12 Kasim 2006 norvec kupa finali

Norvec kupasini kazandik ozyyy19 kardesin destekleriyle bu kupayi ona armagan ediyoruz.
Sezonu iki kupayla bitirdik lig sonundaki puan durumu da soyle olustu.

Sampiyonlugu garantiledikten sonra gencleri denedim. son 6 macta 2 yenilgi 1 beraberlik aldik. Norvec ligi cok kolay geldi attigim gole ve averaja dikkat cekiyorum. Ligde her takima en az 3 gol attim. Kupada da finali 2. lig takimiyla oynadim. Boylece de anladim ki transfer politikasinda yanlis davranmisim. 18 milyon avroya alinabilecek en iyi oyunculari aldigimi dusunuyorum. Ama sampiyonlar ligi icin en az bir kaliteli takviye lazim. Ligin bu kadar kolay olacagini bilsem kadroyu biraz daha dar tutardim.

Bu sezonun ozetini SS lerle tamamliyorum.
Takimi basriya ulastiran taktik. 2-2-2-2-2 fatih terimin turk milli takimiyla uyguladigi taktik.

Bu taktikte butun oyuncular ozellikle de forvet hatti cok kaliteli olmali. Kanat hucumlari agirlikli oldugu icin gollerin cogunu forvetler atiyo ornekteki gibi.

Takimin ligde attigi 65 golun 42 sini iversen ve higuain atti. Ayrica bu ikisi ligdeki takimlarin hepsinden daha fazla gol atti. Gol kralligini da paylastilar. En yakin rakiplerinden 9 gol fazla.

Bir de bu taktikte duran toplari iyi kullanma imkaniniz varsa cok gol buluyorsunuz. Cunku benim bu taktikle oynadigim maclarda cok daha fazla korner ve faul oluyor. Iste bu da duran toplardan buldugum goller.

Korner organizasyonu cok iyi tabi iversende. 12 golun hepsini iversen on direkten atti veya on direkten asist yaparak attirdi.

Endirek serbest vuruslarda da iversen faktoru onemli hem atiyo hem attiriyo.

Direk vuruslar biraz daha az cunku taktik ayarlarinda serbest vuruslari hedefi en iyi hava topuna cikan adam yani iversen oluyo. direk vurustan atilan 4 gol iversenin cezali oldugu maclar olsa gerek..

Evet sevgili kariyer sever arkadaslar ilk sezon bitti. Kariyer baslangicim renkli olmustu gelecek sezon cok daha heyecanli ve renkli bir kariyer sizleri bekliyor.

Yayin ve Yapimda yorumlariyla emegi gecen herkese tesekkuru bir borc bilirim
.

Nottingham Forest ta Bir sezon gecirdikten sonra tekrar bulusmak uzere hoscakalin yorumlariniza lutfen devam edin.