Brezilya - Arjantin Final oynar... Kupayıda Arjantin alır...
Brezilya - Arjantin Final oynar... Kupayıda Arjantin alır...
Luganoyu izlemek için 4e kadar bekleyemicegimi biliyorumşimdiden yatıp saati 3.30 a kurmak daha iyidir
![]()
Çok geç 03.50 sanırım arjantin maçıda böyle olur anlaşılan yarı finalleri izleyemeyeceğiz.Birazda Avrupa'yı düşünerek maçları öne alsalardı.23.05'deki maçlar iyi oluyordu
Arjantin Kupayı alacak mükemmel futbol oynuyorlar
Bugün kü Uruguay:-:Brezilya maçında Uruguay bir sürpriz yapabilir.Sizce bu maç ne olur?
Uruguay 2-2 Brezilya
Maç 13 dakika durdu.Şuan devam ediyor.Dakika 48'de Forlan attı.Robinho 2-1 yaptı.Dk. 70 2-2..
Uruguay'ın tek yanlışı Recoba'yı oyundan almak. Tam sarıları baskı altına almışken Recoba'nın çıkması biraz saçma oldu
Son 9 dakika hala 2-2..Penaltılara gidecek galiba.
Penaltılar..
BREZİLYA FİNALDE.Lugano son penaltıyı kaçırdı..Toplam:5-4..
![]()
Lugano penaltı kaçırdı.Brezilya finalde.Penaltılarla Brezilya:7-6:Uruguay.
Ya diyecek bişey bulamıyorum ya. Uruguay haketti bence finali ama Garcia o topu gitti direğe attıı ona da burdan bravo diyorum
Dikkatimi çekti.Uruguay'dan 3-4 oyuncu hep ortaya vurdu.Özel eğitim alıyorlar sanki![]()
Diego FORLAN'ın attığı ilk gol ne kadar akıllı davrandı ceza sahası dışına çıktı o posizyondan önce 3 kere korner oldu top Doni den döndü oraya Forlan da bunu sezince gol geldi çok akıllıca
Favorim olan Uruguay elendiği için Yeni favorim MEKSİKA![]()
Eyvahlar olsun... Brezilya-Arjantin finali mutlak izlenir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Brezilya - Meksika finali olur![]()
Arjantin bence Meksika'yı eler. Müthiş bir final bizleri bekliyor..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arjantim Brezilya finali olacak galiba ...
Forlan nasil penalti kacirir ya (: 21 milyon €'luk adam.
Kesinlikle Uruguay haketti galibiyeti.Maç genelinde daha çok gol pozisyonuna girdiler.Maçın en iyilerinden Pablo Garcia penaltıyı gole çevirse finale çıkacaklardı ama olmadı.Teknik denen hadiseden nasibini almamış Lugano'ya penaltı attırırsan elenirsin.Dunga Love'de neden bu kadar ısrar ediyo anlamak mümkün değil.Adamın hiç bir katkısı yok.Etkisiz eleman.Saçlarını seviyo heralde...
Şampiyon Brezilya olacak artık kesin izlenir final
Lugano penaltı kaçırmış... Az kalsın eliyodu Uruguay... Brezilya o kadar eksiğine rağmen yinede Finalde...
evet bakalim bence brezilya arjantin finali bizleri bekliyor
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
yaw maçı izledim ama penaltılarda uyuya kalmışımçok üzüldüm penaltıları kaçırdığım için
Finalde Arjantin-Brezilya karşılaşır ve kupayıda Arjantin alır.
Evet maçı baştan sona izledim.Forlan'da kaçırdı,Garcia'da kaçırdı.Allah aşkına bir onların vuruş stiline bak,bir Lugano'nun.Kasap tabiri futbolda teknik kapasitesi alt seviyede,fiziğe dayalı sert futbol oynayan kişilere denilmektedir benim bildiğim.O yüzden kasap diyorum.Kötü oyuncu falanda değil.Kasap dememin tek nedeni oyun stili...
arjantin-brezilya oynarsa arjantin çok rahat kazanır diye düşünüyorum ama brezilya-meksika maçında ne olcağı belli olmaz![]()
I'm back...
İçimden bi ses bugün Meksika kazancak diyo![]()
Çünkü Arjantin'in oynadığı futbolu hiç beğenmiyorum. Sadece oyuncuların bireysel yetenekleri ile kazanıyorlar. Bugün Meksika buna izin vermez
arkadaşlar meksika acayip asılıyor bu kupaya
ama arjantinide küçümseyemeyizz
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır