Evet Ozgur harikasın
Evet Ozgur harikasın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
cok ciddi sölüyorum gercekten baskan getirdi adamı rangers a getirdi bu arada banada ozgure gelen haber geldi baskan yuksek profilli oyuncu istio die bende almaya calıstım ama beceremedim gtiremedim adamları aradan biras sure gecti rangers ronaldoyla anlastı die haber geldi ee ben bi teklif yapmadım adam kendi kendine gelcek hali yokya. oyunu coktan oynadıgım ve bugunde kayıtlı olmadıgı için ss koyamıom ama inanmak size kalmıs tabi.ama ozgurun baskanı jorgen bole iş yaparmı orasınıda bilemem.
ya bzm katar turk takımLarının yaptıgı gıbı getır bı tane 35 yasında adam yıLdız diehakan şükür aL sana en kLas dunya yıLdızı
senın baskanda yapar bence bekLe bıraz kowucak deiL ya
29 Agustos 2006 saat 16:00
Jorgen: Ozgur bilader beni hayal kirikligina ugrattin. alamadin istedigim gibi oyuncu.
Ozgur: Baskan adamlar hava soguk diyo avrupa kupalarinda oynamak istiyom diyo yoksa sirf transfer olsun diye hakan sukuru getiridim ben iyi adam olsun diye ugrasiyom. Bak asisitanim ozyyy19 un soyledikleri bile gelmiyo. Simdi haber bekliyom abi Vedran Vorluka var hani beraber seyrettiydik istiyom ben bunu dediydin. Kulup kabul etti bes dakkaya o da imzalar.
Jorgen: Yok aga yok gecti artik sana soyledigim acik cek olayi yok artik. 27 tane adam aldin Bi alamadim benim istedigim gibi adam. Transfer butcenle alirsin sen.
Ozgur: Ama abi daha transfer sezonu bitmedi 2 gun var..
Bipbipbipbip...bipbipbipbip..
Ozgur: Aga adam kapatti ya. Ne is anlamadim kulup baskani transfer kaprisi yapiyo ben yapcaama. Gitti gul gibi Corluka.. Tuhh. Neyse yaa seneye alirim ben de bu sene iyiyiz zaten.
![]()
Tuh kotu olmus gelmemesı
30 agustos 2006
Jorgen: Ozgur bi dakka benim odaya gelsene.
Ozgur: Hemen baskanim geliyom..
Lan adam kizdi kovacak herhalde ya cok ayip oldu. Ben ne yapayim norvec soguk.
Baskanin odada.
Ozgur: Valla abi telefonda konusmama izin vermedin ya. Sen kapattin cocuk aradi. Agladi telefonda. Hirvatca bilmiyon ne dedi anlamadim ama valla agliyodu.
Jorgen: o konuda konusmiycam Ozgur ben dicegimi dedim telfonda. Ben baska bi sey dicem sana.
Ozgur: Buyur abi emret.
Jorgen: Estafirullah. Bak kardes ne kadar transferde beni hayal kirikligina ugratsan da basarilarin ortada sana yeni kontrat teklif ediyorum. 2 yillik transfer butcesi 2,9 milyon avro maaslar icin de 12 milyon ayirdik. senin maas onemli deil istedigin maasi vercez zaten. Ne dersin.
Ozgur: Ne diyon sen baskanim allah derim allah. Kariyere bak yaw film gibi oldu.Nereyi imzaliyom baskanim. Seni hayal kirikligina ugrattim ama bu parayla senin istedigin gibi iki tane topcu alcam. Corluka zaten telfon bekliyo aclik grevi yapiyomus cocuk zagrebte olmeden alalim sunu. Bi de polonyali bi cocuk var. Maasimi da en dusukten alcam klubu zorlamayalim. Mangal parasi ciksin yeter.
Jorgen: Al iste kimi istiyosan benim de hevesim gecti zaten..
31 agustos 2006
Transfer donemi kapaniyor.
Bu da polonyali cocuk defansi guclendirdim baya..
iyi transferler
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
transferler ii aga takma sen baskanı.zaten adam artık anladı senin takımı ne kaadar ii yonetiğini bak yeni kontrat onermiş..ii olmus tbrkler.(bu arada rosenborga 2 yıllık imzayı caktın nottingham olayı yalan oldu heralde bak dikkat et robin basmasın orayı)
Bugun ilk sezonu bitirip hemen ilk ucakla nottinghama uccam. Zaten sene sonuna sogru havalar iyice sogumaya basladi.
sezonun bitmesine ne kadar kaldı ?
Cok guzel transferler
bıtmedı mı haLa ıLk sezon n zmn ucuon nottinghama
transferLerınde ii oLmus
24 Eylul 2006 Brann Stadi
Muhabir: Kutupta futbol atesi harladi sayin seyirciler. Soguk eylul aksamini isitan bu atesi yakan Ozgur Ozdemir yanimizda. Trondheimden gelen 20000 taraftarin onunde mukemmel sonucla sampiyonluk turu atiyorsunuz ne diyeceksiniz.
Ozgur: Bu bir. Devami geliyo. Bu sampiyonlugu Turksportal Forumlarinda beni destekleyen kardeslerime armagan ediyorum. Ozellikle de Ozyyy19 kardesime onun destegi olmasa bu kadar kolay olmazdi.
Muhabir: TV yorumculari takiminiz icin coluk cocukla hic bir sey yapilamaz diyordu.Yas ortalamasi 24 olan genc bir kadroyla basariyi yakaladiniz.
Ozgur: Yas ortalamsi sizi yaniltmasin benim kadromda 30 yasin ustunde 7 topcu var 36 yasindaki Roar Strand ilk 11 de oynuyo her mac. Yani genel olarak kadro yas ortalamam 24 un de altinda. bu gune kadar FM kariyerlerimde bir ilki basardim. Tecrubeli ve Profesyonel oyuncularla genc yetenekleri birlestirdim.
Tabi bunda Iversen in ve ozellikle deRoar Strand in cok buyuk payi var. Ben boyle adam gormedim hem iyi oynuyo hem de heryerde oynuyo hem de 36 yasinda. Bana Fm de tecrubenin onemini o ogretti. Sizin araciliginizla burdan sesleniyorum. Roar emekli olma.bizi birakma. Kampanya bile baslatirim olmazsa.
Muhabir: Son olarak soylemek istediginiz neler var.
Ozgur: Rosenborg camiasi bu tur basarilara aliskin zaten. Bir sampiyonluk serisine kaldigimiz yerden devam ettik. Asil hedef yeni heyecanlar. Bu sene kuzeydeki butun kupalari alip Ozyyy19 , Jorgen baskanima ve taraftara armagan edecem. Seneye de CL de surpriz var. Beni takip edin.
harikasın aga senden beklenen performansı ortaya koymusun.sanada bu yakısırdı zaten. (en ufak bi katkımız olduysa gurur duyarız)duyduguma gore nottingham a geri dönüyomussun.ordada aynı basarıları beklioz senden.premier ligde nottingham fırtınasına az kaldı..
Tebrıkler harıka olmus ınsallah senete cl dede basarılı olursun
12 Kasim 2006 norvec kupa finali
Norvec kupasini kazandik ozyyy19 kardesin destekleriyle bu kupayi ona armagan ediyoruz.
Sezonu iki kupayla bitirdik lig sonundaki puan durumu da soyle olustu.
Sampiyonlugu garantiledikten sonra gencleri denedim. son 6 macta 2 yenilgi 1 beraberlik aldik. Norvec ligi cok kolay geldi attigim gole ve averaja dikkat cekiyorum. Ligde her takima en az 3 gol attim. Kupada da finali 2. lig takimiyla oynadim. Boylece de anladim ki transfer politikasinda yanlis davranmisim. 18 milyon avroya alinabilecek en iyi oyunculari aldigimi dusunuyorum. Ama sampiyonlar ligi icin en az bir kaliteli takviye lazim. Ligin bu kadar kolay olacagini bilsem kadroyu biraz daha dar tutardim.
Bu sezonun ozetini SS lerle tamamliyorum.
Takimi basriya ulastiran taktik. 2-2-2-2-2 fatih terimin turk milli takimiyla uyguladigi taktik.
Bu taktikte butun oyuncular ozellikle de forvet hatti cok kaliteli olmali. Kanat hucumlari agirlikli oldugu icin gollerin cogunu forvetler atiyo ornekteki gibi.
Takimin ligde attigi 65 golun 42 sini iversen ve higuain atti. Ayrica bu ikisi ligdeki takimlarin hepsinden daha fazla gol atti. Gol kralligini da paylastilar. En yakin rakiplerinden 9 gol fazla.
Bir de bu taktikte duran toplari iyi kullanma imkaniniz varsa cok gol buluyorsunuz. Cunku benim bu taktikle oynadigim maclarda cok daha fazla korner ve faul oluyor. Iste bu da duran toplardan buldugum goller.
Korner organizasyonu cok iyi tabi iversende. 12 golun hepsini iversen on direkten atti veya on direkten asist yaparak attirdi.
Endirek serbest vuruslarda da iversen faktoru onemli hem atiyo hem attiriyo.
Direk vuruslar biraz daha az cunku taktik ayarlarinda serbest vuruslari hedefi en iyi hava topuna cikan adam yani iversen oluyo. direk vurustan atilan 4 gol iversenin cezali oldugu maclar olsa gerek..
Evet sevgili kariyer sever arkadaslar ilk sezon bitti. Kariyer baslangicim renkli olmustu gelecek sezon cok daha heyecanli ve renkli bir kariyer sizleri bekliyor.
Yayin ve Yapimda yorumlariyla emegi gecen herkese tesekkuru bir borc bilirim.
Nottingham Forest ta Bir sezon gecirdikten sonra tekrar bulusmak uzere hoscakalin yorumlariniza lutfen devam edin.
soz verdiğin gibi tum kupaları aldın helal olsun zaten rosenborgunda kalitesi ortada hediye edilen kupalarıda menejerlik kariyerlerim boyunca kazandıgım kupaların bas kosesine koycam.nottinghamdada aynı basarıyı beklios![]()
Helal olsun valla Özgür.Tebrikler..(:
Abi bana gecenin bu saatinde Rosenborg'la oyun kurdurucan.Helal olsun.Çok zevkliye benziyor.Ben de takımım kurayım.Bana yardımcı olursun takım kurmada.Tecrübelerinden yaralanmak isterim![]()
Helal be.Taktiğin ilk bakışta verimsiz gibi gözüküyor ama işlev önemli.
![]()
Vay be sımdı bu karıyere devam etmeyecekmısın
Ayipsin kardes. Sen oyunu kur parayi da iste hemen veriyo baskan parayi zaten.
En fazla 5-6 tane adam al kaliteli fazla oyuncuya gerek yok. zaten ligde de 2 non eu oynatabiliyon en fazla.
Valla ben bu taktigi cok yogun calismalar sonucu kurguladim. Ama deedigim gibi forvetler bitirici olmali kalce de iyi olmazsa yuzde 70 topla oynarken 4-0 mac kaydebiliyon. Ben nottingham da yasadim. O yuzden alt kume takimlarina bu taktigi tavsiye etmem. Roma ve Valencia dan sonra Rosenborg da da tuttu.Helal be.Taktiğin ilk bakışta verimsiz gibi gözüküyor ama işlev önemli.
![]()
Kariyere devam etmez olurmuyum yunus kardes. Nottingham da bi sezon ve farkli bir heyecan ardirdan havalar isininca tekrar kutuplardayiz. Bugun nottingham sezonunu bitirirsem yarin yine buradayim.Vay be sımdı bu karıyere devam etmeyecekmısın
BU ARADA NOTTINGHAM SEZONUNA BASLADIM. 3.SEZON ISYANKAR AGACLAR. KARIYERE DEVAM EDIYOM YALNIZ EN SON CEVAP BEN YAZDIGIM ICIN MESAJLAR BIRLESIYO ILK SAYFALARDA GOZUKMUYO.
IMZAMA TIKLAYARAK ULASABILIRSINIZ.
Iyı devam etmene sevındım bu karıyere
Tebrikler aga güzel bitirmişsin sezonu![]()
aga yeni sezonu beklemedeyiz ne zaman baslıo..ingilterede ligi bitirdin bizde geldik kombine aldık burdan..ayrıca bu norveç li hatunlarda baya iimiş bi ara onlarlada mangal yapalım...avrupada basarılı bi rosenborg beklioz..
Kardes senin kombine almana gerek yok zaten asistan menejersin unuttun mu..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
KUZEY KUTBUNDA FUTBOL ATESI --ROSENBIRG KARIYER--
------------------------2. SEZON ACILISI------------------------------------------------
Nottingham donusu ucakta
Jorgen: Ozgur sana su norvecli hosteslerden yapalim ne dersin bak cillop cillop..
Bu arada hostes gelir.
Hostes: Ozgur Bey buyrun her zamanki gibi duble efe raki limonlu soda. Basarilarinizi kutluyoruz. Ama size kirildim kutlamaya cagirmadiniz artik ozel bi kutlama isterim..
Ozgur: Saol canim....Yok abi bana bi hostes yeter de bizim ozyy19 a bi tane yapalim biz. Norvec geceleri soguk oluyo. Bi de bi gece 15 saat yanliz basina gecmez.
Jorgen: O kolay onu hallederiz. Eee ozgurum sezon basliyo valla biliyon artik avrupa da basarilar bekliyoz.
Ozgur: Baskanim sizi mahcup etmiycem.
