Quote Originally Posted by cekochan View Post
Hadi yap şu U19'Ları şampiyon..
Kelleyi kurtaramadik.....
Maalesef yine ayak oyunlarina kurban gittik kirmizi kartlar ofsayttan verilen goller FA yi gectim simdi de uefa nin ayak oyunlari. Finalde cok sanssiz bir sekilde kaybettik ama geleck icin umitliyim. Ama kararliyim sonuna kadar savasacagim futbol mafyasinyla..

Arkadaslar ispanya kariyerim iyi gidiyo. grupta ilk macimda kendi evimde finlandiya ile golsuz berabere kalarak kotu bir baslangic yaptik. Irlanda yi deplasman da 2-0 la gectikten sonra kazakistan karsisinda gol sov yaptik. ve kralimizin gonlunu aldik.

San Moix stadi malaga mac sonrasi.

Muhabir: Sayin Ozdemir muthis bir sonuc neler diyeceksiniz.
Ozgur: Biz ispanyadan bekleneni yaptik sadece ilk mactaki finlandiya hayal kirikliginin izleini silmisizdir umarim.
Muhabir: Milli takim yillardir bekledigi basariya ulasabilecek mi yoksa daha zaman var mi.
Ozgur: Daha zaman var am az zaman var. 2010 Dunya kupasini madrid e getirecegiz. O zaman da herkes ispanyayi konusacak.
Muhabir; Cok iddialisiniz.
Ozgur: Iddialiyim tabii. Torres,Villa,Raul,Puyol,Sergio Ramos,Del horno, Joakuin daha sayayim mi.
Muhabir: Peki kadroda yeni isimler gorecekmiyiz.
Ozgur: Tabii ki. Yakinda Aythami, Cesar Arzo, Raul Garcia gibi genc isimleri de kadroya katmayi dusunuyorum. Ayrica bugunku macta benim orijinal kesifim olan Coro yu da uluslararasi futbol camiasina tanittik. Ileride adindan cok sozettirecek. Forumda baska bir kariyer de de gokhan arkadasimiza tavsiye ettim. Benim gizli silahimdi artik ortaya cikarmanin vakti geldi. Tum kariyer severlere duyurulur. Bugun 1 gol atti 2 de asisit yapti biraz zaman veririlirse daha da basarili olacagindan eminim.
Muhabir: Merak eden arkadaslar icin profilini gosterbilirmiyiz.
Ozgur: Tabi.. ahanda iste Espanyol dan Coro..

Muhabir: Nottingham hakkinda...
Ozgur: Arkadasim onu sonra konusuruz simdi arkadas bekliyo biraz disarda takilacam sonra gorusuruz..