Kayıpsız geçmişsiniz haftayı.Manchester derbisini ManU rahat kazanmış aynı şekilde Liverpool'da.Chelsea bu maç zorlandı heralde ama 3 puanı almış yine..
Kayıpsız geçmişsiniz haftayı.Manchester derbisini ManU rahat kazanmış aynı şekilde Liverpool'da.Chelsea bu maç zorlandı heralde ama 3 puanı almış yine..
[SIGPIC][/SIGPIC]
3 takımda güzel gidiyor.Başarılar hepinize.
3 takimda dolu dizgin gitmeye basladi aranizdaki maclarin onemi artiyor
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
evet 6 takım çok iyi gidiyor......
Çok yalnızım be Ata'm
Her yerde....
Şampiyonlar Ligi,Premier Lig vs... her yerde.Hep en önde ve yalnız.........![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
chelsea coçmuş bi kere(:
Deniz bu arada son 3-4 maçımızda Crouch,Drogba,Sheva,Joe Cole vs... çok sakatımız vardı.
Ama bu Chelsea'yi durdurmak için yetmez.Şimdi hemen hemen hepsi düzeldi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pişkinliğin bu kadarı daha önümüzde uzun bir maraton var daha kaçıncı haftadayız şimdiden havalara girmeye başlamışsın Murat bey ama ilerleyen haftalarda görüşeceğiz...
Mehmet efendi sen hangi takımdın yaa çıkaramadım...
3 attığım mı 5 attığım mı![]()
Sen 1 maça bakarsan yanılırsın Rovanşı acı olacak..![]()
Eyvah eyvah, kavga çıkacak![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bomba kim? Sergen Yalçın mı?Bu transfer politikası ile ancak o alınır zaten
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yok abim Sergen değil![]()
3 5 devam![]()
3 takım da çok iyi sonuçlar almış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Defoe iyi olmuş
iyi bir transfer
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yaw bırakın DEFO'lu adama da iyi diyorsunuz yaa![]()
Oyuncumu şimdiden yıpratmaya çalışan zihniyet amacına ulaşamayacak ve takıma geldiğinde hünerlerini herkese gösterecek![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Palacio karşı karşıya kaçırma rekoru kırdı bu maçta.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Chelsea dolu dizgin
Defoe iyi oldu Liverpool için
Chelsea bayağı iyi gidiyor ama Arsenal de iyi çıkış yakalamış. Bir ara bayağı kötüydü![]()
Arsenal'ime bak bee3. olmuşlar. Bu takım benim eserim
![]()
serkan ın yerine girebilirim arsenal e