Kezman neden yalan?
Kezman neden yalan?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Fotomaç haberi yalan olduğuna göre Kezman'da yalan söylemiş oluyor otomatikman..
Neden bu kadar büyütldü anlamadım..(:
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Yani haber yalan diyorsunuz öyle mi?Yönetimin bu saatten sonra nasıl hareket edeceğini açıkçası kestiremiyorum..Appi ve Alex sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar ön eleme maçlarında(Ş.L),nasıl oyun kurulacak şablon ne olacak bilemiyorum..Sonuçta iyi kötü bu takım Alex'in beynine alışmıştı..Bence bikaç oyuncu hala şart..Halil süper olurdu hem gelecek hem de Avrupa için ama yönetim neden transfer etmiyor şaşırıyorum..Onlar gitsinler Deniz Barış'ın sözleşmesini birkaç yıl daha uzatsınlar..!!!!
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
HERŞEY KURANYİ İÇİN
Schalke'nin bırakmak istemediği golcü için Galatasaray'ın ısrarı sürüyor. Lincoln devrede, bonservis için de yeni bir sponsor bulundu.
10.07.2007
Lincoln ile menacerleri aynı
Aslan, Kevin Kuranyi’nin peşini bırakmıyor. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın isteği üzerine Alman Milli Takım formasını da giyen golcü için bir kez daha nabız yokladığı ve Schalke yönetiminden olumsuz cevap aldığı belirtildi. Ancak Kuranyi ile Lincoln’ün aynı menacerle çalıştığı, Brezilyalı yıldızın da eski takım arkadaşını ikna etmek için her gün telefonla kendisini aradığı öğrenildi.
Almanlar inat ediyor ama...
Schalke Onursal Başkanı Rehberg, İstanbul’da yaptığı açıklamada ‘Kuranyi bizim her şeyimiz. Onu kesinlikle satmayız. Zaten Kuranyi’nin fiyatı da yok’ sözlerini sarfetmişti. Buna rağmen Galatasaraylı yöneticilerin hevesi kırılmıyor. Yeni bir sponsor bulan Sarı-Kırmızılılar dev transferi bir an önce gerçekleştirmek için bütün imkanları seferber etmiş durumda.
şimdide bunu dıoLarama en azından fotomac deiL
ya arkadaşlar bu gazetelrin haberlerinin doğruluk payını etikliğini ve bu tarz şeylerini denetleyen bir kurum yok mu?
anelkada hava toplarına hakim teknik hızlı ve dripling yapabiliyordu inşallah sonları benzemez
Yönetim harıl harıl forvet ararken, Zico, 'İleri uçta oynayacak 7 oyuncum var. Eksik olan bir stoper ve bir sağbek' açıklamasında bulundu.
Şimşekleri çekecek
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, transfer konusunda yine yönetimle ters düştü. Daha önce yaptığı, “Deivid’in kalmasını istiyorum” açıklaması nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım tarafından uyarılan Brezilyalı hoca, dün Avusturya’ya giderken uçakta sarfettiği sözlerle bir kez daha şimşekleri üzerine çekecek gibi. Çünkü yöneticiler ünlü bir golcüyü kadroya katmak için çareler ararken, tecrübeli teknik adam, forvet oyuncusuna ihtiyacı olmadığını açıkladı.
‘Hepsinden memnunum’
İleri uçta yararlanabileceği 7 tane oyuncusu bulunduğunu ifade eden Zico, “Hepsinden memnunum. Edmar Souza hakkında da karar vereceğiz. Şu anda kadromuzda bir stoper ve bir sağbek eksik. Onun dışında bütün mevkilerde hazırız” derken, önümüzdeki sezon kaç forvetle oynayacakları sorusuna, şu yanıtı verdi: “Duruma göre değişecek. Bu, taktikten ve iki forvetten neyi anladığınıza bağlı. Tuncay, Alex, Kezman, Deivid atak oyuncusu mu sizce?”
‘Tuncay’ı arayacağız’
“O zaman 4 forvetle oynamışız biz. Niye bir iki isim üzerinde duruluyor. Bana göre Kezman çok fazla yalnız kalmadı ileride.” Tuncay’ın sadece hırsı ve mücadele ruhu değil, sahadaki futboluyla da unutulmaz, harika bir oyuncu olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, “Sembol bir oyuncu oldu. Bu yüzden yeri zor dolar. Onun eksikliğini mutlaka hissedeceğiz. Büyük futbolcu. Saha içinde o ruhu yakalarsak başarılı oluruz. Çalışarak yerini doldurabiliriz” diye konuştu.
‘İkisi de hazır olur’
İstanbul’da sabah akşam çalıştıklarını vurgulayan Zico, şunları söyledi: “Tatilden sonra futbolcuların fizik olarak kendilerini toparlaması için ilk hafta fizik kondisyon çalışması yaptık. Oyuncularım bana çok iyi yanıt verdi. Appiah dizindeki sakatlık, Alex tedavisi sürdüğünden aramızda değil ama ikisi de ligin ilk maçına yetişir. Ameliyattan çıkmış bir oyuncu (Appiah) konusunda tarih yorumu yapamazsınız ama inanıyorum ki, ikisi de hazır olacak.”
Daha yabancı transferi yaplıcağını sanmıyorum.Bazı gazetelerde Fatih Tekke haberini okudum bugün.Tekke gelirse güzel olur ama gerek yok bence Rusya'daki lejyonerimize.
Stoper olarak Bekir İrtegün,Yasin Çakmak gibi isimlerden birisini kadroya katabilirsek çok güzel olur diye düşünüyorum.
Zico sağ bekte istemiş.Kerim Zengin sağ bek için iyi alternatif.Ama uzun maratonda Kerim-Önder ikilsi zorlanır,burayada bir transfer lazım Zico'nun dediği gibi.
Deniz yeni sezon forması demişsin ama Kayseri geçen senede bu formyaı kullanmıyormuydu?
Aksam gazatesinde kuranyi ile gorusuyoruz dedi Adnan Sezgin ama alinacak olsaydi gizli yurutmezlermiydi ?
Atakan vverdıgın haber Fotomac ayrıca...
herşeyden önce bu takıma a sınıfında forvet lazım bu da adriano,ronaldo,zigiç vs. olmalı zicoyuda anlamıyorum nedir bu deivid aşkı!
Ordusaray
Başkan Şükrü Bodur; Uğur Erdoğan, Cihan Haspolatlı, Cihan Can ve Uğur Akdemir'e talip olduklarını açıkladı.
Türk Telekom Lig A ekiplerinden Orduspor'da, dün akşam imza şov yapıldı. Morbeyazlılar; teknik direktör Suat Kaya, yardımcıları Emrah Bayraktar, Cemal Gürsel Menteşe ve Volkan Kilimci ile Galatasaray'dan Uğur Akdemir, Uğur Erdoğan ve Cihan Can ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpte düzenlenen imza
törenine, Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
TRANSFERE DEVAM
İmza töreninin ardından konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, tek hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu belirterek, "Bu hedef doğrultusunda kadromuzu oluşturacağız. Teknik ekibimize güveniyoruz. Onların vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi. Teknik direktör Suat Kaya ise "Yıllardır Süper Lig hasreti çeken Orduspor, oluşturacağımız güçlü kadroyla hedefine varacak" diye konuştu.
Erhan ATASOY
Adnan sezgin ve özhan canaydın yıldız futblcu getircez dedi demekki siz duymadınız gs tv de kac defa verdiler bunu basına göre gölgede bırakacak tek isim saviola baska yıldızcıkarsa bilemem dogru su var adnan sezgin dedi yıldız getircez hatta yalanlama bile gelmedi
yav deniz sizde şu mehmet eren yokmu süper bir futbolcu yav bizi lig a'ya taşıyan adamdır belki bu sene milli takıma felan çağırılabilir. Çok hızlı oyuncu yav acayipte hırslı çok iyi bir transfer oldu Kayserispor için![]()
I'm back...
Vinicius iddiası!
Beşiktaş'ın Brezilya'nın Corinthians takımında oynayan genç oyuncu Marcus Vinicius ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
Vinicius'un menajeri Bernardo da Silva, Brezilya resmi haber ajansı Estadao'ya yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın Marcus'u resmen istediğini ve yazılı başvurunun elinde olduğunu savundu ve bu futbolcuyu hazırlık kampına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.
Corinthians Kulübü'nün, 22 yaşındaki Marcus ile 2007 yılı sonuna kadar sözleşmesi olduğunu kaydeden menajer Bernardo da Silva, anlaşmanın her an sonuçlanacağını, bu konuda bir problem yaşanmasının beklenmediğini belirtti.
Bu arada Brezilya gazeteleri, uzun süredir Kleberson'un peşinde olduğu bilinen Corinthians'ın Marcus için Beşiktaş ile bir takasa gidebileceğini yazdı. Kleberson konusunda FIFA'dan gelecek sonucu beklemeye başlayan Corinthians'ın, bu yüzden Marcus'un Beşiktaş'a transfer olmasını ağırdan aldığını savunan Futebol gazetesi, her şeyin bu hafta çözülebileceğine dikkat çekti.
Kaynak: Milliyet
Zigic yalanladi zaten resmi sitede fotomac hala Zigic diyor![]()
Yabancı futbolcu arayışını sürdüren Beşiktaş'ın transfer listesine giren son isim Marcelo Zalayeta oldu. Siyah beyazlılar, İtalya'nın Juventus Kulübü'nde forma giyen Uruguaylı santrforu renklerine bağlamak için harekete geçti.Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını yürüten futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot ile dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk, önceki akşam Zalayeta'nın menajerlerinden Batur Altıparmak ile bir araya gelerek, Uruguaylı futbolcunun transfer şartlarını görüştü.
Son söz Sağlam'ın
Yapılan görüşmeler sonucunda Zalayeta'nın fiyatının son derece uygun olduğu ve Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğu ortaya çıktı. Futbolcunun menajeriyle prensipte anlaşma sağlayan Kolot ve Berk daha sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşerek, "Zalayeta'nın şartları çok uygun. Siz de evet derseniz, alacağız" dediler. Sağlam'ın birkaç gün içinde vereceği karara göre siyah beyazlıların transfer rotası belirlenecek. Zalayeta'ya onay çıkmadığı taktirde listedeki diğer isimlerle temasa geçilecek.
Bonservisi Juve'de
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, 10 yıldır bonservisi Juventus'ta olan ve çeşitli takımlarda forma giyen Marcelo Zalayeta'nın çok iyi bir santrfor olduğunu belirterek, "Eskiden biz yabancı futbolcuların ayağına gidiyorduk, şimdi onlar bizim ayağımıza geliyor. Bu durum, Beşiktaş'ın uluslararası transfer piyasasında ne kadar saygın bir yeri olduğunu gösteriyor. Zalayeta, menajerleri aracılığıyla bize, Beşiktaş'a gelmek istediğini bildirdi. Kendisinin durumunu hocamıza anlattık. 2 gün içinde karar verecek, ondan sonra futbolcuyu alıp almayacağımız belli olacak. Zalayeta'nın forvetteki diğer oyuncularımız Bobo, Nobre ve Burak Yılmaz'la birlikte çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Doğum tarihi: 5 Aralık 1978 Ülkesi: Uruguay Boyu: 1.88 m Mevkii: Santrfor Oynadığı kulüpler: 1996 Danubio (32 maç, 12 gol), 1997 Penarol (32 maç, 13 gol) 1997 Juventus (85 maç, 12 gol), 1998-99 Empoli (Kiralık, 17 maç, 2 gol), 1999-2001 Sevilla (Kiralık, 50 maç, 10 gol), 2004 Perugia (Kiralık, 5 maç, gol yok). 2004-07 Juventus (54 maç, 8 gol) Başarıları: 4 İtalya Ligi Şampiyonluğu, 2 İtalya Süper Kupası, 1 Uruguay Ligi Şampiyonluğu, 1 Uruguay Lig Kupası, 1 Dünya Gençler İkinciliği"
Bence bu Kolot'un sözleri değil. Medya markaja aldı Kolot'u. Devamlı üfürüyorlar Kolot dedi şöyle, Kolot dedi böyle diye. Herşeyi ile yalan haber.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kezman teklifleri düşünmüyor bile
Fenerbahçe'de geçen sezon pek verimli olamasa bile, Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde attığı gollerle hem şampiyonlukta büyük pay sahibi olan hem de böylece taraftarın gözüne giren Mateja Kezman'dan Sarı-Lacivertliler'i gururladıracak sözler. Sezon bitimiyle birlikte İtalya'nın İnter ve Juventus, İspanya'nın Zaragoza ile Rusya'nın Spartak Moskova takımlarından transfer teklifleri aldığını açıklayan Sırp oyuncu, “Ancak Fenerbahçe'den ayrılmayı bir an bile düşünmedim” diye konuştu.
