Sayfa 341 / 439 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391 ... SonSon
10,201 ile 10,230 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    anadolu kulübü yeri istersen
    Burası Tranfer yeri unuttun galiba ?? sen satmıyoruz videosu koyduğun sürce bende kayserinin istanbulda aldığı skorları koycam hadi bakalım hodri meydan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    gökhanla topuz takmda kalmak istyecekler bilemeyz
    Bu ikisi gitmek istiyor bunu kendileri bile sölediler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fener Cassano'yu kiralıyor
    F.Bahçe, Zico'nun ara transferde de istediği Cassano için Real Madrid'in kapısını çaldı. Ronaldo'nun sponsorunun sorun çıkarmasıyla bu transferde mutlu sona ulaşamayan sarı-lacivertliler, İtalyan Cassano'yu kiralamak için harekete geçtiler

Fenerbahçe, Real Madrid'in satmayı planladığı Antonio Cassano'yu kiralamak için harekete geçti. İspanyol kulübünün başkanı Ramon Calderon da tribalfootball. com'a yaptığı açıklamada "Fenerbahçeli yöneticiler, Cassano'yu kiralamak için bize başvurdular" dedi. Real'de geçen sezon sadece 5 maç oynayıp 1 gol atabilen İtalyan yıldız Cassano gözden düştüğü için mutsuz.

Roberto Carlos ile çok iyi arkadaş olan Cassano da "Carlos bana İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi çok övdü. Şartlarda anlaşırsam Fenerbahçe'ye gelebilirim" dedi. Daha önce Adriano ve Ronaldo gibi dünyanın en büyük forvetleri ile görüşen Fenerbahçe, bu futbolcuların sponsorlarının sorun çıkarması nedeniyle transferde mutlu sona ulaşamayınca Cassano'yu bir yıllığına kiralama kararı aldı.

FotoMaç
    haydaa... cassano nerden çıktı yav
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sekocan View Post
    ya bu adamlar nasıl uyduruyolar.Yemin ederim bu hikayeye hayran kaldım Bu kadar mı güzel senaryo yazılır

Hayır Ne alaka 22 temmuzla tamam 22 temmuzda seçimler var M.Topuz'la ne alaka seçimler Bu trasnfer seçimlere mi etki edicek o derece büyük mü yani

Bunlar gazeteciliği bıraksın senaryocu olsunlar
    hakkaten ne alakaysa milli davaya döndürdüler işi

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

cassano iş yapar
    inşallah uydurma deildir
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kluise72 View Post
    cassano iş yapar
    inşallah uydurma deildir
    bu saatten sonra kim gelse iş yapar ama uydurma galiba

5. Default

Gençlerbirliği'nde Jevtic seferberliği

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tesislerinde sürdüren Gençlerbirliği, bir süredir antrenmanlarda denediği Sırp futbolcu Jevtic'i renklerine bağlamaya çalışıyor. Kulüpten alınan bilgiye göre, bir haftadır takımla birlikte idmanlara çıkan 22 yaşındaki Sırbistanlı golcü Aleksandar Jevtic için teknik heyetin olumlu görüş bildirmesi üzerine, bu futbolcunun kulübü Borac ile transfer görüşmeleri başlatıldı.

Del Piero_10 Misafir

Kuffour'dan olsa olsa el bombası olur

http://www.youtube.com/watch?v=YSxnrSqBOmc

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Burası Tranfer yeri unuttun galiba ?? sen satmıyoruz videosu koyduğun sürce bende kayserinin istanbulda aldığı skorları koycam hadi bakalım hodri meydan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu konu transferle ilgili değilmi adamlar satmıyoruz diyorlar bu maç satma değil yani iki futbolcunun transfer olmayacağını diyorlar.Haliyle de bunu transfer bölümüne yazacam ayrı bir konu açacak halim yhok ve bununla ilgili haberde çıktıkça ben onları koymaya devam edeceğim siteyen bakar isteyen bakmaz

Bu ikisinin gitmek istiyor diye siz kandırın kendinizi sezon başlasın göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ne yapabiliriz ?
    senden bişey yapmanı isteyen yok ki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

TOPLANTI BUGÜN

Kayserispor’un Kartape kampı dün başladı.
    Sarı kırmızılı takımın Milli futbolcular Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’un bugün basın toplantısı düzenleyecekleri bildirildi. Her iki futbolcuda Yaygın basın tarafından sürekli olarak üç büyük kulübe gideceği şeklinde çıkan haberleri yalanlamak ve Kayserispor ‘da mutlu olduklarını söylemek için bugün basın karşısına çıkacaklar.

Kuffour artık eskisi kadar iyi değil alınmasını istemem şahseN...

