1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Menejerlik Tarihinin En Kötü Oyunu

Hybrid View

Quote Originally Posted by kluise72 View Post
    Kardeş saldırganlıkla penaltı yapmanın ne alakası var o konsantrasyonla ilgili

Son dakikalarda ise oyunu daha çok karşı alana yıkacak hamleler yapmalısın mesela dc leri dm ye uzun boylu stoperi forvete hücumu fulle zaman geçirmeyi düşür
    böyle yaparak romayla çok puan kurtardım
    zaman geçirme sıfırda tmp çabukun en üst kesiminde 6 penaltı yapan savunmaıcm micheal schmoller saldırganlık 7 konsantrasyon 17 nası oluyo anlamadım.
    2 sezondur son 8 haftaya 5-6 puan farkla lider geliom son 8 hftada en fazla 2 galibiyet alabiliyorum bu kadar saçma sapan bir oyun görmedim menejarlik tarihinde ki
    cm 03-04 fm 2005 fm 2006 cm 2006 oynadım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5 haftadıa 1 gol attım ligde son 2 hafta kaldı
    son 6 maçta 4 berbaerlik 2 yenilgi aldım
    oysaki 6 hafta önce 5 puan farkla liderdim şimdi 3 puan gerideyim çok süper bir durum ve puan kaybettiğim takımları ilk yarıdaki maçlarda farkla yenmiştim hatırlatıyım. Ve takımda şu anda sakat oyuncularım var en önemli golcüm marcos aUrelio nerdeyse her maç gol atıyor sakat 4 ay
    douglas aurelio gibi nerdeyse her maç gol atıo sakat 3 ay yok
    celsinho yu aldım 21 maçta 3 gol attı deli oluyorum
    kerlon la anlaştım ocakta gelecek yeni sezona yetişio ancak

defansımın 2 önemli oyuncusu banko oynattıklarım adailton ve rodrigo souto sakat adailton 1 ay souto 7 ay(gör ki ligde en çok sakat bende var)
    daha bitmedi
    sol kanat oyuncum tabata 1 ay sakattı yeni iyileşti ama tam değil 5 güne daha ihtiyacı varmış
    KALECİM EN ÖNEMLİ EKSİĞİM FAİBO COSTA 4 aydır sakat
    yedek kalecim roger de 1 aydır sakat 3.kaleci 19 yaşında
    tecrübeli defansım ronaldo sakat 1 ay yine yedek defasnım cristiano avalos sakat 2 hafta maça 18-23 yaş aralığında adamlarla çıkmak zorunda kalıyorum pes doğrusu yani hep geliyom şampion olcam engellio oyun çok saçma buluyorum FM 2008 de böle olursa bırakcam çünkü sinir oluyorum evdekilerden ailemden çıkarıyorum sonra sinirimi

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    zaman geçirme sıfırda tmp çabukun en üst kesiminde 6 penaltı yapan savunmaıcm micheal schmoller saldırganlık 7 konsantrasyon 17 nası oluyo anlamadım.
    2 sezondur son 8 haftaya 5-6 puan farkla lider geliom son 8 hftada en fazla 2 galibiyet alabiliyorum bu kadar saçma sapan bir oyun görmedim menejarlik tarihinde ki
    cm 03-04 fm 2005 fm 2006 cm 2006 oynadım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5 haftadıa 1 gol attım ligde son 2 hafta kaldı
    son 6 maçta 4 berbaerlik 2 yenilgi aldım
    oysaki 6 hafta önce 5 puan farkla liderdim şimdi 3 puan gerideyim çok süper bir durum ve puan kaybettiğim takımları ilk yarıdaki maçlarda farkla yenmiştim hatırlatıyım. Ve takımda şu anda sakat oyuncularım var en önemli golcüm marcos aUrelio nerdeyse her maç gol atıyor sakat 4 ay
    douglas aurelio gibi nerdeyse her maç gol atıo sakat 3 ay yok
    celsinho yu aldım 21 maçta 3 gol attı deli oluyorum
    kerlon la anlaştım ocakta gelecek yeni sezona yetişio ancak

defansımın 2 önemli oyuncusu banko oynattıklarım adailton ve rodrigo souto sakat adailton 1 ay souto 7 ay(gör ki ligde en çok sakat bende var)
    daha bitmedi
    sol kanat oyuncum tabata 1 ay sakattı yeni iyileşti ama tam değil 5 güne daha ihtiyacı varmış
    KALECİM EN ÖNEMLİ EKSİĞİM FAİBO COSTA 4 aydır sakat
    yedek kalecim roger de 1 aydır sakat 3.kaleci 19 yaşında
    tecrübeli defansım ronaldo sakat 1 ay yine yedek defasnım cristiano avalos sakat 2 hafta maça 18-23 yaş aralığında adamlarla çıkmak zorunda kalıyorum pes doğrusu yani hep geliyom şampion olcam engellio oyun çok saçma buluyorum FM 2008 de böle olursa bırakcam çünkü sinir oluyorum evdekilerden ailemden çıkarıyorum sonra sinirimi
    senin oyunda çok bug var o zmn
    sakatlar için ise iyi tesis ve doktor önemli unsurlar
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Mesaj Yetkileri