Jorgen: Orasini bilemem gecen sezon cok kirildim ben sana..
Ozgur: Baskanim durumu bilyon ayip ediyosun valla. Sirf ben degil butun forum ugrasti adam aradi. Yok kimse gelmiyo buraya soguk diye.
Jorgen: Kocum senin isin adam getirmek ben niye gelmiyo diye sormuyom sana. Adam getir diyom. Sence bu seneki kadro yeterli mi.
Ozgur: Baskanim norvecte namaglup gol yemeden sampiyon oluruz. CL de de en az ceyrek final.
Jorgen: Olum dalga mi geciyon sen CL de gruplardan cik yeter.
Ozgur: Abi o zaman bu sezonu tatile gecireyim takim ben olmadan da cikar CL ye. Ben diyom ki sana defansa bi takviye ya da cok klas bi oyuncuyla belki kupayi getiririm norvece.
Jorgen: Tama ulan al sana bi daha acik cek para muhim deil. Ama yuksek profilli adam olsun. Genclere abilik etcek birini bul.
Ozgur: Saol abi bu defa pisman olmucan.`Adam kafayi yedi yuksek profil diye. Aythami yi begenmiyo ondan para vermiyo yoksa kaptim gul gibi defansi`
---------------------------------------------
Bu sezon boyle basladi arkadaslar. Adam yuksek profil diye tutturdu. Yoksa ben direk aythamiyle anlastiydim kabul etmiyo.
Simdi takimda kanat ve forvet problemim yok. Bu sene Roar Strand yok bi de defans da Corluka nin yaninda Risp CL yi kaldirirmi bilemiyom. Ben transfer calismalarina basladim. Su an Ponce Waldo, Jose Goncalves, Carl Medjani, Tomas Sivok, Alexey Yeremenko ve Mauro Zarate ile anlastim kontrat kabulunu ertelettim.
Ponce waldo iyi defans ama non eu sadece CL de oynatirim bu kadroda digerleri hepsi EU jose goncalves i de pek dusunmuyom cunku hearts daki kirasi bitince gelcek 2009 da. olme essegim olme.. Kararsiz kaldim ya bi yardim ediverin. Bunlarin hangini aliim. Carl Medjani de higuain in tavsiyesi ama pahali.Waldo daha iyi Zarateyi de kacirmak istediyom. Bi de yeni oyuncu onerileri de yazin. Yanliz maas butcesinde kisitlama var ezequiel garay tarzinda oyuncular olabilir yani ac karnina top oynucak CL kalitesinde topcular. Simdiden tesekkurler yorum ve onerileriniz icin..
zarate çok iyi oyuncu, şimdi açık oyundan baktım kaçırma derim
medjani de süper
ama ponce o mevkiye alabileceğin en iyi adam bence ama sadece cl de oynatırsann küser takıma
yeremenko yu alma kötü benm tavsielerim bunlar
eyvallah bilader zarate ye aklim kayiyo medjani ise iyi ama ponce waldo hem daha iyi hem de ucuz.
Benim zarate ya da ponce waldo dan birini almam lazim artik. Simdi oyundayim yeni adam bulamazsam ponce waldo yu alip norvec li bi kizla evlendirip norvec vatandasi yapacam baska care kalmadi.
valla bi an aklımdan cıktı asisitan menejer oldugum .. aga napayım bi nottinghama bi norvece gidioz kafam karıstı.. alkolü fazla kacırıom bu sıralar azaltmam lazım alzheimer olcam yoksa.. bi bakmısın kendimi bile unutmusum.. nese gecelim bunlarıda transferlere gelelim.. sen bu senede unut bence yuksek profilli futbolcuyu gecen sene ne kadar gelcek adam varsa hepsini soledim. onlar bile gelmemiş.senin yapcagın tek iş sırf baskanın gonlu olsun die bi tane 34-35 yasında yaslı kurt al takıma oynatmasanda olr.. bu arada gecen sene onerdiklerimden olan danimarkalı gravgaard ı rangers a aldım adam hem dc hem forvet oynuo aklın durur tam bi profesyonel almanı tavsiye ederim.. artık adama hostes mi ayarlarsın yoksa her gece mangal mı yaparsın bilmem. ama getirmeye calıs.bu arada bi isim onereyim sag kanatta roar abiyi kaybettin ta onun yerine bi isim .. shakhtar da srjna var adam klupten ayrılmak için can atıo deil norvece somaliye bile gider o adam hem klas bi isim sag kanadı toparlar.yalnız maliyeti biras yuksek ama olsun elimizde acık cek var