1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Copa America

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar bu arada messi nin attığı gole değinmeden geçemicem.hayatımda gördüğüm en güzel aşırtma gollerden biriydi.bu golde tam bir maradona golü.messi en iyisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.bu arada heinze nin attığı golü hala çözebilmiş değilim.balık bir gol mü desem süperzeka bir asist mi(riquelme) desem karar veremedim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by lucho View Post
    arkadaşlar bu arada messi nin attığı gole değinmeden geçemicem.hayatımda gördüğüm en güzel aşırtma gollerden biriydi.bu golde tam bir maradona golü.messi en iyisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.bu arada heinze nin attığı golü hala çözebilmiş değilim.balık bir gol mü desem süperzeka bir asist mi(riquelme) desem karar veremedim
    Hiç deme yav.Süper ötesi bir gol oldu.Pozisyonu seyrederken dedimki alanı daraltırlar bişi yapamaz.Ama topa öyle bir dokunduki sanki eliyle atmış gibi vurdu.Kalitesini gösterdi bu golle.Ben Maradona'yı pek seyretmedim ama bence Messi Maradona'danda daha iyi olacak.

Heinze'nin attığ goldede Riquelme'nin akıllıca hamlesi golü getirdi.Ben orada direk kaleye vuracak sandım ama o herkesi şaşırtarak arka direğe kaçan Heinze'ye attı topu.Kalecide hatalı çıkınca gol geldi.Çalışılmış bir pozisyon gibi geldi bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    [B]Kalitesini gösterdi bu golle.Ben Maradona'yı pek seyretmedim ama bence Messi Maradona'danda daha iyi olacak.B]
    napoli tekrar serie b ye düşsün,messi de napoli ye transfer olsun.gittiği ilk sezon takımını serie b şampiyonu yapsın..serie a çıkarçıkmaz napoli yi ordada(juventus,milan,inter,fio,roma ve lazio ya rağmen)serie a şampiyonu yapsın..arkasından uefa yı alıp,başkana:''-başka hangi kupayı istiyosun başkanım''desin..ozaman messi maradonayı yakalar..geçer demiyorum,yakalar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    napoli tekrar serie b ye düşsün,messi de napoli ye transfer olsun.gittiği ilk sezon takımını serie b şampiyonu yapsın..serie a çıkarçıkmaz napoli yi ordada(juventus,milan,inter,fio,roma ve lazio ya rağmen)serie a şampiyonu yapsın..arkasından uefa yı alıp,başkana:''-başka hangi kupayı istiyosun başkanım''desin..ozaman messi maradonayı yakalar..geçer demiyorum,yakalar
    Mahmut abi naptın yav. Ama birde şu var; O zamanın futbolu ile şimdiki zamanın futbolu arasında dağlar kadar fark var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mahmut abi naptın yav. Ama birde şu var; O zamanın futbolu ile şimdiki zamanın futbolu arasında dağlar kadar fark var.
    evet dağlar kadar fark var..o zamanlar imkanlar daha zor.ayrıca serie a futbolunu da yabana atmayalım..serie a daki defans anlayışıyla la liga daki çok farklı

Mesaj Yetkileri