Galiba ondan 2önceki Sinan Engin di... Çünkü Kıvanç Oktay vardı transferleri yürüten...
Cruz'u isteriz!
Beşiktaşlı yönetici, G.Saray'ın da peşinde olduğu B.Münihli Santa Cruz için, "Onun gibi kaliteli bir isme kimse hayır diyemez" dedi.
DİKKATLİ OLACAĞIZ
Kartal transferde durmak bilmiyor. Yönetici Celal Kolot, federasyonun 6+1 kararının ardından haklarını çok dikkatli bir şekilde kullanmak istediklerini belirtirken, Alman basınındaki "Beşiktaş, Santa Cruz'un peşinde" haberlerinin doğru olduğunu söyledi.
BONSERVİSİ YÜKSEK
Kolot,
"Bir menajer bize Cruz'u senelik 2 milyon euro'ya getirebileceğini söyledi. Biz pek inanmadık ama 'Getir o zaman, gerekirse 3 de veririz' dedik. Ancak bonservis bedeli 7-8 milyon euro civarında olan bir ismi kadroya katmak ve belki de oynatamamak, doğru olmaz" dedi.
Ali Çamdalı ile herhangi bir açıklama yapılmadı sanırım..
İLHAN PARLAK TÜRK Futbolunun PARLAYAN YILDIZI
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
"Cruz ile ilgilenmiyoruz"
Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilenmediklerini açıkladı.
Kolot, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Beşiktaş'ın, Bayern Münih'in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz'u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddiaların yer aldığını belirterek, ''Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır'' dedi.
yaw yakında bu kazımı kaleyede geçircekler![]()
Bu transfer bitti diye duymuştum![]()
Cafercan kiralık mı gitti ?
Kazımın kanatla ilgisi yok abartmayın![]()
Jefferson da takımda Kontejyanın 2sini kalaye harcamak braz kötü bence... 1sürekli yedek olucak hmde... Jun da galiba halen takımda...
Martinez gelirse Jefferson kesin gider bence
Celalettin Kolot ilgilenmiyoruz diyorsa S.Cruz yarn imzaya gelir tüm bjklilere hayırlı olsun![]()
Kazım sağ kanat, sol kanat, forvet arkası ve forvette oynayabiliyormuş. Hatta daha çok kanatlarda oynamış bu sene Sheff Utd'da.
Az önce fenerbahçenin avusturyadaki kampın izledm Colin hayak krıklığı olacak gibi maalesef
Neden hayal kırıklığı olacak?
En az 8 9 şutunu ve 5 6 ortasını gördüm (açtığı bütün ortalar deivid'e idi) hiç birinde başarı sağlayamadı bilemiyorum yani güvenemedim Colin'e
Valla ben çok güvendiğim Gürkan Kubilay'ın onun hakkında dediklerini okuduktan sonra artık eminim ilerde iyi yerlere gelecek bir isim!.
İnş. iyi oynar ama ben pek olumlu düşünemiyorum bu antremandan sonra ileriki günlerde izleyeme çaışıcam..Volkan Babacan harika bir kaleci 2 3 maç oynasa serdarıda v.demirel'i kovar kaleden![]()
Volkan iyi kaleci ancak bilirsin büyük kaleciler der:"Kaleciliğin yarısı tecrübedir." diye bu sözden dolayı biraz daha beklemek lazım gerçi oynamayarak tecrübe kazanamaz tabiki ama biraz daha vakti var.
Stoper konusunda söylenenleri okudum da bence bir tane de olsa alternatif isime ihtiyacımız var.Önder'in asıl mevkisi stoper ama bu sezonu sağ bekte geçirecek.Deniz stoper oynadığı bir kaç maçta kelimenin tam anlamıyla rezildi.
Lugano,Edu,Can üçlüsü ile bu sezon zor biter ki Lugano zaten çok kart görüyor.O mevkide istikrar önemlidir.Bu yüzden bir tane 20 yaşlarında oyuncu olursak fena olmaz.
Stoper konusunda sıkıntımız yok bence edu-lugano can önder deniz oynayabilecel alternatif poyunclar o bölgede ... yinede türk bi isim alınabilir ama yabancı bir soper kesinlikle alınmamalı...
yaw mahmut hanefi şuan nerede bizden kiralık gitmedi mi antepe mi ne ??
İşte bu yüzden gelişmiyor.Ya neden güven olmasın.Sen o adama güvenip destek vermezsen olmaz tabi...
El oğlu 17 yaşında CL'de oynuyo,Dünya Kupa'sında oynuyo.Bizim evlatlarımıza neden güven olmasın.Ne eksikleri var...
Tek eksikleri onlara güvenen birisinin olmaması.Tek eksikleri onlar kötü oynadığında arkalarında duracak birilerinin olmaması.Tek eksikleri kötü performans gösterdikleri zaman ıslıklanıp protetso edilmeleri.Ben Burak Yılmaz'a sonuna kadar güveniyorum.CL'de de Süper Lig'de de...
Bana göre Gökhan Güleç'te Burak Yılmaz'da yetenekli isimler.Onlara güvenildikçe kendilerini geliştireceklerdir.
So what?
Saike
Hanefi takımdan tamamen gitti geçen sezon Zico gelince diye biliyorum yani okumuştum merak ediyorum ama.
Evet kardes kiralik suat hoca cok gec bir takım kuruyor alt yapıyı inceledi suan suat hoca bu sene insallah süperlige cıkacaz
Orduspor'da imza şov!
Türk Telekom Lig (A) ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Suat Kaya, yardımcıları Emrah Bayraktar, Cemal Gürsel Menteşe ve Volkan Kilimci ile Galatasaray'dan Uğur Akdemir, Uğur Erdoğan ve Cihan Can ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüpte düzenlenen imza törenine, Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İmza töreninin ardından konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, tek hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu belirterek, ''Bu hedef doğrultusunda kadromuzu oluşturacağız. Teknik ekibimize güveniyoruz. Onların vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceğiz'' dedi.
Teknik direktör Suat Kaya ise, ''Yıllardır Süper Lig hasreti çeken Orduspor, oluşturacağımız güçlü kadroyla Süper Lig'i hedefleyecek'' diye konuştu.
Kaynak : AA
Cafercanda yarın geliyor bu arada murat kardes sol beke ali sakal gelecekmiş ali sakal gecen sene giresunda idi sanırım nasıl biri bilgisi olan varmı
Celal kolot dalga geciyor galiba yada alamayınca ilgilenmiyoruz diyor celal kolota güvenmeyin bence fotospor gibi boyna sallıyor![]()