Avrupa da bi Cassano gümdeme gelmemişti Ronaldinho Adirano Crespo derken şimdi de CassaNo... Basının hızını yetişilmiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Salla haberi al maaşı. Ama adamlar iyi hikayeler yazıyor haklarını yememek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kanu'yu alalım Kanu'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kuffour artık eskisi kadar iyi değil alınmasını istemem şahseN...
    Bende istemem bu transfer olmaz.Boumsong Kabul etmiş.

Boumsong kabul etti
    Beşiktaşımızın transfer listesindeki Boumsong'un transferinde sona yaklaşıldığı iddia edildi

Beşiktaşımız transfer arayışlarında yeniden rotayı İtalya'ya çevirdiği öğrenildi. Daha önceden "Juventus'ta her ne olursa olsun kalacağım. Yedek de kalsam buradayım" diyen ve bu konuda France Football dergisine açıklamalar yapan Boumsong ile Beşiktaşımızın bir kez daha masaya oturduğu öğrenildi. Sabah Gazetesi'nin 11 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, dün sabah yapılan temaslar sonrası Beşiktaş'a gelmeyi kabul eden Boumsong'a 3 yıllık sözleşme için 2 milyon euro teklif edildi. Görüşmelerde bugün net bir sonuca ulaşılması halinde Celal Kolot ile Mario Berk bu akşam İtalya'ya geçerek Juventus kulübüyle futbolcunun bonservisi için 1 milyon euro'ya anlaşmayı planlıyorlar. Öte yandan Boumsong'da sorun yaşanması halinde Fiorentina'da oynayan Danimarkalı stoper Per Kroldrup'un gündeme gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Sabah

ZIGIC, FENER'İ İSTİYOR AMA...
    F.Bahçe'nin transfer listesinde yer alan Nikola Zigiç'in menajeri Milan Calasan'a ulaşmak kolay olmadı. Önce bulduğum ofis telefonu cevap vermedi, ardından Sırbistan'ın Bilic Gazetesi'nden arkadaşım olan Zoran'ın yardımıyla ofisi Paris'te bulunan Calasan'ın Fransa kodlu cep telefonunu aradım. Karşımda klasik ketum bir menajer yerine son derece samimi ve içten biri vardı. Yaklaşık 15 dakika süren telefon görüşmesinde Racing Santander'de forma giyen 2.02'lik kule Zigiç'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini açıkladı.

KEZMAN TAVSİYE ETTİ

Calasan'a ilk sorumuz F.Bahçe'den resmi bir teklif gelip gelmediği yönünde oldu. Sırp menajer resmi bir teklif olmadığını söyledi, ancak önemli bir noktaya parmak bastı: "Nikola, Kezman ile çok iyi arkadaş. Tatillerini birlikte geçirdiler. Kezman'ın onu Fenerbahçe'ye gelme konusunda ikna ettiğini, İstanbul'u, Türk insanını öve öve bitiremediğini ve kulübüne de tavsiye ettiğini biliyorum."

Sırbistan Milli Takımı'nda Zigiç- Kezman ikilisini seyretmekten büyük keyif aldığını da belirten Calasan, "Zigiç golcülüğünün yanısıra kafa toplarında ve asist yapmada son derece etkili bir oyuncu. Kezman'a Fenerbahçe'de en az 20 gol attırır" dedi.

VALENCİA İSTİYOR AMA...

Calasan, Valencia'nın Zigiç için devrede olduğunu açıkladıktan sonra bombayı patlattı: "Sana şunu söyleyebilirim ki, Valencia çok ciddi bir teklif yaptı, ancak Zigiç benim de anlayamadığım bir şekilde F.Bahçe'yi istiyor. F.Bahçe bugün arasın, yarın İstanbul'a gelir imzalarız."

Zigiç, geçen sezon Trabzon'un da gündemine gelmiş. İstanbul'a gelen Calasan, Nuri Albayrak ile görüşmüş, ancak anlaşamamış. Ancak bu sezon Zigiç'in F.Bahçe formasını giymesi yüksek ihtimal gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ORDUSPOR'UN GÖNLÜNDEKİ İKİLİ
    Mor-Beyazlılar?ın listesinde, Galatasaray ve Fenerli oyuncular var

KÜÇÜK PÜRÜZ
    Transferin hızlı takımı ORDUSPOR'un listesinde iki önemli ismin bulunduğu belirtildi. Teknik Direktör suat kaya'nın da yakın arkadaşı olan Galatasaraylı Ergün Pembe ile görüşmelerini sürdüren Mor-Beyazlılar, milli oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı ve aradaki küçük pürüzlerin giderilmesine çalışıldığı öğrenildi.İMZE AŞAMASINDA

Öte yandan geçen sezon kiralık olarak Gaziantepspor'da forma giyen Fenerbahçeli oyuncu Mahmut Hanefi'ye de kanca atan ORDUSPOR, bu transferi büyük ölçüde bitirdi. Tecrübeli oyuncunun bugün veya yarın Ordu'ya gelebileceği ve yapılacak son görüşmenin ardından sözleşme imzalayabileceği açıklandı.

Kaynak:Ordu OLay

Bu arada Sarıyerin kalecisi ethem ve karagümrük defans oyuncusu ile sözlesme imzaladık cafercanda imzaladı ohhhh suat hoca ergünü iknat etmiş oda gelecek takım cok genc olacak yaslı ergün olacak onu kaptan yapacak sanırım suat hoca

Galatasaray'da Kanu atağı

Sarı-kırmızılı kulüp bonservisi elinde olan oyuncu için 2.5 milyon euro'yu gözden çıkardı..

Alternatif bulundu
    Transfer bombalarını bir bir patlatan Galatasaray, forvet hattını da Nwankwo Kanu ile doldurmayı planlıyor. Daha önce Saviola'ya yönelen ama Arjantinli golcüyü ikna edemeyen Cimbom, Nuno Gomes ve Owen'ın yüksek maliyetleri nedeniyle listesine Nijeryalı golcüyü de ekledi. Kanu'nun İngiliz ekibiyle sözleşmesinin sona ermiş olması en büyük artısı.

Terim de istemişti
    Galatasaray, kariyerini hedefleri olan bir takımda sürdürmek istediğini belirten Kanu için 2.5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Uzun boyuna rağmen ceza sahasında çevikliğiyle bilinen ve hava hakimiyeti tartışmasız olan yıldız oyuncu, 2003 yılında Fatih Terim de istemiş ancak transfer sonuçlanmamıştı. Sarı-kırmızılılar bu kez Kanu'yu mutlaka almak istiyor.

FOTOMAÇ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kombine satışlarıda başladı ama daha transfer haberi yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu Kezman, Zigiç'i istiyor haberleri kesinlikle uydurma.

Belki bi yerde gazeteciler Kezman'a "Çift forvet oynarsanız yanındaki forvet nasıl olmalı" diye bir soru sormuşlardır.O da "uzun boylu,kuvvetli vs." demiştir.Gazetecilerde "Zigiç gibi mi yani" demişlerdir.Kezman'da "evet olabilir" demiştir.

Böylece Zigiç iddiaları doğmuştur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fotospor baya bi ciddi yazmış 22 Temmuz olayı sanırım Topuz Kayseride oyunu atıp öyle gelecek

18. Default

Orduspor nasil brezilyali aldi ya? Azeri vatandasi mi neymis? Nasil bi adam bu Ernani? Lig A'da yabanci oyuncu almak yasak degil mi yoksa Azeri vatandaslari Turk statusunde mi sayiliyor?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eger bole ise bunu FM 2008 de yapmak lazim ben Turkiye liginde oynarken azeri futbolcular yabanci sayiliyordu cunku

19. Default

Hazırlık maçında Sivasspor'a farklı yenilen Vestel Manisaspor'da ortaya konulan futbol yeni sezon öncesi umut vermedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Vestel Manisaspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Hazırlık dönemindeki ikinci maçından da istediği sonuçla ayrılamayan Vestel Manisaspor, iyi bir golcünün peşine düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardes sen sanırım fmde türkiye 2. ligini secmedin Azerbaycandan falan transfer yapılabiliyor kazagistan,Türkmenistan,Özbekistan bunlardan alınabiliyor sebatta aliev almıstı mesela Bu vatandada olması yeter

Ordu cok iyi takım kuruyor gencler alındı şimdi aralara tecrübeli serpiştiriliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

iyide ben kalmak istiyolar demiyorm benim dedigim kayseri bu yıl ilk üçe falan girmeyi başarırsa iyi bir performans sergilerse takmda kalmayı isteyebilrler benm dedigm buydu

3 büyük kulübün ısrarla transfer etmek istediği Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz, Kayserispor'da mutlu olduklarını ve hiçbir takıma gitmeyeceklerini açıkladılar. kaynak NTV

22. Default

Peki bu oyuncular icin belirli bir sinir kontenjan yok mu? super lig'de niye alamiyorsun o zaman garip yani

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lincolnü gölgede bırakacak bi adam alacaz diyip de kanuyu getireceklerini sanmyorum geçen sezon premier lig de iyi oynadı ama istikrarlı bi oyncu degil

kuranyi işini önce balon sandım ama yavaş yavaş ısınıyo bu konu hadi bakalm

`Beni Tuncay`la kıyaslamayın`

Antalyaspor'dan alınan Ali Bilgin, Midlesbrough'a giden Tuncay ile karşılaştırılmasının doğru olmadığını kaydetti.

