Harıka gıdıyorsunuz bakalım kım sampıyon olacak
Harıka gıdıyorsunuz bakalım kım sampıyon olacak
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Adım Berk.Yok abi ben kendi taktiğimi kullanıyorum seninkini kendime ait kariyerlerde kullanıyorum genelde..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mükemmel tek kelime ile. Şampiyonluğun en büyük adayı PSV. Zaten farkı yapmış. Yine de diğer arkadaşlarımız yılmasınlar..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
PESkolik o taktiği bizle paylaş bari.![]()
Kariyer süper gidiyor. PSV biraz daha avantajlı görünse bile Hollanda'da ne olacağı belli olmaz Cumhur sonuna kadar kovala.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
valla çok heyecanlı gidiyor(:
evet benim favorim ajaxdi ama psv ye helal olsun
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
başta söylemiştim berk şampiyon diye herşey kesin değil ama bu saatten sonra kolay kolay bırakmaz psv...
Helal olsun berk ben bastan beri iversen e ragmen Cumhur kesin favori demistim ama sen guzel oyun cikardin. Sampiyonlugu da haketmis oldun bence. Ulan cumhur 6-0 olur mu be.. Bizi de yaktin kendini de..
Cumhur ezeli rakibine 6-0 yenildin kovmadılar mı seniTebrikler Berke...
Şampiyonluğa çok yaklaşmış![]()
Berk Amstel Cup'u da koysana. Çeyrek Final'de eşleştik ve 3-2lik bir skorla PSV'yi eledim.İlhan Abi 6-0 yenildiğim maçta senin taktiği kullandım haberin olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Berk sezon sonu takımını bırakacak ve ben bu kariyere devam etmek istiyorum. Duruma bağlı olarak 2 veya 3 kişi almak istiyorum kariyere. İsteyenler buraya başvursun. Sabahları internete girebilecek ve host olabilecek kişiler başvursun lütfen. Buraya istediğiniz takımı ve adınızı yazarsanız sevinirim.
Ben ısterdım ama bız yenı bır ortak karıyer acacagız hemde Gs karıyerım var
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başka kimse yok mu ki???
Off off Cumhur ne yaptın öyle ya 6 tane de yenirmiTebrikler Berk Şampiyon sensin artık Cumhur'un pek şansı kalmadı
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bune cumhurrrr.6 Tane........Çok yazık....
versiyon 7.02 ise
el hadji dediklerinden deil ise ben varım
[email protected]
cumhur geçmiş olsun dağılmışın![]()
İstek yok galiba pek...
ben istersen olabilirim
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Sabahları online mısın???
saat 10.30 veya 11 de acarim aksam 20 ye kadar onlinem
Tyler Durden- Fight Club
Hımm. Arkadaşlar Berk başka kariyere başladı birini bulmam lazım kariyer için... :S
Ben sezonu bitiricem.Şampiyonluğu PSV ile tadacağım..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben de Amstel Cup'ta.Bana biri lazım 2. sezon için.
Totti'yi al işte 2.sezon için..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Saatler...