1 ile 30 arası toplam 310 sonuç

Konu: Felemenk Portakalları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Berk Amstel Cup'u da koysana. Çeyrek Final'de eşleştik ve 3-2lik bir skorla PSV'yi eledim. İlhan Abi 6-0 yenildiğim maçta senin taktiği kullandım haberin olsun...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar Berk sezon sonu takımını bırakacak ve ben bu kariyere devam etmek istiyorum. Duruma bağlı olarak 2 veya 3 kişi almak istiyorum kariyere. İsteyenler buraya başvursun. Sabahları internete girebilecek ve host olabilecek kişiler başvursun lütfen. Buraya istediğiniz takımı ve adınızı yazarsanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Berk Amstel Cup'u da koysana. Çeyrek Final'de eşleştik ve 3-2lik bir skorla PSV'yi eledim. İlhan Abi 6-0 yenildiğim maçta senin taktiği kullandım haberin olsun...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar Berk sezon sonu takımını bırakacak ve ben bu kariyere devam etmek istiyorum. Duruma bağlı olarak 2 veya 3 kişi almak istiyorum kariyere. İsteyenler buraya başvursun. Sabahları internete girebilecek ve host olabilecek kişiler başvursun lütfen. Buraya istediğiniz takımı ve adınızı yazarsanız sevinirim.
    Benim taktiği ana hatları ile kullansaydın sorun çıkmazdı. Zıplama özelliği yüksek olan bir oyuncuyu oynatmalısın ve hedef adam listesine koymalısın, fırvetin soldundaki adam olmalı. Kilit noktalara dikkat etmeden direkt koyarsan başarılı olamazsın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri