ManU mükemmel bir kadro kuruyor ancak forvete iyi biri lazım Rooneyin yanına(:
ManU mükemmel bir kadro kuruyor ancak forvete iyi biri lazım Rooneyin yanına(:
Bellamy'inin bu kadar da hırçın olduğunu bilmezdim.
Türkiye'de Voroninden daha iyi 3 - 4 forvet sayabiliriz.Keşke bir Türk alsaydı(:
Tevez geldi![]()
Tuhaf ama iyi bir oyuncu bence.
Bence süper oldu.
Bence Manu artık durdurulamaz![]()
Amerikalı iş adamlarının Liverpool'u satın almasından sonra bütçeyle ilgili bir sıkıntısı kalmayan Benitez, Torres'den sonra şimdi de gözünü Quaresma'ya dikti.
Tıpkı Luís Figo ve Simão Sabrosa gibi, Barcelona'nın Sporting Lizbon'dan transfer ettiği ancak ilkinin aksine Barça’da tutunamayıp Porto formasıyla ülkesine geri dönen Quaresma bu sezonki formuyla transfer pazarının da gözdelerinden biri haline geldi.
Bu sezon İngiltere'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Liverpool'un Torres, Voronin ve Lucas Leiva'dan sonra Portekizli yıldız Quaresma için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Benitez'im ısrarla istediği Quaresma için Liverpool'lu yöneticilerin önümüzdeki hafta içi Portekiz'e giderek Porto'lu yöneticilerle pazarlık masasına oturması bekleniyor.
Öte yandan Atletico Madrid'in de Quaresma için Porto'ya teklif götürdüğü biliniyor. Torres'i Liverpool'a kaptıran Atletico Madrid bir darbede Quaresma'dan yememek için kesenin ağzını açtı. Portekizli yıldız Quaresma da her fırsatta bir gün mutlaka İspanya'ya dönmek istediği belirtiyor.
Işte adamımInşallah biri alırda doya doya izleriz..
alırsa çok süper transfer yapmış olur(:
Quaresma çok gzl transfer olur...Oldukça yetenekli bir oyuncu...
Robbie Keane çok beğendiğim bir oyuncu.Hatta biraz daha gayretle Berbatovu bile geçebilir. Tottenham bu sene çok para harcadı. Acaba finansları ne durumda ? Eğer finans kötüyse satmalılar bence.
keşek alsa.. portodayken rahat izleyemiodukk
Quaresma Atletico Madrid'le anlaşmıştı![]()
Serkan sen bu haberleri nerden alıyorsun.Az önce de Santa Cruz Valenciaya gitti diyordun
.Liverpoolun belirgin bir sol açık ihtiyacı var Quaresma da dünyanın en iyi kanat adamlarından birisi.Alırlarsa harika transfer olur
.
Atletico uzun zamandır ilgileniyor, Quaresma da İspanya'ya dönmek istiyor.. Bence transfer olacak olursa, bu takım Liverpool değil Atletico olur..
Çok iyi transfer olur ama Jose Mourinho'da istiyordu bi aralar belki hala almak istiyodurliverpool hızlı davranmalı
Liverpool olmasa da bu sene ingiltere de Quaresmayı izlemek müthiş olur.
Liverpool havasını alsın.
Quaresma, Atletico ile imzalayacak..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Liverpool'a gider bu adam araya başkası girmesse.
defoe gitti zaten bent hala onlardamı bılmıyorum bence cok ıyı bır arastrma yapıp gondersınler yanı yerıne alacakları adamı ınce eleyıp sık dokusunlar
bence gidecegi ilk takim atletico adam ispanyayi istiyo
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Athletico'ya Galletti,Petrov,Rodrigez ve Luis Garcia yetmiyor da bir de Quaresmayı mı almışlar?Bu sezon gereksiz transferler moda
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
quaresma atletico ya çok yakın.porto 25 milyon euro istiyor.atletico şimdilik 22 veriyor.yani bitti gibi bir şey.
galletti zaten atletico dan gitti.petrov tottenham a yakın.luis garcia yedek olur.hem forvet hem de kanat larda bir eksiklik ve sakatlık olursa luis garcia oynar.ben gereksiz bir şey göremyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
senin mesajı göremedim![]()