Trabzonun transfer bombaları şunlar o zaman:E.J C.A.D ve S![]()
3.Hafta Trabzonspor-Beşiktaş maçı var.O zaman görüşücez Kerem beyle..
Görüşcez Aygün
Avni Akerden çıkamaz Beşiktaş![]()
Lig başlamış sonunda hayırlı olsun
Tek galibiyet galatasaray'dan gelmiş fakat tahminimce daha takımlar tam oturmamıştır..
Arkadandayız Aygün,patlat bir bomba![]()
hepinize basarilar fener veya galatasaray gib geliyor bana ama top yuwarlak belli olmaz...
Deividi kimseye kakalayamassın![]()
İşte yaptığım diğer maçlar
Sivas maçındaki etkili fakat başarısız olan takımım
NOT:Fatih Tekke ile 7 Milyon Euro ya anlaşma sağladık. Appiah 7 Milyon Euro ya takımdan ayrılıyor, yerine bir defans düşünüyorum. Deivid ise 3 tane Brezilya
kulubü takımından kiralanmak isteniyor. Takımım kalite açısından iyi ancak oyuncularım potansiyellerine erişemiyor
Dün ss koymayı unuttuğum maç
Bu da ligde 2. maçımız ligdeki ilk galibiyetimizi almış olduk devamı da gelecek
Bu maçta oyunum dondu Ertan beni tatile göndermiş o yüzden maçı baş antranör yönetti
Ama ben yine de takımıma güveniyorum deplasmanda kazanacak güce sahibiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha doğru düzgün transfer yapamadım ama 3 tane oyuncu alıcam transfer sezonu bitince ssleri eklerim![]()
Kerem yanlız istatistikleri göremiyorum burada, rezil ettim demiştin
Tatile Ersin yolla dedi, suçu bana atma
Şampiyonluğun en büyük adayı şu an bence Ersin![]()
Ben eklemiycem![]()
iki kardeş takım olan GALAtASARAY & BEŞİKTAŞA BAŞARILAR.. DİĞERLERİNİN ŞANSI PEK YOK KUSURA BAKMASINLAR..
_forza Galatasaray_
Ben bi maç daha ettim ss biraz sonra onuda yendim![]()
By dj_hasta at 2007-07-12
İlk yarıda gol atamadk ama 2. yarı süperdi.
UEFA'nın bilmem kaçıncı sırasındaki takımı yenemiyosan Trabzon'un 70'lere dönmesi zor Keremciğim![]()
galatasaray yoluna dolu dizgin gidiyor tuttugum takim olarak her kariywerde tek favorimdir
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club