1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Galatasaray 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Cool

ben bir fbli olarak şunu söyleyeyim. sarı kırmızı forma hiç güzel olmamış. renkler çok garip. solgun duruyor. bence daha güzel yapabilirlerdi. diğer beyazla siyah forma ise zaten klasik. bikaç oynamayla çıkarıyolar piyasaya. şunuda söylim adidas omuzlarda üç çizgi modelini her takıma uyguluyor ama geçen sene fenerde böyle bişey yoktu. galiba 100. Yıl nedeniyle yapılan bir jestti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    ben bir fbli olarak şunu söyleyeyim. sarı kırmızı forma hiç güzel olmamış. renkler çok garip. solgun duruyor. bence daha güzel yapabilirlerdi. diğer beyazla siyah forma ise zaten klasik. bikaç oynamayla çıkarıyolar piyasaya. şunuda söylim adidas omuzlarda üç çizgi modelini her takıma uyguluyor ama geçen sene fenerde böyle bişey yoktu. galiba 100. Yıl nedeniyle yapılan bir jestti.
    sana katılmıyorum kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    forma tanıtımında onlarca ışık altında çekilen fotolara bakıp anca bu kadar yorum yapılabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    forma tanıtımında onlarca ışık altında çekilen fotolara bakıp anca bu kadar yorum yapılabilirdi.
    evet o sarı kırmızılı formanın kötü görünmesinin sebebi ışık yansımasıdır!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Cool

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    GS'nin formalarının rengi ne zaman muz sarısı vişne kırmızısı gibi oldu. Hem bi yorumları oku. Kimse beğenmemiş. Parçalı tam bir rezalet. Taraftarların tasarladığı formalar bile bunlara 10 basar. Ben bile otursam 1 saat tasarım yapsan daha iyisini yapardım. Burda kim hatalı diye sorarsan bilemiyorum. GS tasarımlara karışabiliyorsa Gs hatalı ama yok karışamıyorsa Adidas hatalı. Buda şu demek oluyor Gs'nin eski gücü kalmamış. GS tarihin en kötü forması için ne denebilir başka bilmiyorum...

Mesaj Yetkileri