Başarılar.Ligde ilk 5 i zorlarsın![]()
![]()
![]()
Başarılar.Ligde ilk 5 i zorlarsın![]()
![]()
![]()
Hazırlık Kampı
Değerlendirmeye gelirsek; hepsini baş antrenöre oynattım. O yüzden oyuncuların performansı dışında bir bilgim yok.
Göze Girenler:
Kerem Şeras
Kerlon
Necati Ateş
Ümit Karan
Gözden Düşenler:
Song
Hasan Kabze
Hasan Şaş
![]()
göze girenler kaliteli isimler(:
Evet bence Songun yerıne bırını al
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Song'u kesinlikle satma.Sana çok faydası dokunacak..
Dogru ılk sezon ben satmadım ama 2.sezon Sevılla ılgılenınce benle kontrat yapmadı
Bence ilk sezon Türkiye kupasını albilirsin ancak Fb sana şampiyonluğu bırakmaz gibime geliy çünkü gebnçlere yönelmişsin biraz başarılar yinede bütün kupaları toplarsın inşallah.
Vay kimleri görüyorum.Sen depresyonda değilmiydin olum
.Şaka bir yana transferler çok güzel bana göre.Kerem Şeras çok iyi bir oyuncu ön liberoyu kaldırır
.Hasan Kabzeyi heme gönder.Takımda boşuna yer kaplıyor.Songun yerine de birisin alcakmışsın zaten.Mondragaonu takımda tutcaksın sanırım.Enyeamayı düşünebilirdin orda
.Başarılar kardeşim
![]()
Süper Kupa Galatasaray'ın[Zafer Şarkıları Bölüm 1]
Eksikler: Necati Ateş(Skt)
Dk. 13: Kerem Şeras'ın nefis pasıyla Ümit Karan kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve köşeye yerden bir plase, 1-0.
Dk. 37: Kerlon, ceza sahası çizgisinin hemen gerisinden vurmaya kalkıyor. Ve Fahri Tatan Kerlon'a kayıyor. Fahri; sarı kart. Frikiği Kerlon kullanıyor ve gol oluyor, 2-0.
Dk. 56: Delgado'nun köşe vuruşu ve Mehmet Sedef'in kafası, 2-1.
Maçın Adamı: Song
![]()
Sezona kupayla başlamışsın Ömer,tebrik ederim
Evet bende yolladım Songu
süper kupayıda almışın tebrikler dilerim(:
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Rovanş Maçı
Redstar-Salzburg: 1-0
Böylelikle 3. Önelemedeki rakibimiz Red Star oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serdar Taşçı Galatasaray'da
TSL ekiplerinden Galatasaray, Stuttgart'ın gurbetçi oyuncusu Serdar Taşçı'yı renklerine bağladığını duyurdu. Galatasaray yöneticileri yaptığı açıklamada; transfer ücretinin 5 MN Avro olduğunu duyurdu.
Serdar iyi transfer.Devam et Ömer..(:
Ömer başarılar.Favorimsin.![]()
Basarılar serdar tascı cok ıyı
bencede iyi bir transfer yapmissin
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
TSL 1. Hafta;
Kayserispor-Galatasaray: 0-1
Eksikler: Necati Ateş, Arda Turan(Skt), Orhan Ak(Ceza)
Dk 12: Hasan Şaş'ın soldan nefis ortasına, Ümit Karan uçarak kafa vuruyor ve kaleci yerinde sayıklıyor, 0-1.
Maçın Adamı: Song
Yorum: Bizim için çok zor bir maçtı. Hani derler ya; "İlk maçlar her zaman zor geçer." ben de bu lafa tamamıyle katılıyorum. Çünkü; o erken gol olmasaydı, belki de maçı kaybetmiştik ki maçta o golden sonra atak yapmamız imkansızdı. Kayseri var gücüyle saldırıyordu ki savunmamız etten duvar örüp, Kayseri'nin hücum hattına geçit vermedi.
Aferim Ömer iyi başlamışsın lige![]()
Song Lens'e Transfer Oldu.
Arap saçına dönen transfer sonunda gerçekleşti. Song yaptığı açıklamada: " Eski klübümde mutlu değildim. Bir de eşimin İstanbul'dan ayrılmak istemesi bu transferin önünü açtı." dedi. Transferin bedeline gelince Lens yöneticileri transferin 1.2 MN Avro olduğunu belirtti. Oyuncuya bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
Bayan Song'a tesüf ederim.İstanbul gibi güzel bir şehrin ne kötülüğünü görmüşki ayrılmak istiyor yahu.
Bu da kariyerin bir parçası.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme 1. Maçı
Red Star-Galatasaray: 1-2
Eksikler: Necati Ateş, Arda Turan(Skt)
Dk 9: Ailton'a giden pasa Garay ve Mondragon koştu. Garay'ın yetersiz müdahalesinde top bir anda Kronaveter'e geldi ve güzel bir aşırtma attı, 1-0.
Dk 44: Kerlon'un Hakan'a nefis arapası ve kralın bitirişi vuruşu, 1-1.
Dk 47: Kerlon'un frikiğini kaleci çıkarıyor ve top Cardenas'a geliyor, Cardenas'ın pası ve Ümit Karan'ın vuruşu, 1-2.
Maçın Adamı: Rok Kronaveter
Yorum: Çok zor bir maçtı. Red Star, tahminimden de dişli çıktı. Erken golü de yeyince tamamıyla maç zor girmişti. Üstüne üstün Chico da oyundan atılınca umutlarımız bitmişti. Taa ki kral sahneye çıkana kadar. Bu golle adeta maça tekrar ortak olduk ve maçı kazanmayı bildik.
tebrikler öle ve ya böle yenmişsin
Güzel başlamışsın CL'ye.