Sayfa 340 / 439 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390 ... SonSon
10,171 ile 10,200 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tamam haklısın kardeş tüpçü lafı sinir anında söylenmiş bir laf o 40m euro Beşiktaşa faydası dokunmadıysa o para çöpe gittiyse beni ilgilendirmez ayrıca.

Nasıl Beşiktaş'a faydası dokunmadı ya.Futbolcuların maaşlarını sürekli cebinden verdi.Çeşitli borçlar ödendi.Öyle ya da böyle Yıldırım Demirören'in cebinden 40 Milyon € kulübün kasasına girmiştir.Bu da aslında yönetimin başarısızlığına işarettir.İyi bir Başkan asla cebinden para vermez.Çünkü kulüp kendi kendini yönetir.Bir projeye 5 yatırılır 10 alınır.Bir futbolcu 1 e alınır 5 e satılır.Böyle kulüp yönetilir.Ama Demirören'in emeklerine nankörlük ile karşılık vermeyelim.Başarısızlıgı eleştirirken kendimizi küçük düşürmeyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kayserispor nasıl satmıyorsa Schalkede Satmaz

o hiç belli olmaz işte bekleyp görmek lazm ben schalke kuranyiyi bırakr demiorm ama kuranyi baskı yaparsa işler degişr lincoln transferide böyle oldu
    en iyisi bekleyp görmek

3. Default

Hangi fulbolcuyu 1e aldı 5e sattı söyle bakim bana rüştü ye 1.8 milyon $ vermsini biliyo hakan arıkan ondan 10 kat iyi bi kaleci ondan sora bizi fenere madara etti gazetelerde manşetler çıktı ''Yinemi Fenerbahçe eskisi'' ''Beşiktaşta Fenerbahçeli oluyor'' vs.... utançtan 2 gün işe gidemedim 3. gün bile dalga geçtiler bir gün herkez fenerli olucak demiştik dediler ... ((

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu hıncal ne zaman güzel sey yazacak

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46977

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu hıncal ne zaman güzel sey yazacak

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46977
    naparsn Emrah abi adam öyle ilgil çekyo

lincoln hem brezilya hem alman milli takımına seçildi..skatlıgından dolayı çkarıldı brazil kadrosndan yoksa suanda copa amerikadaydı

