Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: OBI Cup Final : Galatasaray SK - Young Boys

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default OBI Cup Final : Galatasaray SK - Young Boys

OBI CUP’da finalin adı: Galatasaray-Young Boys

OBI CUP’da Galatasaray’ın rakibi Young Boys. Bern Stade de Suisse’de oynanan maçta Anderlecht’i 1-0 yenerek finale yükselen Galatasaray’ın rakibi evsahibi ekip Young Boys oldu. B. Dortmund’u 90 dakikası 0-0 sona eren karşılaşma sonrasında penaltılarla safdışı bırakan Young Boys 12 Temmuz Perşembe günü oynayacak final karşılaşmasında Galatasaray’ın rakibi oldu.

Galatasaray ve Young Boys arasında Bern Stade de Suisse’de oynanacak olan OBI CUP final karşılaşması 12 Temmuz Perşembe günü Türkiye saatiyle 21:45’de başlayacak ve D Spor’dan naklen yayınlanacak.

Önemli:Arkadaslar Mac şifreli olacak FEeD kanalında şifresiz izleme imkanına sahipsiniz bilmeyenler su konuya baksın

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46937

Galatasaray kazanır kupayı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fırat belli olmaz Young boys kendi evinde oldugu için için baya seyirci gelecekmiş hemde onlar suni çimde oynamaya alıskın bizimkiler 2. defa oynayacak zor bir maç olacak insallah zemin yüzünden birisi sakatlanmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

inşallah yeni transferlere yer verir lincolnü izleme imkanımız olur

Evet Emrah doğru söylüysoun... Ama ben daha turnuvanın başından beri düşünüydoum GS alır diye gereçktende süper bir kadro var takımda... Bu arada maçları izlemedim ben sağ bekte kim oynadı hazırlık maçlarında...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fırat belli olmaz Young boys kendi evinde oldugu için için baya seyirci gelecekmiş hemde onlar suni çimde oynamaya alıskın bizimkiler 2. defa oynayacak zor bir maç olacak insallah zemin yüzünden birisi sakatlanmaz
    cok sagol kardesim ilk maci da senn sayende izledim..Hakan sakatlanmis cim yuzunden umarim daha kimse sakatlanmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlk macta eskileri oynattı sag bekte sabri ile basladı sag kanatta okanı oynattı 2. yarı cihan girdi sabri sag kanata gecti ardından gol geldi

Kalli dünkü taktık antremanında falan sag bekte barısı oynatmıs sol bekte volkanı oynatmıs

Bu arada bugunkü macta linderoth ve bouzıd oynamayabilir cünkü sabahki antremanda onlar yer almıs macta oynayacaklar galiba yer almamıs mesela lincoln falan yokmus idmanda

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    cok sagol kardesim ilk maci da senn sayende izledim..Hakan sakatlanmis cim yuzunden umarim daha kimse sakatlanmaz..
    Hakanın hiç bir seyi yokmus sadece kontrol olarak MR cekilecek bu aksam Feed de olun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah maç penaltılara gider.penaltıları izlemek zevkli oluyor.

Hakan Şükür'e nazar değdi G.Saray'da Hakan Şükür şoku yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıklarına müthiş başlayan Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı ve golcüsü Hakan Şükür'ün sakatlandığı açıklandı. Anderlecht maçında güzel bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcunun, karşılaşmada ayağının suni çime takıldığı ve sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. Dün çekilen MR neticesinin kötü çıktığı belirtilen tecrübeli futbolcunun, yarın İstanbul'a dönebileceği ifade edildi. Hakan Şükür, yeni transfer Lincol ile çok iyi bir uyum sağlamıştı. Kaynak:Zaman

Umarim senin dedigin gibidir...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Galatasaray kazanır kupayı...
    sana sonuna kadar katılıyorum fıratcan
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tekrar diyorum Hakan sükürüm önemli birseyi yok Gs tvde can erbesler telefon baglantısı ileacıkladı kontol icabı MR cekılecekmiş belki bu macta oynamaz

Ligtv deki habere göre lincoln hariç yeni transferler oynayacakmış birde yanlış

mac icin sabirsizlaniyorum umarim Alm daki maclrda sifresiz yaynlanir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mahoo kardes almanyakı maclarda feed sifresiz olur eger olmassa köln macını internetten izleme olasılıgın var

Galatasaraya-Köln macını Bu kanal canlı verecek Online izleyebilirsiniz

http://www.center.tv

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Feed Tv sağolsun maçı seyretmeyi düşünüyorum. Bakalım Gs'nin yenileri nasıl oynayacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yeniler oynamayabilir belki kalli riske etmez bellimi olur cünkü saha suni çim sakatlanma riski fazla

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Mahoo kardes almanyakı maclarda feed sifresiz olur eger olmassa köln macını internetten izleme olasılıgın var

Galatasaraya-Köln macını Bu kanal canlı verecek Online izleyebilirsiniz

http://www.center.tv
    sagolasin abi aman basimizdan eksik olma

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayrıca bu kanalın media player linki de var zamanı gelsin onuda vericem

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rahat, alırız.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu akşam forvette Serkan Özgürcan ikilisi görev alacak Karan forvet arkası oynuyor.

Lincoln kadroda yok.

Kaynak Pınar Argun Lig TV

Aynı haberi gs tvde söyledi

Bu arada arkadaslar FEED tv acıldı macı sifresiz izleyebilirsiniz suanda dspor var feed de yine beleş haydi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası tüm yeni oyuncuları görmek güzel olurdu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln ve arda yok kalli yine birseyler düsündü

Bu maçı kazanan 100.000 ikinci olan takım 50.000 euro alıcakmış

futbolculara harclık cıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw feed çok takılıyor..

ya uydu yok ki bizde FEED'i açayım

dsmart için bastırıyordum evdekilere ama vazgeçtim.. Radyomm yeter bana

Emrah abi sağol verdiğin bilgiler için şu anda seyrediyorum GS maçını.Barış Özbek çok güzel bir gol attı az önce GS 1-0 önde

Barış Özbek gerçekten harika bi gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan ve barış gayet iyi oynuyor Hatta linderoth hakkında babam tam yorum yaptı begenmedim bunu diye aynısını barıs hakkında da dedi bende hemen ona sabır dedim hemen ardından gol geldi

Serkan cok pres yapıyor ama zemin cok kaygan birde futbolcularımız korka korka oynuyor rakip takım suni çime alıskın bizimkiler 2. defa oynuyor neyse ben 2. yarıya kacıyorum:

Feed izlemeye devam her takımın işine geldi bu olay

emrah helal be sayende feed den maçı izliom ve izlenimlerimi ileteyim macı izleyemenlere ilk yarı btti kalede orkun gayet basarılıydı sağ bek bouzid oynuyor ben çok beğendim defans stoperlerimiz song-servet sol tarafta volkan yaman inanılmaz linderoth ön liberoda blddiimiz linderoth hafif faullü oynasada adam gecirmiyor serkan biraz forvet arkası gibib oynuor ama gayet iyi sol kanatta anıl var gelecek vaat ediyor sağ kanadımızda golümmüzü atan barış şu ana kadar en iyi futbolcu forvette ümit karan ve özgürcan vasat oynadılar 2. yarı lincolnu bekliorum saygılar efenim 2.yarı izlenimlerimle geri döneceğim)))))

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Bu ne hız
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri