Sayfa 329 / 439 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
9,841 ile 9,870 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    bence saviolanın gelmesi martinezin gelmesinden daha inandırıcı.. çünkü yönetim son yabancı hakkını martineze harcamaz orkun ve aykut varken.. zaten yapılan açıklamalarda yeni transfer lincolnü unutturacak deniyordu...
    aynen

bıde owen we morıentes dıoLar ama onLar sawıoLadan daa zor

en iisii sawıoLa yaa bı geLse warya ıspanyadan buraya geLmesı ıcın ben kendım getırtcem ucak masrafı faLan hepsı bnden

sawıoLa geLırse uefa kupasını oyanamadan dırek bıze werırLer heraLde

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Celalettin Kolot ne zaman göreve geldi? yada şöle sorayım ondan önceki futbol şube sorumlusu Sinan Engin miydi?
    Galiba ondan 2önceki Sinan Engin di... Çünkü Kıvanç Oktay vardı transferleri yürüten...

Cruz'u isteriz!

Beşiktaşlı yönetici, G.Saray'ın da peşinde olduğu B.Münihli Santa Cruz için, "Onun gibi kaliteli bir isme kimse hayır diyemez" dedi.

DİKKATLİ OLACAĞIZ

Kartal transferde durmak bilmiyor. Yönetici Celal Kolot, federasyonun 6+1 kararının ardından haklarını çok dikkatli bir şekilde kullanmak istediklerini belirtirken, Alman basınındaki "Beşiktaş, Santa Cruz'un peşinde" haberlerinin doğru olduğunu söyledi.

BONSERVİSİ YÜKSEK
    Kolot,

"Bir menajer bize Cruz'u senelik 2 milyon euro'ya getirebileceğini söyledi. Biz pek inanmadık ama 'Getir o zaman, gerekirse 3 de veririz' dedik. Ancak bonservis bedeli 7-8 milyon euro civarında olan bir ismi kadroya katmak ve belki de oynatamamak, doğru olmaz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yani Rico ve delgado'yu Kolot getirmedi..

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    "Bir menajer bize Cruz'u senelik 2 milyon euro'ya getirebileceğini söyledi. Biz pek inanmadık ama 'Getir o zaman, gerekirse 3 de veririz' dedik.
    Cebinden veriyo sanki.. Sen 2 ye getir biz 3 de veririz.. Adamlara açık kapı bırakıyo resmen

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oradada oynayabiliyor diye biliyorum.
    Sağ bek ile alakası yok Kazım'ın.Bu arada stoper olarak Ali Çamdalı'yı aldık sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ali Çamdalı ile herhangi bir açıklama yapılmadı sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

İLHAN PARLAK TÜRK Futbolunun PARLAYAN YILDIZI
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

"Cruz ile ilgilenmiyoruz"

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Kolot, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Beşiktaş'ın, Bayern Münih'in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz'u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddiaların yer aldığını belirterek, ''Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yaw yakında bu kazımı kaleyede geçircekler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu transfer bitti diye duymuştum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu transfer bitti diye duymuştum
    Küçük bi yanlışlık oldu heralde
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cafercan kiralık mı gitti ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazımın kanatla ilgisi yok abartmayın

Jefferson da takımda Kontejyanın 2sini kalaye harcamak braz kötü bence... 1sürekli yedek olucak hmde... Jun da galiba halen takımda...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Martinez gelirse Jefferson kesin gider bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Celalettin Kolot ilgilenmiyoruz diyorsa S.Cruz yarn imzaya gelir tüm bjklilere hayırlı olsun

Kazım sağ kanat, sol kanat, forvet arkası ve forvette oynayabiliyormuş. Hatta daha çok kanatlarda oynamış bu sene Sheff Utd'da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Az önce fenerbahçenin avusturyadaki kampın izledm Colin hayak krıklığı olacak gibi maalesef

Neden hayal kırıklığı olacak?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En az 8 9 şutunu ve 5 6 ortasını gördüm (açtığı bütün ortalar deivid'e idi ) hiç birinde başarı sağlayamadı bilemiyorum yani güvenemedim Colin'e