yav merak ediyorm hıncal efendi ne zmn bişeyden memnun olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Blood_BJK View Post
    Hangi fulbolcuyu 1e aldı 5e sattı söyle bakim bana rüştü ye 1.8 milyon $ vermsini biliyo hakan arıkan ondan 10 kat iyi bi kaleci ondan sora bizi fenere madara etti gazetelerde manşetler çıktı ''Yinemi Fenerbahçe eskisi'' ''Beşiktaşta Fenerbahçeli oluyor'' vs.... utançtan 2 gün işe gidemedim 3. gün bile dalga geçtiler bir gün herkez fenerli olucak demiştik dediler ... ((
    Ne madarası Beşiktaş'lılıktan utanıyosan hiç tutma bu camianın sızın gibilere ihtiyacı yok.Sen Reha Muhtar'ın Mahmut Uslu'ya yazdıgı yazıyı bi oku ondan sonra gel yorumunu yap.Biz Beşiktaş'ı sampıyonluk için sevmedık biz takımımızın kotu gununde yanındayız.Yıldız için sampiyonluk için takımını destekliyceksen kombine alcaksan hiç destekleme.Onlar Tumer'i aldılar utandılarmı artık alısın.Profosyeneller olur böyle transferler.Rüştü'ye verilen parayıda cok goruyosan işte cevabı:Runje de Bjk'den 300 - 400 bin Euro zam istemişti. Çıkan toplam maliyete baktığımızda 3 yıl içinde Runje'ye 6 milyon Euro ödeyecektik. Rüştü'ye ise 4.5 Milyon Euro vereceğiz. Yabancı kontenjanımız da boş kalmış oldu.Ayrıca Rüştü Runje'den bin kat iyi bi kalecidir.Runje'ye kaleci bile demem ben öyle sacma sapan golleri amatörler bile yemez.1mn £ sattıgımıza dua edelim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sakin beyler..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tmm arkadaslar sakin konusmaları okdum ikinznde haklı oldugu yerler var ama sonuç olarak
    Bjk tartısılmaz Bjk nın ölüsü her sene şampiyonluga oynar bu yılda yine çekişmeli bi lig izleyecegiz bnda Bjk nında payı büüyk olacaktr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben kaç yıldır bu takımın arkasındayım Beşiktaşlılığıda,Beşiktaşlı duruşunu da çok iyi bilirim ama bazıları insanların duygularıyla oynuyor.Koskoca Beşiktaşın son 12 yılda 1 şampiyonluğu var ne demek bu Beşiktaşı yönetenlerin suçu değil de ne Beşiktaşın forması 2.liğe oynar zaten adam gelmiş 2.lik başarı diyor bu başarı ise ben böyle bir başarı istemiyorum.Biz tepki göstermedikçe Beşiktaşımızı kullanmaya devam ediyorlar her yıl Türkiye Kupasını alıp bizi uyutmaya devam ediyorlar.Bu cefakar taraftar daha ne yapsın bu takım için söyler misin?
    Tigana ile 2.lik bencede basarı.Birde yeni bir kadro kurduk 2 kupa bencede gayet iyi.12 yıl sabretmissin biraz daha sabret.Biz yönetimi sevdigimizden sabretmiyoruz hersey Beşiktaşımız için.Biraz daha sabredin güzel günler bizi bekliyor.Ayrıca Sevinmek İçin Sevmedik !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

marcelinho almanyaya geri döndükten sonra Ts de oynadıgı mevkide daha önce hiç oynamadıgını söyledi marcelinhonun form düşüklügü Ziya hocanın hatasıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sitenin 3/4ü benim gibi düşünüyor..Yeter Artık !
    tmm gago ortamı germe..bekleyelm görelm belkide kayseri bu yıl ilk 3 e oynayacak ve gökhanla topuz takmda kalmak istyecekler bilemeyz

Fener Cassano'yu kiralıyor
    F.Bahçe, Zico'nun ara transferde de istediği Cassano için Real Madrid'in kapısını çaldı. Ronaldo'nun sponsorunun sorun çıkarmasıyla bu transferde mutlu sona ulaşamayan sarı-lacivertliler, İtalyan Cassano'yu kiralamak için harekete geçtiler

Fenerbahçe, Real Madrid'in satmayı planladığı Antonio Cassano'yu kiralamak için harekete geçti. İspanyol kulübünün başkanı Ramon Calderon da tribalfootball. com'a yaptığı açıklamada "Fenerbahçeli yöneticiler, Cassano'yu kiralamak için bize başvurdular" dedi. Real'de geçen sezon sadece 5 maç oynayıp 1 gol atabilen İtalyan yıldız Cassano gözden düştüğü için mutsuz.

Roberto Carlos ile çok iyi arkadaş olan Cassano da "Carlos bana İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi çok övdü. Şartlarda anlaşırsam Fenerbahçe'ye gelebilirim" dedi. Daha önce Adriano ve Ronaldo gibi dünyanın en büyük forvetleri ile görüşen Fenerbahçe, bu futbolcuların sponsorlarının sorun çıkarması nedeniyle transferde mutlu sona ulaşamayınca Cassano'yu bir yıllığına kiralama kararı aldı.

FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaynak Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Kayserispor:Neden Satmıyoruz?

http://www.youtube.com/watch?v=xXMet5j-yOg
    Ne yapabiliriz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Default Kanarya ‘Topuz’u indirdi!

