Sporting ve Arsenal maçlarım içerde.Hedefim 3 maçta 7 puan.Başaracağıma inanıyorum ilk yarı talihsizlikler yaşadık..
Sporting ve Arsenal maçlarım içerde.Hedefim 3 maçta 7 puan.Başaracağıma inanıyorum ilk yarı talihsizlikler yaşadık..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Evet Ajax guzel galıbıyetler almıs ama Psv artık bundan sonra uefaya balı gıtmelı
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tebrikler genelde iyi skorlar almışsınız....
Ajax iyi sonuçlar almış.Ben Psvnin de gruptan çıkacağını düşünüyorum.
Liverpool maçında deplasmanda olmama rağmen onlardan daha iyi bir oyun sergiledim. Zaten Riise'nin golü frikikten.Kaçırdığım pozisyonları izleseniz aklınız hayaliniz durur valla.
yeni maçları bekliyorum(:
Bende basarılar Cumhur favorım Ajax
Şu an oynuyoruz. Çok iyi gidiyor benim açımdan.![]()
benim favorimde ajax bnce sampiyon olur
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
PSV nin CL de işi zor... Ligde de 2takım zirvede bakalım neler olur...
Evet guzel bır karıyer beklıyoruz
hani hala gelmedi maclar
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yarın yazarız merak etmeyin. Bugün çok oynadık...
bekliyoruz bakalım
Beklemedeyız
Ajax'ı severim ama PSV favorim..(:
Bende anlamadım..![]()
bir iki maç yazın bari bea(:
Bu akşam uygun değiliz. Ama PSV bugün kötüydü...
Tamam olsun bız beklemedeyiz![]()
FikstürArkadaşlar çok zaman kaybetmek yerine maç sonuçlarını kaldığımız yerden itibaren yazdım.
Lig TablosuBu da lig tablosu. 1 puan farkla PSV lider. Averajda ise ben öndeyim.
-------
ŞL'de gruptan çıktım. PSV ise sonuncu oldu.![]()
. 2. olarak çıktığım için güçlü bir rakip bekliyordum ve Barcelona geldi... İşim zor...
demiştim başabaş dişe diş bir çekişme olacak diye baya iyi gidiyorsunuz(:
Berk de yazıyor şimdi. Bu arada Heracles maçında puan kaybetmem çok kötü oldu. Stekelenburg'un çok büyük hatası yüzünden gol yedik.
Bu arada Yvo van Engelen ile sözleşme imzaladım.
Yvo van Engelen kim yahu? Profilini koyabilir misin Cumhur?
Evet arkadaşlar bir süre yazamadık çünkü bayağı bi ilerledik oyunda.24.haftaya kadar geldik.Ligde şampiyonluk yarışı çok çekişmeli olduğu için özellikle son 10 maçı ayrıntılarıyla yazacağız.Son oynadığımız maçtan itibaren 24.haftaya kadar aldığım toplu sonuçlar şöyle:
Ligde dolu dizgin yolumuza devam ederken Şampiyonlar Ligi'nde işler hiçte iyi gitmedi.İkinci yarı oynadığımız tüm maçları kaybettik.Gerçekten bu büyük bir çöküştü takım için.İşte ŞL'de son puan tablosu:
Bu utanç tablosundan sonra tüm konsantrasyonumuzu lige çevirdik.Bu sonuçların moral bozukluğunun ardından ligdede yavaş yavaş tökezlemeye başladık.Birkaç maç bu devam etti ama çabuk toparlandık.Ard arda galibiyetler aldık.Takım artık iyi yoldaydı ve bir ara kaybettiğimiz umudumuzu tekrar geri kazanmıştık.Bir maç eksiğimle Ajax'ın 1 puan gerisindeydim ve Den Haag maçına çıktım.Maçta iyi bir oyun sergilememe rağmen Den Haag'a puan kaybettik ve Ajax artık maç fazlası olmadan liderlik koltuğuna oturdu.
Den Haag maçından sonra oynadığımız Roda maçındanda beraberlikle ayrılmıştık.Ama takım iyi oynuyordu.
23.haftada oynadığımız Twente maçıyle tekrar çıkışa geçtik ve Ajax'ında puan kaybından sonra haftalar sonra liderlik koltuğuna oturduk..
İkinci Transfer Dönemi
İkinci transfer döneminde takımdan gidenler oldu.Kluivert ve Kromkamp takımdan ayrılan isimlerdi.Ayrıca Tardelli'nin de sözleşmesi feshedilmişti.Forvet arayışlarına başladık ve Meksika milli takımındada forma giyen 27 yaşındaki Bofo 'Adolfo' Bautista ile sözleşme imzaladık.Defans için arayışlarımız ise sürüyor.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tabii ki koyarım. Zaten ilk 11 için almadım bu adamı. Yedek için iyi bence:
Tamamen kendi keşfim...
Kimin şampiyonluk ipini göğüsleyeeğini kestirmek güç.
Ander Bahia ==> Feyenoord 3 milyon euroya alırsın kanımca..
OO harıka bır mucadele var lıgde
Bana da öneri yapın.800 bin dolarım var.
![]()