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla ben çok güvendiğim Gürkan Kubilay'ın onun hakkında dediklerini okuduktan sonra artık eminim ilerde iyi yerlere gelecek bir isim!.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnş. iyi oynar ama ben pek olumlu düşünemiyorum bu antremandan sonra ileriki günlerde izleyeme çaışıcam..Volkan Babacan harika bir kaleci 2 3 maç oynasa serdarıda v.demirel'i kovar kaleden

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Volkan iyi kaleci ancak bilirsin büyük kaleciler der:"Kaleciliğin yarısı tecrübedir." diye bu sözden dolayı biraz daha beklemek lazım gerçi oynamayarak tecrübe kazanamaz tabiki ama biraz daha vakti var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Stoper konusunda söylenenleri okudum da bence bir tane de olsa alternatif isime ihtiyacımız var.Önder'in asıl mevkisi stoper ama bu sezonu sağ bekte geçirecek.Deniz stoper oynadığı bir kaç maçta kelimenin tam anlamıyla rezildi.

Lugano,Edu,Can üçlüsü ile bu sezon zor biter ki Lugano zaten çok kart görüyor.O mevkide istikrar önemlidir.Bu yüzden bir tane 20 yaşlarında oyuncu olursak fena olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stoper konusunda sıkıntımız yok bence edu-lugano can önder deniz oynayabilecel alternatif poyunclar o bölgede ... yinede türk bi isim alınabilir ama yabancı bir soper kesinlikle alınmamalı...
    yaw mahmut hanefi şuan nerede bizden kiralık gitmedi mi antepe mi ne ??

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Benim gibi düşünenler yüzünden türk futbolu gelişmiyor demek.Güldürme adamı.
    Burak Yılmaz genç oyuncu ilerde iyi işler yapabilir ama ona ş.liginde güven olmaz

İşte bu yüzden gelişmiyor.Ya neden güven olmasın.Sen o adama güvenip destek vermezsen olmaz tabi...

El oğlu 17 yaşında CL'de oynuyo,Dünya Kupa'sında oynuyo.Bizim evlatlarımıza neden güven olmasın.Ne eksikleri var...

Tek eksikleri onlara güvenen birisinin olmaması.Tek eksikleri onlar kötü oynadığında arkalarında duracak birilerinin olmaması.Tek eksikleri kötü performans gösterdikleri zaman ıslıklanıp protetso edilmeleri.Ben Burak Yılmaz'a sonuna kadar güveniyorum.CL'de de Süper Lig'de de...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bana göre Gökhan Güleç'te Burak Yılmaz'da yetenekli isimler.Onlara güvenildikçe kendilerini geliştireceklerdir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hanefi takımdan tamamen gitti geçen sezon Zico gelince diye biliyorum yani okumuştum merak ediyorum ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Stoper konusunda sıkıntımız yok bence edu-lugano can önder deniz oynayabilecel alternatif poyunclar o bölgede ... yinede türk bi isim alınabilir ama yabancı bir soper kesinlikle alınmamalı...
    yaw mahmut hanefi şuan nerede bizden kiralık gitmedi mi antepe mi ne ??
    geri geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cafercan kiralık mı gitti ?
    Evet kardes kiralik suat hoca cok gec bir takım kuruyor alt yapıyı inceledi suan suat hoca bu sene insallah süperlige cıkacaz

Orduspor'da imza şov!

Türk Telekom Lig (A) ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Suat Kaya, yardımcıları Emrah Bayraktar, Cemal Gürsel Menteşe ve Volkan Kilimci ile Galatasaray'dan Uğur Akdemir, Uğur Erdoğan ve Cihan Can ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı.
    Kulüpte düzenlenen imza törenine, Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İmza töreninin ardından konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, tek hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu belirterek, ''Bu hedef doğrultusunda kadromuzu oluşturacağız. Teknik ekibimize güveniyoruz. Onların vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceğiz'' dedi.

Teknik direktör Suat Kaya ise, ''Yıllardır Süper Lig hasreti çeken Orduspor, oluşturacağımız güçlü kadroyla Süper Lig'i hedefleyecek'' diye konuştu
    .

Kaynak : AA

Cafercanda yarın geliyor bu arada murat kardes sol beke ali sakal gelecekmiş ali sakal gecen sene giresunda idi sanırım nasıl biri bilgisi olan varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Celal kolot dalga geciyor galiba yada alamayınca ilgilenmiyoruz diyor celal kolota güvenmeyin bence fotospor gibi boyna sallıyor

Mesaj Yetkileri