Taktik süper işliyor, ilk sezon Fenerbahçe ile 3 kupa aldım: TURKCELL SüperLig, FORTIS Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa.

Bu sezon lige bomba gibi başladım, 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberlikle lider konumdayım. Şampiyonlar Ligi'nde de durumum iyi, Arsenal gibi bir devi yendim.

Eddie Johnson'ın sakatlığından dolayı pivot santrafor arayışına girdim, Nikola Zigiç ve Alan Smith ile her konuda anlaştım, fakat kontenjanda boşluk olmamasından dolayı iki transfer de suya düştü. Eddie'yi de bir türlü gönderemedim, 3 ay daha sakat, ara transferde göndermeyi düşünüyorum bir şekilde. Pivot santrafor sıkıntımı çözmek için Gökhan Ünal ile görüştüm ama fiyatta anlaşamayınca, Azar Karadas isimli Türk pasaportuna sahip Norveçli bir santrafor ile anlaştım, jumping ve heading 18, gerçekten süper bir oyuncu, herkese öneririm. Bir de Türk pasaportu olan Rafael Marques'i kiraladım V.Manisaspor'dan, iki pivot santraforum var şu an hali hazırda, ikisinden de çok memnunum.

Azar Karadas'ın istatistikleri: 13 maç 8 gol 3 asist 4 maçın adamı, 7.79 ortalama
Rafael Marques'in istatistikleri: 3 maç 4 gol 3 asist 2 maçın adamı, 7.29 ortalama