'ın son onay e-mail'ini bekliyorum. Londra kulübü, tüm şartlarımızı kabul etmiş durumda. Bu harika bir durum. Florent için de güzel bir haber."
Bu açıklamayı yapmadan birkaç dakika önce Malouda'yla bir telefon görüşmesi yaptığını belirten Lyon Başkanı, futbolcularının, 8 Temmuz Pazar gecesinden itibaren Londra'ya giderek sağlık kontrolü vb. formaliteleri yerine getirebileceğini dile getirdi.
4 sezondur Olimpik Lyon'da ilk 11 oynayan 27 yaşındaki Malouda, Fransız Millî Takımı'nda da forma giyiyor.
Florent Malouda, böylece Chelsea'nin şimdiye kadar bonservisiyle yaptığı tek transfer olmuştu. Londra kulübü daha önce Reading'den Steven Sidwell, Bayern Münih'ten Claudio Pizarro ve Bolton'dan Tal Ben Haim'le bonservissiz olarak anlaşmıştı.
goal.com
Hayırlı olsun gzl tranfer... Robben çok sakat kalıyo ztn Malouda epey bi forma şansı bulur...
Rahatlamıştır herhalde..
Liverpool onun için daha iyi bir tercih olabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
iyi transfer olmuş...
David Bentley ile ilgili gün geçtikçe büyüyen transfer hikayelerine Arsenal de katıldı.
Arsenal menajeri Arsene Wenger'in, bir zamanlar gitmesine izin verdiği oyuncuyu almaya o kadar sıcak bakmadığı söyleniyor. Fakat O'na yapılan tekliflerde, meblağın yüksek olması Fransız teknik adamın ilgisini çekiyor.
Wenger, eski oyuncusunun transferiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.
İngiliz oyuncu, teknik direktörlük görevine atanan Paul Ince'e rağmen Ewood Park'dan ayrılacak gibi duruyor. Oyuncunun gözü, Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupası'nda oynayan takımlarda. Bunu, göz önünde bulunarak uluslararası piyasadaki değerini ve şöhretini arttırmak için istiyor.
Liverpool ve Tottenham oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında. Fakat Wenger de gözünü Bentley ile ilgili transfer haberlerinden ayırmıyor.
Bunun sebebi, Bentley'nin Arsenal'den Blackburn'e transferi sırasında yapılan anlaşma. Buna göre Arsenal, futbolcunun bir sonraki satışından pay alacak.
Yine aynı antlaşmaya göre, Blackburn zaten Bentley için Arsenal'e ekstra ödemeler yapmıştı. Bunlar, İngiliz Milli Takımı'nda forma giymek gibi performasa dayalı ücretlerdi.
Arsenal'in bunlarla beraber fazladan 3 milyon pound kazandığı tahmin ediliyor. Eğer oyuncu Blackburn'den yüksek bir para karşılığı ayrılırsa, bu Londra kulübünü yine sevindirecek.
Adam 2 sene önce Vieira gidince yönetime dedi ya yıldız getirin ya da beni gönderin. Ama yönetim doğal olarak ilk teklifi kabul etti.Ve Rosicky geldi ama Henry bu isimden tatmin olmadı ve haklıydıda çünkü Henry ve Rosicky bu takıma ne kadar yetebilirdi ki. Henry yine bu yıl mızmızlanmaya başladı ve yönetim yine sözünde duramayınca Henry yuvadan uçtu
diye biliyorum ben![]()
Bu futbolcu milletine güven olmaz,Henry geçen yaz Emirates Stadı'nın açılışında attı imzayı ve bu atacağım son imzadır dedi,noldu?Geri kalan konuşmalar medyanın uydurması
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.