Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Neden sürekli ideşiyorsun. Sonuçta Kayseri birşeyler yapmaya, yapılanmaya çalışan bir kulüp. yıllardır 3 büyüklerin oynadıgı futbolla geçiniyoruz. Bırakın yenı kulüplere güzel yorumlar yazın. Nerede var adam gibi sıfır 35 bin kişilik stad. Adamlara helal olsun diyeceğiniz yerde küçümsüyorsunuz.

Türkiye futbolu güzelleşsin istiyoruz biz. Sehir zevki artsın. Takımların potansiyel güçleri birbirinden uzak olmasın diyoruz. Lütfen biraz daha dikkatli olun. Türkiye hepimizin memleketi. Fanatik oldugunuz bir takım olsada diğer kulüpleri küçümsemeyim. Ayurıca Başka Recep Mamurun ''DÜnya Kulübü olacağız'' sözü ne kadar güzel. Olmak için savaş vermek istekleri adam dile getiriyor. Olsa da övünsük....

Adamlar satmıyor. Mehmet ile Gökhanı. Neden. HEdefleri var çünkü. İyi yerlere gelmek istiyorlar. Ve takıma bana göre çok disiplinli. Çünkü takımınbaşında ki insanlar futboldan anlıyor. Bir Cangela vardı. Sakarya sporda idi. Bu adam keşke Türkiyede kalsa diyordum. Kayseri görüp kaptı. Bana göre Kayserispor son zamanlarda çıkış yapmak için en büyük savaş veren kulüptür. Bir Fenerbahçeli olarak. Tebrik etmek istiyorum.
helal olsun Coşkun abicim çok güzel bir yorum yapmışın benim demek istediğim bu işte çok güzel bir yorum olmuş