Kayseri Başkanı Mamur’u koltuğundan eden transfer harekatında zafer Kanarya’nın oldu. Mehmet Topuz’un transferi 22 Temmuz seçimlerinden sonra açıklanacak
    SAĞ kanatta büyük sıkıntı yaşayan ve aylardır Mehmet Topuz’un peşinden koşan Fenerbahçe büyük bir iş daha başardı. Transferin genç yıldızı Mehmet Topuz ile haftalar önce anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Kayserispor’u da 5 milyon euro+2 futbolcu karşılığında sonunda ikna etti. Sarı-kırmızılı takıma Deivid, Edmar de Souza ve genç Olcan’dan ikisi verilebilir. Kanarya’nın transferi Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin sayesinde bitirdiği öğrenildi. Ancak İstanbul’da bile “Ne Topuz’u ne de Gökhan Ünal’ı satmayacağız!” diye bilboardlara yazı yazdıran Kulüp Başkanı Recep Mamur istifa kararı aldı. Mamur, “Kayseri kalesine bile pankart astık. Sözümü yiyemem. O zaman istifa ederim” dedi. Transfer ve istifa kararı, seçimlere etki etmemesi için 22 Temmuz’dan sonra açıklanacak.

Kaynak;Fotospor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Default Kanarya ‘Topuz’u indirdi!

Kayseri Başkanı Mamur’u koltuğundan eden transfer harekatında zafer Kanarya’nın oldu. Mehmet Topuz’un transferi 22 Temmuz seçimlerinden sonra açıklanacak
    SAĞ kanatta büyük sıkıntı yaşayan ve aylardır Mehmet Topuz’un peşinden koşan Fenerbahçe büyük bir iş daha başardı. Transferin genç yıldızı Mehmet Topuz ile haftalar önce anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Kayserispor’u da 5 milyon euro+2 futbolcu karşılığında sonunda ikna etti. Sarı-kırmızılı takıma Deivid, Edmar de Souza ve genç Olcan’dan ikisi verilebilir. Kanarya’nın transferi Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin sayesinde bitirdiği öğrenildi. Ancak İstanbul’da bile “Ne Topuz’u ne de Gökhan Ünal’ı satmayacağız!” diye bilboardlara yazı yazdıran Kulüp Başkanı Recep Mamur istifa kararı aldı. Mamur, “Kayseri kalesine bile pankart astık. Sözümü yiyemem. O zaman istifa ederim” dedi. Transfer ve istifa kararı, seçimlere etki etmemesi için 22 Temmuz’dan sonra açıklanacak.

Kaynak;Fotospor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Default Gomes in Gözü Galatasaray da

Cim-Bomlu yöneticilerle sürekli görüştüğünü belirten Gomes, “Carlos ve Lincoln’ün İstanbul’a gitmesi beni de kamçıladı” dedi
    Galatasaray’In transfer listesinde adı geçen ve sürekli temas halinde oldukları Nuno Gomes, gözünün Türkiye’de olduğunu itiraf etti. Portekizli yıldız Galatasaray’ın 2003 yılından beri kendisini istediğini söyledi. Benficalı yıldız “Galatasaray’da oynamaya şimdi can atıyorum. Umarım bu isteğim gerçeğe dönüşür” dedi. Gomes “ İstanbul’a gelmekten korkuyordum. Şimdi ise görüşüm değişti. 2003 yılından beri Türkiye hakkındaki düşencelerimde yanıldığı anladım. Roberto Carlos ve Lincol’ün İstanbul’a gitmesi benide kamçıladı. Kendi kendime düşünüyorum ve şunu açıklıkla söyleyebilirim. Ben artık Galatasaray’a gelmeye hazırım. Şu anda topu İstanbul ekibine bıraktım. Almak istiyorlarsa buyursunlar gelsinler” diye konuştu.

Kaynak; Fotospor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Default Stoper Zan Altinda

Beşiktaş’ta stoper transferi Gökhan Zan’a bağlı. İddialara göre Arsenal’a gitmek isteyen Gökhan kalırsa Kartal, 2 yabancı hakkından birini stoperden yana kullanmayıp bu mevki için Türk futbolcu bakacak
    BEŞİKTAŞ’IN milli stoperi Gökhan Zan’ın Arsenal’a gidip gitmemesi siyah-beyazlıların transfer politikasını belirleyecek. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, yaklaşık 1 yıldır Ada’ya gitmek isteyen ve sürekli olarak Arsenal’la görüşen Gökhan eğer, İngiliz kulübüyle anlaşırsa Beşiktaş, transfer edeceği 2 yabancı hakkından birini stoper mevkiinden yana kullanmayacak. İddialara göre Beşiktaş, 2 yabancı hakkını da forvetten yana kullanacak veya bir orta saha oyuncusu alacak. TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam’ın ise, bu mevki için Kayserispor’dan eski öğrencisi olan Aydın’ın ismini yönetime verdiği öne sürüldü. Gökhan Zan’ın kararını önümüzdeki günlerde vereceği siyah-beyazlı yönetimin de buna göre hareket edeceği ortaya çıktı. İddialara göre; Beşiktaş, Aydın için kulübüyle temas kuracak ve başka Türk oyuncularla da görüşülerek alternatifler yaratılacak. Ertuğrul Sağlam’ın stoper için daha çok genç oyuncuları tercih ettiği bildirildi.BEŞİKTAŞ’IN Türk stoperle anlaşması halinde ise Beşiktaş’ın 2 yabancı transferini de forvet hattında kullanabileceği ya da gole yakın oynayabilen çok iyi bir orta saha oyuncusu arayabileceği öne sürüldü. Yönetimin bu kararının altında ülkesi Brezilya’da başarısız bir ameliyat geçiren Nobre’nin müzmin sakatlığının yattığı öğrenildi. Yönetimin endişesinin diğer bir sebebi ise Brezilyalı forvet Bobo. Golcü futbolcu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki sakatlığını tam olarak üzerinden atamadı.

Kaynak;Fotospor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Default Martinez KAVGASI

Trabzonspor’un prensipte anlaştığı Martinez’e Galatasaray’ın son anda transfer teklifi yapması 2 kulübü karşı karşıya getirdi

FEDERASYON’UN 6+1 kararından sonra rahatlayan Trabzonspor prensip anlaşmasına vardığı Sakaryaspor kalecisi Martinez’e dün Galatasaray’ın da talip olması ortalığı karıştırdı. Kolombiyalı kaleciyle tam imzaya oturmaya hazırlanan bordo-mavili yöneticiler Galatasaray’ın teklifi karşısında şoke oldular. Galatasaray’ın teklifinin centilmenliği yakışmadığını söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler, “Her konuda anlaştığımız kalecinin aklını çelmek, dürüstlük değil. Galatasaraylılar bunu bizi zarar ettirmek için yapıyorlar. Kendilerini uyarıyoruz. Bu tip oyunların kimseye faydası olmamıştır. Bizimle uğraşmayı bıraksınlar” diye konuştular.

Kaynak;Fotospor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

`Lincoln için Aslan`a giderim`

Lincoln Galatasaray'a gelene kadar İstanbul'u aklından bile geçirmeyen Kuranyi, bu flaş gelişme sonrası Cim Bom'a yeşil ışık yaktı.

11.07.2007

FANATİK perde arkasını araladı

“Kuranyi bizim herşeyimiz. O’nu kesinlikle satmayız. Zaten bir fiyatı da yok...” Schalke Onursal Başkanı Rehberg böyle söylüyor, ancak yaşananlara bakılırsa, Alman Kulübü’nün Brezilya asıllı yıldızı kadrosunda tutması bir hayli zor. Çünkü Galatasaray-Kuranyi flörtünün perde arkasında; Cim Bom’un transfer atağından çok, Alman Milli Takımı’nın golcüsünün Lincoln ile arasındaki yakınlık var. İşte FANATİK farkıyla son günlere damgasını vuran flaş gelişmelerin ayrıntısı: Geçen sezon bitimine kadar Schalke’den ayrılmayı aklının köşesinden bile geçirmeyen Kuranyi, gerek saha içi gerekse saha dışındaki en yakın dostu olan Lincoln’ün Aslan’a gelmesiyle birlikte fikir değiştirir. Artık Schalke onun için vazgeçilmez değildir.

