Sayfa 346 / 439 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396 ... SonSon
10,351 ile 10,380 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Gökhan Gönül Fenerbahçe'de
    Fenerbahçe, geçen sezon Gençlerbirliği OFTAŞ'ta kiralık olarak oynayan Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Gökhan Gönül ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Gökhan Gönül'ü transfer etti.

Başkent ekibinin resmi internet sitesinde yer alan haberde, 22 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli kulüple anlaştığı açıklandı.

Sitede yer alan haberde, geçen sezon Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da kiralık olarak oynayan kırmızı-siyahlı ekibin genç futbolcusu için, "Kulüp Başkanımız İlhan Cavcav ile görüşen sarı-lacivertli ekibin ikinci Başkanı Nihat Özdemir, Gökhan Gönül'ü resmi olarak istedi. Görüşme sonunda anlaşma sağlandı ve Gönül, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yanıt verdi" ifadelerine yer verildi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Gökhan Gönül'ü daha önce izlemiş olan var mı?
    ben izlemiştim oftaşın başarısında büyük pay sahibi çok iyi bindirmeleri var zaman zaman hucümada destek veriyor kısacası iyi bir transfer yaptık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bizim sitede herhangi bir açıklama yok

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu futbolcunun geçen sene ligA'da yılın oyuncusu seçildiğini hatırlatırım...iyi bir transfer yaptı fb

Gökhan Gönül'ü ben izlemedim ama abim çıplak gözle de izlemiş birçok kez ve aynen şunları söyledi:

"Çok iyi bir oyuncu, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın en iyi oyuncusuydu, şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Hücum özelliği daha fazla, Mehmet Topuz tipinde bir oyuncu, büyük gelecek vaadediyor."

Ali Bilgin ve Kerim ile kıyaslamasını istediğimde:

"Hem Ali Bilgin'den hem Kerim'den daha iyi bir futbolcu, sağ bekte de sağ açıkta da oynayabiliyor ama hücum özelliği daha etkili. Kesinlikle çok iş yapar, 22 yaşında, süper transfer."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Aldınız Baba'yı sonunda
    Adabınla konuş. Sizin aldıklarınızı da gördük

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Transfer camiamıza hayırlı olsun. Gelecek vaadeden kaliteli bir isim olmasa alınmazdı. Deivid problemi de çözülürse hiçbir sorun kalmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan Gönül'ü ben izlemedim ama abim çıplak gözle de izlemiş birçok kez ve aynen şunları söyledi:

"Çok iyi bir oyuncu, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın en iyi oyuncusuydu, şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Hücum özelliği daha fazla, Mehmet Topuz tipinde bir oyuncu, büyük gelecek vaadediyor."

Ali Bilgin ve Kerim ile kıyaslamasını istediğimde:

"Hem Ali Bilgin'den hem Kerim'den daha iyi bir futbolcu, sağ bekte de sağ açıkta da oynayabiliyor ama hücum özelliği daha etkili. Kesinlikle çok iş yapar, 22 yaşında, süper transfer."
    Allah Allah.Peki senin dediğin gibiyse neden bu kadar zamandır hiç duymadık adını?

8. Default

Bursaspor'un, Bursa'ya davet ettiği İsveçli golcü oyuncu Björn Runström'ın gecen sene transfer olduğu Premier Lig takımlarından Fulham'da sadece 15 dakika oynadığı ortaya çıktı.

Björn Runström'ın bir kaç sene önce formasını giydiği İsveç'in Hammarby takımından arkadaşı olan Türk oyuncu Ahmet Özdemirok, Bursaspor'un transfer gündeminde olan ve Bursa'ya giden golcü oyuncu Björn Runström'un Bursaspor'da iki, üç maçtan fazla oynayamayacağını söyledi. Ahmet Özdemirok, İsveç'te Runström'dan daha kaliteli Türk oyuncularının bulunduğunu belirterek, İsveç'te lig maçlarının yazın oynamasından dolayı Türk kulüplerinin fazla ilgi göstermediklerini ifade etti.

