kaLkıo kaLkıo Originally Posted by blackeagle3992 Ne Avcıları Aygün bizim burdan araba yok oraya atısaLandakı bp'nin ordan kaLkıo awcıLara atısaLanada yuruyerek 10 dk da gıdersın
Originally Posted by Atakan38 kaLkıo kaLkıo atısaLandakı bp'nin ordan kaLkıo awcıLara atısaLanada yuruyerek 10 dk da gıdersın 10 dk değil 5 dk bp bizim oraya.Sen nerden biliyorsun bizim oraları.Bir kere gitmiştim avcılara 76o otobüsü ile bi saatten aşağı değil.
Originally Posted by blackeagle3992 10 dk değil 5 dk bp bizim oraya.Sen nerden biliyorsun bizim oraları.Bir kere gitmiştim avcılara 76o otobüsü ile bi saatten aşağı değil. ben nerden bıLıorum sızın oraLarı cunku bende sızın oraLarda oturuorum sondurakta bıLırım o otobusu butun turkıyeyı doLastırıo edırne ıL sınırını faLan gormustum ben
Originally Posted by blackeagle3992 10 dk değil 5 dk bp bizim oraya.Sen nerden biliyorsun bizim oraları.Bir kere gitmiştim avcılara 76o otobüsü ile bi saatten aşağı değil. Olsun.Azmış işte.1 saat çok mu ? Avcılar olmazsa gelmem.
Forum Rules