‘Yapacak işim var'
Bu nedenle tekliflerin hepsini geri çevirdiğini ifade eden Mateja Kezman şunları kaydetti: “Onlara şunu söyledim; ‘Fenerbahçe'de ve İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük takımında ve harika bir taraftar önünde oynuyorum. Fenerbahçe'nin büyük hedefleri var. Ben de bu hedeflere ulaşmak isteyen kadroda olmak istiyorum. Ayrıca Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor.' Bir kez daha yineliyorum; Burada çok mutluyum ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok.”
Kaynak : Fanatik
Adnan Polat: "Çeyrek finalin altı başarısızlıktır"
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat gelecek sezonki Galatasarayın başarı kriterlerini değerlendirdi. UEFA Kupasında çeyrek finalin altındaki altındaki sonuçların başarısızlık olduğunu belirten Polat, en büyük sıkıntılarının ise 5 maçlık ceza olduğunu söyledi.
Galatasaray TV’ye özel açıklamalarda bulunan Adnan Polat, idmanlara işlerinin yoğunluğundan dolayı gidemediği dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü, "Bütün idmanlara gelip izlemek için yanıp tutuşuyorum ama zamanım yok. Aldığımız futbolcuların takıma büyük güç katacağı ve katkı sağlayacağından eminim. Ama benim beklentim esas bu rekabette evvelki sene şampiyon olan takımımızın oyuncuları da burada. Onların çok büyük bir çıkış yakalayacağını düşünüyorum. Takım halinde Türk futbolunda hem seyir zevki yüksek hem de iyi neticeler alan bir Galatasaray seyrettirmeyi umuyoruz"
Adnan Polat yeni transferler ve beklentiler konusunda ise şunları söyledi: "Transferler gerçekleşirken en büyük teşekkürü Adnan Sezgin ile Haldun Üstünel’e etmek lazım. Çünkü aldığımız kararları uyguluma konusunda bir buçuk ay boyunca gece gündüz koşturdular. ben İkisini de kutluyorum. Hedeflediğimiz tüm transferleri gerçekleştirdiler. Beklentimiz yüksek ama şuan için bir şey söylemek erken. Bizim en büyük sıkıntımız liglere seyircisiz başlamak. Beş maç aldığımız ceza. Seyircisiz oynamamız bizim için çok büyük bir dezavantaj. Bu bize çok büyük bir sıkıntı yaratıyor. Çünkü Galatasaray taraftarı, Galatasaray’ın ruhudur, bizi canlı tutan, motive eden, koşturan, başarıya ulaştıran taraftarımızdır. Onlarsız futbolun pek tadı tuzu olmuyor. Gönlümüzden geçen bu beş hafta seyircisiz dönemde Ali Sami Yen’de çıkacağımız maça lider olarak çıkmayı arzu ederek her maçımıza çıkacağız. İnşallah bir araya geleceğimiz o günde çok güzel bir tablo oluşturacağız. Galatasaray takımı bir değişim içinde şuanda, bu değişim süreci de bir sezonda yapılamaz. Bunun bir süresi lazım bu süreçte iki, üç sezonluk bir süreç olarak kabul edilmeli. Bizim için UEFA Kupası’nda çeyrek finalin altındaki bir sonuç başarısızlıktır. En az çeyrek final ve üstünü hedefleyip düşünmemiz lazım. O anlamda mücadelemizi yapıyoruz. Başlarında da Feldkamp gibi çok tecrübeli bir hoca var. Ben kendisiyle geçtiğimiz dönemlerde de çalıştım, kendisini çok iyi tanıyorum"
Adnan Polat açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Kulüpteki kıpırdanmayı kamuoyu sadece yapılan transferlerle görebiliyor. Halbuki biz 1,5 seneden beri yönetimdeyiz. Ama geldiğimiz günden beri birçok icraatın içindeyiz. Biz geçtiğimiz yaz tüm tesisleri elden geçirdik. En azından basketbol salonumuzu yeniden yaptık. Kalamış’ta da eski olan binalar ve oradaki bir çok şey kalktı, yeni bir dizayn geldi. Evvelki gün akşam orada açılışımız vardı, formalarımızın tanıtımı yapıldı. Ben özellikle Celal Gürcan ve Tunca Hazinedaroğluna teşekkür etmek istiyorum. Bir Galatasaraylı olarak. Şuanda Kalamış Tesisleri’ne giden camiamızın üyelerinin hepsinin çok mutlu olduğunu görüyoruz. Galatasaray Adası uzun zamandan beri ciddi yatırımlar yapılarak, çok modern, çok fonksiyonel bir hale geldi. Galatasaray Adası’nda eskiden sıcak su yoktu sıcak suyundan arıtma suyuna kadar her şeyi imar yönetmeliğine uygun olarak yapıldı. Orası da çok şık bir yer oldu. Bu anlamda da Galatasaray Adası’nın hem kamuoyuna, hem Galatasaray camiasına çok güzel hizmetler vereceğini düşünüyorum.
Bunun dışında mali olarak ciddi çalışmalarımız var. 2006-2007 senesinden hiç bir borcumuz yok. Profesyonel takımımızın çok cüzi bir alacağı var. Onu da lig başlamadan zaten ödeyeceğiz. UEFA’daki tüm davalarımız sona erdi. Ribery davası hariç hepsini kazandık. Bir çoğununda borcunu ödedik.
Bizim için önemli olan konulardan bir tanesi de Seyrantepe’de yapılacak olan stadyum. Ağustos ayının içinde temeli atılır. Tabi onunda temelinin atılması, Galatasaray’a yeni bir soluk aldıracak. Güzel günler yakın. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm ekibimiz canını dişine takarak çalışıyor.
Galatasaray taraftarını benim kadar yakından tanıyan herhalde az insan vardır. Çünkü ben otuz seneden beri bu taraftarla beraber yaşadım. Tribündeki şarkılar gibi beraber ağladık beraber güldük. Son Fenerbahçe maçındaki olaylar bizi çok üzdü. Ben tüm taraftarlarımızı eleştirdim Galatasaray’a yakışmayan hareketler oldu. Ama beni en çok üzen hadise, o gün kapılardaki güvenlik görevlilerinin bazıları nasıl kontrol ettilerse bilemiyorum, bizim stadımıza belki de hayatında ilk defa gelen böyle ellişerli, yüzerli gruplar vardı. Bu gruplar kapalı tribünde, açık tribünde ve numaralı tribününe, ilk defa Ali Sami Yen‘e gelen kimin organize ettiğini bilemediğimiz gruplardı, içeri girer girmez koltukları, suları sahaya attılar.. Koltukları ve suları atanları çapulcu olarak adlandırdım, hala da çapulcu olarak adlandırıyorum. Bu tür eylemleri yapanları ben başka bir şekilde tanımlandıramıyorum"