Chelsea çok iyi gidiyor...Ama braz fazla sakat vermiş son maçta...
Bu oyun insanı deli eder. Koskoca 89 dakika tek kale oynuyorsunuz 90. dakikada korner kullanıyor rakip ve yan toptan golü yiyorsunuz üstüne üstlük forvet olan Cassano'nun rakip kaleye gol atması gerekirken 90+2'de bir de o kendi ağlarını havalandırıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Anlaşılan Chelsea bayağı önde. Gerçi rakipleri bu kadar kötü transfer yaparsa olacağı bu.
Benimde Tottenham maçında 3 as oyuncum sakatlandı...
Ayrıca son 7-8 dakika 19 kişi oynadı ve 90.dakikada Manu'dan aldığım O'Shea sayneye çıktı ve kazandık...
Ligde rakibimiz kalmadı artık
Gerçi Ş.L.'de de İnter var diyordum grubumda ama ...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
açık ara chelsea ama önümüzdeki sezon diğer üç rakibin theo walcottun çok çekeceği var.sekocan martin petrovun yerine guardadoyu alsaydın çok karlı çıkardın.artık hangi takım guardadoyu alacak merak ediyorum
Murat abi süper gidiyorsun gerçekten.
Kariyer ustası Murat becerilerini konuşturuyor...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
chelsea arayı açmış
Arsenal'i yöneten Serkan(Sekocan) Özel işlerinden dolayı aramızdan ayrılmak durumunda kaldı ve Arsenal Takımından İstifa etti Artık Kariyerimize 3 kişi devam Edeceğiz yani 3 takım Man.Utd-Chelsea-Liverpool.
bu haber uzucu olsada kariyeriniz gercekten cok guzel gidiyor
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Manu rahat kazanımış... Chelsea berabere ama Blackburn deplasmanları hep zor olur o yüzden iyi skor 1-1...
Off yine kazanıyoruz yaa![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
90. dakikada gol yediğim üst üste 3. maç oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Murat hız kesmiyon...![]()
Ne yapayım Fıratcan yaa
Önüme gelene bir tekme![]()
Bravo MeMo.
Bence devarn dönecek.Muhammet başarılı olacak...(:
Hepinize başarılar.Murat abi alır bu işi bence![]()
Vagner Love Transfer ettik ama Adam ortama ayak uyduramıyorum diyor daha 1 maçda bile oynayamadı izin verilmedi hala![]()