Schalke pes ederse iş tamam!

Basının önüne çıkıp, “Lincoln gibi bir değeri kaybettik. Başarı istiyorsa, en az onun kalitesinde bir adam alınmalı” diyerek yönetimin transfer politikasını eleştirir ve Schalke Yönetimi’ne de ilk ayrılık mesajını böylece iletir. Daha sonra aynı zamanda Lincoln’ün de menaceri olan Roger Widman ile görüşür ve yine Lincoln ile birlikte oynamak istediğini bildirir. Sözleşmesinin 2010’a kadar sürdüğünü hatırlatan Widman, buna rağmen Alman Kulübü’ne durum hakkında bilgi verir. Galatasaray, tüm bu gelişmelerden sonra Kuranyi ile temasa geçer. Çünkü Schalke fena halde köşeye sıkışmıştır. Üstelik parasal konu da sponsor bularak aşılmıştır. Mutlu son için artık Schalke’nin pes etmesi yeterli...

Kaynak:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bu adamlar nasıl uyduruyolar.Yemin ederim bu hikayeye hayran kaldım Bu kadar mı güzel senaryo yazılır

Hayır Ne alaka 22 temmuzla tamam 22 temmuzda seçimler var M.Topuz'la ne alaka seçimler Bu trasnfer seçimlere mi etki edicek o derece büyük mü yani

Bunlar gazeteciliği bıraksın senaryocu olsunlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şok Şok Şok Mehmet Topuz Transfer Oldu Seçimler 1 Hafta İleri Alındı..!

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

abi her kafadan bi ses cikiyor kimi alcaz bakalim hala bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kartal'ın Bombası Kuffour

Beşiktaş'ın; Bayern Münih'te toplam 10 sezon geçirdikten sonra kariyerine İtalya'da devam eden Samuel Osei Kuffour'un peşinde olduğu iddia edildi.
    11.07.2007

İtalya basını yazıyor
    Hyypia, Helgeura, Christanval, Marchall, Yepes, Boumsong ve Navarro girişimlerinden sonuç alamayan Beşiktaş’ın; Bayern Münih’te toplam 10 sezon geçirdikten sonra kariyerine İtalya’da devam eden Samuel Osei Kuffour’un peşinde olduğu iddia edildi. Çizme basını; bonservisi Roma’da olan ve geçtiğimiz sezon Livorno’da kiralık olarak forma giyen Ganalı yıldıza, Kara Kartal’ın sürpriz bir teklif yaptığını ileri sürdü. Yunanistan’ın Panathinaikos takımının da ilgilendiği 31 yaşındaki savunma oyuncusunun piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Evren ALANLI

Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sitenin 3/4ü benim gibi düşünüyor..Yeter Artık !
    sana neki istediğim kadar koyarım burası anadolu kulübü yeri istersen yukarıda fotosporun haberine bir bak sonra konuş istersem 50 kez koyarım sana ne?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    adamlar konuşma yapmış bende koydum herkes kendi takımına baksın ben 50 kez konuşma yapsın 50sini koyarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasarayda araya girmiş tsnin işi zorlaştı ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kuranyi haberleri uydurma bence

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kaynak:Fotospor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post

Kaynak;Fotospor
    Ben inandım sizi bilemem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaştan stoper alıcaz açıklaması gelince basın hemen harekete geçti Kuffour alınabilir bence

Mesaj Yetkileri