Valla Zico'nun açıklamalarından sonra ben büyük bir ıldız transferi beklemiyorum artık. Deivid akrabası heralde![]()
abi bu björn runstrom fm de baya iyiydi ya bide cafercan nereye gtti ya?
Zico istediğini desin bu takımda aziz yıldırımın sözü geçer...
Bakın yabancı kontejyanı 6+1 olmadan önce fenerbahçe yönetimi sitesinde çıkan yalan habeleri yalanlamış ve kontejyan sıkıntımız olduğumuz için transfer yapamıyoruz demişti... ancak bugünkü yalanlamada böle bir açıklama yok
alex hiç olmassa daha az küfür yer enaz 1.90lik bi forwet alınırsa![]()
Zigiç için valenciada devreye girmiş fotomaçın yalancısıyım![]()
Forvet transferine gerek yok bence.Şu an için kadronun gözle görülür bir eksiği yok.
İlla artı 1 kullanılacaksa yetenekli bir genç oyuncu kadroya katılabilir.
calderon basın toplantısında söylemiş fenerbahçe cassano'yu istiyormuş ben calderon'un yalancısıyım kiralık istiyormuş
Şaşırtan iddia yalanlandı
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray hakkında ortaya ilginç bir iddia atıldı. Malta Ligi'nde mücadele eden Msida St. Joseph kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Olalekan Ibrahim Babatunde'nin Galatasaray'la anlaştığını duyuruldu. Ancak sarı kırmızılı yönetim bu açıklamayı yalanladı.
Msida St. Joseph takımının resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Nijeryalı oyuncunun Galatasaray gibi büyük bir takıma gitmesinin kendileri için onur verici olduğu vurgulanırken, Babatunde'nin Msida St. Joseph için yaptıklarından dolayı genç futbolcuya teşekkür dahi edildi.
Kulübün resmi sitesine dün (salı) girildiği görülen açıklamada, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun bugün (çarşamba) sabah saatlerinde İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacağı da belirtilmesine rağmen şu ana kadar Galatasaray cephesinden böyle bir haber gelmedi.
Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin böyle bir transferin söz konusu olmadığını ve Malta kulübünün resmi sitesindeki haberin yalan olduğunu söyledi.
Kaynak:LigTv
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
trabzonspor (ismini unuttum) paraguay milli takımı kalecisiyle galiba anlaşmış
belliydi zaten böle takımlar bizm üzerimizden prim yapamya calısıyor işte ezikler......
Zigiç bu şartlarda alabileceğimiz en iyi fotverlerden biri
Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı alsak keşke, gerçekten çok iyi transfer olur.
1.96 sanırım boyu, pivot santrafor, çok iyi transfer olur bizim için.
Fenerbahçe Mehmet Batdal'ın peşinde
BUCASPOR'un genç yıldızı Mehmet Batdal, sağ ayak tarak kemiği çatladığı için geçen sezonun son 2 ayında formasından uzak kalmasına rağmen transfer gündemindeki yerini koruyor.
Üç büyük kulübün de peşinde olduğu golcü futbolcuya son olarak Fenerbahçe'nin 500 bin dolar önerdiği, ancak yönetimin 1 milyon dolarda ısrar ettiği öğrenildi.
24 Temmuz'da Nevşehir'de başlayacak Nevşehir Cup'ta bir kez daha vitrine çıkacak Mehmet'e pek Anadolu kulübünden de teklif geldiğini söyleyen teknik direktör Ali Nail Durmuş, “Mehmet kalırsa takıma büyük katkı sağlar. Ancak 1 milyon dolar gibi bir rakama transfer olursa kulüp bundan büyük kazanç elde etmiş olur. Bu konudaki kararı yönetimin. Bucaspor'da her oyuncunun yeri dolar'' dedi.
Milliyet
Bu haberi resmisiteye bilerek yazılmıs yazan kişinin bile ingilizcesi iy degilimş cünkü bazı kelimeleri yanlısmış ortalıgı karıstırmak için yazılmıs