Benim de Kuyt hiç gol atamamıştı bu son maça kadar hatta yedekti rakip teknik direktör maçtan önce Kuyt durdurulmalı diyor.![]()
Benim de Kuyt hiç gol atamamıştı bu son maça kadar hatta yedekti rakip teknik direktör maçtan önce Kuyt durdurulmalı diyor.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Chelsea'nin önünde kimse duramıyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kuyt'a laf yok..
Muhammet şampiyon.Haberiniz olsun..(:
daha ligin basi hic birsey belli olmaz ama su an liverpool digerlerine gore biraz geride favorim olarak
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Beni destekleyenler yakında gerçek Liverpool'u görecek. Tarık Kuyt Yüzyılın ??![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
evet sana katiliyorum gago
ben yeni takip etmeye başladım çok iyi bir kariyer olacak hepinizi başarılar chelsea şu anlık iyi gidiyor..
Her ne olursa olsun LİVERPOOL ŞAMPİYON!!! Ne de olsa You'll Never Walk Alone!
Dönüş bayaa gecikecek![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sessiz ve derinden Manu geliyor..![]()
Chelsea süper gidiyor valla helal olsun Murat abiyeDiğer 2 sonuç da güzel
Yenmekten sıkıldım desem inanırmısınız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Önüne gelene 5![]()
Çok ii gidiyorsun Murat Abi.
Arsenal neden yok ?
evt ya adam dogru diyo ben chelsea nin berabere kadigini hatirlamiyom
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
harikasın murat abi..
(birde hayırlı olsun..)