Antalyaspor’dan alınan Ali Bilgin, Midlesbrough’a giden Tuncay ile karşılaştırılmasının doğru olmadığını kaydetti. İdman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu, şunları söyledi: “Tuncay’ın Fenerbahçe’ye verdikleri ortada. Ben, kendi performansımı ortaya koyacağım. Mukayese gereksiz. Hem sağ hem de sol tarafta oynayabilirim. Hocam nerede oyna derse, orada görev yaparım. Şu ana kadar hiç zorluk yaşamadım. Takımda arkadaşlık çok iyi. Tam bir kolej havası var. Günler ilerledikçe daha iyi olacağımıza inanıyorum. Topla çalıştıkça, kondisyonum yükseldikçe daha iyi olacağım. Mutlaka ilk 11’de oynamak istiyorum. Bu sezon bizden beklenti çok fazla olacak. Yine Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon ile yarışacağız ama şampiyonluğun birinci adayı biziz. En büyük hayalim, milli takımda sürekli oynamak. Bunu da Fenerbahçe’de gerçekleştireceğime inanıyorum. Çünkü büyük takımlarda futbolcular daha göz önünde oluyor. Taraftarın karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Zico için birşeyler söylemek benim için erken. Ama idman programına bakıldığında iyi bir hoca olduğu ortaya çıkıyor.”

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

kanu yılın transferi olur
    geçen sene portsmouth onun olmadığı maclarda hiç bi varlık gösteremedi
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Cisse’ye övgü yağmuru

Kara Kartal’ın genç hocası, “Süper bir transfer yaptık. Cisse üstün yeteneklerinin yanı sıra, çok sağlam da bir kişiliğe sahip. Bize büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.

Mesaj gönderdi

Avusturya kampının dördüncü gününe girilirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularına ve camiaya mesajlar gönderdi. Çalışmaların planladığı gibi gittiğini dile getiren genç çalıştırıcı, “Gerçekten futbolcularım ellerinden geleni yapıyorlar. Kampta en ufak sorun bile yaşamıyoruz, herkes çok hırslı ve mücadele ön planda. iyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Yeni sezonda çok başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

1-2 takviye daha

Paris Saint Germain’den transfer edilen Edouard Cisse’ye de övgüler yağdıran Sağlam, “Hedefimizde olan, çok kaliteli bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Ne kadar doğru bir transfer yaptığımızı antrenmanlarda görüyorum. Cisse üstün yeteneklerinin yanında, çok sağlam bir kişiliğe de sahip. Şimdi yapacağımız bir-iki takviyeyle tüm hedeflerimizde başarıya yürüyeceğimizi düşünüyorum” diyerek caimaya şampiyonluk sözü verdi.

Gültiken durmuyor!

Beşiktaş Genel Menaceri Ali Gültiken antrenmanlardaki performansıyla futbolculara taş çıkarıyor. Mario Berk ile birlikte her sabah düzenli olarak kros yapan Gültiken’in hırsı, oyuncuları ve teknik heyeti şaşırtıyor. Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot da zaman zaman ikiliye eşlik ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kluise72 View Post
    kanu yılın transferi olur
    geçen sene portsmouth onun olmadığı maclarda hiç bi varlık gösteremedi
    kardes zaten bende geçen sene iyi oynadıgını belirttim mesajımda ama benm dedigim istikrarlı bi oyncu degil

kuranyi işi balona benzemyo pek schalke hayatta satmaz ama kuranyi de lincolnün yaptıgı gibi yönetimi zorlarsa olabilir bu iş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

galatasaray tomas carrusca ikisilnden en az birini göndermezse sadece santrafor alcak ama tomas yada carrusca yolcu olrsa bir sag bek yada kaleci alınabilr ki bence maritneze pek gerek yok aykut gibi bi kalecimiz varken

martinez Ts nin hakkı..dün Nuri Albayrak ın konusmasnı izledm musampayla ilgili hukuki girişimlere başlamşlar...ayrıca kaleci mevkisi içnde "kalecilerimz yeterli " dedi hakikatten dogru söylüyor jefferson ve tolga gibi iki genç saglam kalecisi var Ts nin ama ynede martinez bi büyük takıma gidecekse bu Ts olmalı adamlar başndan beri ilgilenyolardı emeklerine yazk olr bize(Gs) gelirse

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kezman Zico'nun verdiği tatil programını çok iyi uygulamış.Avusturya'daki idmanlarda çok formda görülüyormuş.Ayağına ne zaman gelse çok etkili oluyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yaw gs'de fevziyle aykut ne zaman oynamaya başlayacak??bide orkun geldi

Mesaj Yetkileri