Originally Posted by
tmac_91
zaman geçirme sıfırda tmp çabukun en üst kesiminde 6 penaltı yapan savunmaıcm micheal schmoller saldırganlık 7 konsantrasyon 17 nası oluyo anlamadım.
2 sezondur son 8 haftaya 5-6 puan farkla lider geliom son 8 hftada en fazla 2 galibiyet alabiliyorum bu kadar saçma sapan bir oyun görmedim menejarlik tarihinde ki
cm 03-04 fm 2005 fm 2006 cm 2006 oynadım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5 haftadıa 1 gol attım ligde son 2 hafta kaldı
son 6 maçta 4 berbaerlik 2 yenilgi aldım
oysaki 6 hafta önce 5 puan farkla liderdim şimdi 3 puan gerideyim çok süper bir durum ve puan kaybettiğim takımları ilk yarıdaki maçlarda farkla yenmiştim hatırlatıyım. Ve takımda şu anda sakat oyuncularım var en önemli golcüm marcos aUrelio nerdeyse her maç gol atıyor sakat 4 ay
douglas aurelio gibi nerdeyse her maç gol atıo sakat 3 ay yok
celsinho yu aldım 21 maçta 3 gol attı deli oluyorum
kerlon la anlaştım ocakta gelecek yeni sezona yetişio ancak
defansımın 2 önemli oyuncusu banko oynattıklarım adailton ve rodrigo souto sakat adailton 1 ay souto 7 ay(gör ki ligde en çok sakat bende var)
daha bitmedi
sol kanat oyuncum tabata 1 ay sakattı yeni iyileşti ama tam değil 5 güne daha ihtiyacı varmış
KALECİM EN ÖNEMLİ EKSİĞİM FAİBO COSTA 4 aydır sakat
yedek kalecim roger de 1 aydır sakat 3.kaleci 19 yaşında
tecrübeli defansım ronaldo sakat 1 ay yine yedek defasnım cristiano avalos sakat 2 hafta maça 18-23 yaş aralığında adamlarla çıkmak zorunda kalıyorum pes doğrusu yani hep geliyom şampion olcam engellio oyun çok saçma buluyorum FM 2008 de böle olursa bırakcam çünkü sinir oluyorum evdekilerden ailemden çıkarıyorum sonra sinirimi
senin oyunda çok bug var o zmn
sakatlar için ise iyi tesis ve doktor önemli unsurlar
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır