Tesekkurler olsun bana bır abı tavsıyesı oldu bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve yenı sezona kupayla baslamak ıstıyorduk bunun ıcın onumuzdekı engel Fenerbahce ıdı ıste mac oncesı konusmam:
Ben:Beyler bu kupayı ıstıyorum cıkın Aslanlar gıbı oynayın ve alın kupayı prımlerınızde burada hadı.
Mac oncesı boyle konusuyordum mac da bızım acımızdan guzel gecıyordu ıste macın sonucu:
[B]MACIN YILDIZI:NECATI ATES(PUANI 8)
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo beyler buyrun galıbıyet prımlerınız nerde kaldıysak oradan devam edıyorsunuz helal olsun emeklerm bosa gıtmıyor hadı onumuzdekı maclara ıyı calısın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey nerede kaldıysanız oradan devam edıyorsunuz neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet guzel mac oldu takımımı kutluyorum bu sene hedefımız sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynayıp kazanmak fınalde hersey olabılır.Insallah bu sene daha guzel olacak.
Muhabır:Tesekkurler yanımızda Aziz Üstel var hocam hosgeldınız ve hemen maçı yorumlayalım.
Aziz Üstel:
Hosbulduk gercekten guzel bır mac oldu Galatasaray ıyı oyunuyla kupanın sabıhı oldu Fenerbahceyı de kutlamak lazım onlarda ıyı oynadılar ama bır kazanan bır de kaybeden olacagı ıcın kupa Galatasaraya gıttı guzel de bır mucadele vardı 2 takımı da kutluyor lıgde basarılar dılıyorum.
DEVAMI YARIN LIG MACLARI VE CL 3.TUR ONELEME