Öte yandan, İsveç'in hiç bir takımında transfer teklifi almadığı öğrenilen Runström, İsveç spor gazetesi Sportbladet'e yaptığı açıklamada, Bursaspor'un daveti üzerine Bursa'ya gittiğini, Bursa şehrini ve Bursaspor tesislerini çok beğendiği anlattı. Golcü oyuncu, transferinin bir kaç gün içerisinde netlik kazanacağını da sözlerine ekledi

Del Piero_10 Misafir

Arkadaş uyarıldı.

Ne iştir bu adam.. O kadar Premier lig takip ettim geçen sezon. Adamı gazetelerden öğrendim

Bülent Kaptan yanlış yapmasa bari..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu oyuncu bu sezon 4-5 maçta forma bulabilrse yine iyidir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsunda asıl mevkisi orta saha ise yedek kalacak maalesef.Bekleyip görelim.

zigiç geldi mi kesin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah Allah.Peki senin dediğin gibiyse neden bu kadar zamandır hiç duymadık adını?
    2. ligde oynadığı için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    bu oyuncu bu sezon 4-5 maçta forma bulabilrse yine iyidir...
    merak etme zico herkese şans veriyor tek iyi yanıda o zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Hayırlı olsunda asıl mevkisi orta saha ise yedek kalacak maalesef.Bekleyip görelim.
    önderi keserse şaşma

boumsong defterini kapattık demediler mşydi?

gelmesin bence de bjk için iyi bir transfer olmaz kanaatindeyim..

İsmini duyabilmen için Lig A'yı takip etmen gerekir

Hangi Lig A futbolcusunun ismi duyuldu ki bugüne dek? Takip etmek gerekiyor, maçları izlemek gerekiyor. Malatyaspor'daki Taner, Kasımpaşa'daki Erhan Küçük, İstanbul B.B.'deki Metin Depe, Diyarbakırspor'daki Muhammed Ali, Altay'daki Metin Şen benim beğendiğim futbolcular mesela, Gökhan Gönül de kaliteli bir isimmiş demek ki transfer ettik

Galatasaray da istiyordu Gökhan Gönül'ü, almamız iyi oldu. GS'ye Gökhan Gönül, BJK'ye Colin Kazım Richards çalımı attık, Fenerbahçe yönetiminin karakterinde var bu, misilleme yapmadan duramıyorlar Şaka bir yana gerçekten kaliteli bir isim almışız, sağ koridoru da güvence altına aldık böylece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    zigiç geldi mi kesin?
    Bugün tarihli Sabah, Fotomaç, 12. Adam Fotogol, Fotospor ve Takvim gazetelerinde Cassano, Zigiç, Ronaldo ve Fatih Tekke'yi transfer etmek amacıyla çalışmalar yürüttüğümüz ve hatta bazı oyuncular ile anlaştığımız iddia edilmektedir. Bu transfer haberlerinin hiçbiri doğru değildir. Kulübümüz ile ilgili yalan transfer haberleri yapmayı sürdüren basın kuruluşlarını artık bundan vazgeçmeye davet ediyor taraftarlarımıza da bu kuruluşların haberlerine inanmamalarını bir kez daha önemle hatırlatıyoruz.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali Bilgin'den iyi deniyorsa sorun yok zaten kerim sağ oyuncusu olmadığı ile kıyaslanması yanlış olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Bugün tarihli Sabah, Fotomaç, 12. Adam Fotogol, Fotospor ve Takvim gazetelerinde Cassano, Zigiç, Ronaldo ve Fatih Tekke'yi transfer etmek amacıyla çalışmalar yürüttüğümüz ve hatta bazı oyuncular ile anlaştığımız iddia edilmektedir. Bu transfer haberlerinin hiçbiri doğru değildir. Kulübümüz ile ilgili yalan transfer haberleri yapmayı sürdüren basın kuruluşlarını artık bundan vazgeçmeye davet ediyor taraftarlarımıza da bu kuruluşların haberlerine inanmamalarını bir kez daha önemle hatırlatıyoruz.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Sitede her 10dk 1 bir şey yalanlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

ben bu oyuncunun 2 macını izledim arkadaşın dediği gibi bindirmeleri çok iyi ofansı defansından bır adım daha önde iyi bir transfer yaptık yaşıda daha genç mükemmel oldu şimdi bi deivid sorunu var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ali Bilgin'den iyi deniyorsa sorun yok zaten kerim sağ oyuncusu olmadığı ile kıyaslanması yanlış olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

dikkatini çekti mi bilmem yukarıda Adrianonun adı yok

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bu yalanlama sabah yapilmisti..

Haklısın Denizcan.. ben artık Portekizce girecem siteye
    Bir Portekizce bir Türkçe birkaç kelime kaparım belki

Gökhan Gönül gelirse Zafer gibi olmaz inşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Gökhan Gönül gelirse Zafer gibi olmaz inşallah..
    Zafer kim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dikkatini çekti mi bilmem yukarıda Adrianonun adı yok

O defter çoktan kapandı o yüzdendir zaten gazetelerde adriano resmi filan yok ondan yalanlamamışlarıdr

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İsmini duyabilmen için Lig A'yı takip etmen gerekir

Hangi Lig A futbolcusunun ismi duyuldu ki bugüne dek? Takip etmek gerekiyor, maçları izlemek gerekiyor. Malatyaspor'daki Taner, Kasımpaşa'daki Erhan Küçük, İstanbul B.B.'deki Metin Depe, Diyarbakırspor'daki Muhammed Ali, Altay'daki Metin Şen benim beğendiğim futbolcular mesela, Gökhan Gönül de kaliteli bir isimmiş demek ki transfer ettik

Galatasaray da istiyordu Gökhan Gönül'ü, almamız iyi oldu. GS'ye Gökhan Gönül, BJK'ye Colin Kazım Richards çalımı attık, Fenerbahçe yönetiminin karakterinde var bu, misilleme yapmadan duramıyorlar Şaka bir yana gerçekten kaliteli bir isim almışız, sağ koridoru da güvence altına aldık böylece.
    Benim kastediğim transfer haberlerinde ismini duymamış olmamızdı.Diğer saydıklarının çoğunun ismini duyduk transfer dedikodularında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kapanmasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim kastediğim tranfer haberlerinde ismini duymamış olmamızdı.Diğer saydıklarının çoğunun ismini duyduk transfer dedikodularında
    olur mu ya galatasaray peşindeydi bunun az daha da alıyorudu 500.000 € + orhan ve cihanı teklif ettiler gazetelerde yazdı hatta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kapanmasın
    Keşke kapanasa ama şartlardan dolayı almamız zaten imkansız yakındı ben oldum olası inanmadım zaten çok kez belirttim.... daha transfer yapacağımız bile deil.. ayrıca yönetim o transfer haberlerini yalanlarken transfer yapmıcaz dememiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zafer kim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

O defter çoktan kapandı o yüzdendir zaten gazetelerde adriano resmi filan yok ondan yalanlamamışlarıdr
    e o zaman kimi transfer edeceğiz biz adam kalmadı valla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Keşke kapanasa ama şartlardan dolayı almamız zaten imkansız yakındı ben oldum olası inanmadım zaten çok kez belirttim.... daha transfer yapacağımız bile deil.. ayrıca yönetim o transfer haberlerini yalanlarken transfer yapmıcaz dememiş
    en azından kiralık alabilirdik ama 1 senelik maliyetini karşılardık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

e o zaman kimi transfer edeceğiz biz adam kalmadı valla
    Bilmiyorum ama Forvet olacaksa en az 1.90 boyu olaağı kesin zaten başka yerde eksiğimiz yok

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Zafer kim
    Zafer Biryol

daha transfer yapılacaksa ne zaman olacak ya kamp bitiminde mi geçen seneki gibi mi

Mesaj Yetkileri