Benim de önerilerim var. Bir çoğu zaten yazdıklarınız.
*Stadyum olayı güzel olur. Ama stattan daha önemlisi taraftar sesleri. Maç 0-0 gidiyo dk.70 Çarşı bağırıyo ''Kartal Gol Gol Gol!!!''. Harika olur.
*Transferi yönetim yapsın diyosunuz ama oyunun en büyük zevki bence transfer yapmak.Transferi biz yapmaya devam edelim.Üstelik yönetim 5 Milyonluk oyuncuyu 20 ye alır
*Bilet fiyatlarını ayarlayalım diosunuz ama hangi menajer bilet fiyatıya uğraşır ki!!!
*Dk başı kırmızı kart çıkıo. Bu düzeltilmeli.
*Saha kenarında bizim ikonumuz olması hoş olur.
*Maç içinde bi oyuncu hata yaptığında ikonun üzerine gelip sağ tıklayıp ona uyarıda bulunabılırız. Mesala bi adamı tutmakla görevlendirdiğimizde ''Adamını kaçırma!!'' diyebilmeliyiz.
*Kalecilerin topu almaması sürekli bizim oyuncularımızın vermesi son derece rezalet.Düzeltilmeli.
*Oyuncum sol çaprazdan gelio, içerde bi oyuncum bomboş atsa kesin gol ama çaprazdaki oyuncum 10 toptan dokuzunu kendi vuruyo. Golden edio. Tmm oyuncularda cimrilik vardır ama 1 olur 2 olur!!
* Oyuncularımın sakatlanmaması kondusyonunun düzelmesi için rotasyon sistemini uyguluyorum. Oyuncu ben 'A' takımı oyuncusuyum dıo antremanlara gelmio. Ve ben bunu engelleyemiyorum. Bu bazen aynı anda takımın yarısında oluyo.Normal şartlarda o oyuncu takımdan kovulur.Ama doru duzgun ceza bıle veremıoruz.
*Medya ile ilişkiler geliştirilmeli. Başkanla takım hakkında konuşma yapılabilmeli
*Türkçe dil gelirse manyak olur.
* Oyuncuların değerleri daha gerçekçi olmalı. Gökhan Zan ın penaltı 17 top kapma 7
*Takımımla kupalar kazanıyorum. Oyuncularım şov yapıo ama bi türlü satamıyorum. İlgilenen bile yok. İlgilenen de oyuncunun değeri fiyatı istediğimizde bile kabul etmio.
*Menüde muzik hoş olur.
*Bence 3D çok ıyı olmaz.3D yapacaklarsa gerçekten çok kaliteli olması lazım.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.